Theatervoorstelling The Mousetrap in Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 80,82

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak deel uit van theatergeschiedenis en bemachtig een ticket voor ‘The Mousetrap’ in het St Martin’s Theatre in West End, Londen. Dit moordmysterie, gebaseerd op een kort verhaal van Agatha Christie, wordt al meer dan 60 jaar opgevoerd en is daarmee de langst lopende voorstelling ter wereld. U zit gegarandeerd op het puntje van uw stoel wanneer het verhaal van een groep hotelgasten die één voor één worden vermoord door een mysterieuze moordenaar zich voor uw ogen ontvouwt.

Hoogtepunten

 • Zie een West End show in Londen
Agatha Christie’s The Mousetrap is gebaseerd op een kort verhaal dat weer is afgeleid van een hoorspel en gaat over een moordmysterie. Dit stuk wordt al meer dan 60 jaar opgevoerd in West End en is daarmee de langst lopende toneelvoorstelling ter wereld.

De theatervoorstelling is geschreven door een van de beste misdaadauteurs aller tijden en vertelt het verhaal van een jong stel dat een hotel is begonnen in een verbouwd landhuis. Het stel en de gasten raken ingesneeuwd door een hevige sneeuwstorm. Wanneer een detective op ski's komt vertellen dat er mogelijk een moordenaar onderweg is, begint het pas echt spannend te worden.

Kom op eigen gelegenheid naar het theater, ga er goed voor zitten en neem het rumoer in u op terwijl de andere bezoekers hun plaats opzoeken. Hou uw aandacht er goed bij, want zodra het doek opgaat begint de plot zich voor uw ogen te ontvouwen. Geniet van dit meeslepende verhaal en de spannende finale, een van de best bewaarde geheimen in de geschiedenis van het theater.

U kunt kiezen uit twee zitplaatscategorieën voor de voorstelling in het St Martin's Theatre. Standaard geprijsde zitplaatsen bieden goed zicht op het podium en zijn gewoonlijk stalles achter of balkon. U kunt ook de beste zitplaatsen kiezen om dichter bij de sterren te zitten en te genieten van volledig zicht op het podium. Na de voorstelling van 2,5 uur inclusief pauze, gaat u weer op eigen gelegenheid naar uw accommodatie.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
St Martin's Theatre, centrum van Londen
Vertrektijd:
Voorstelling begint om 19.30 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt in St Martin's Theatre, centrum van Londen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Beste zitplaats
Code: PRICEBAND1

Tickets voor de beste plaatsen garanderen onbelemmerd, volledig zicht op het podium

Van
USD 94,29
Prijsgegevens
Zitplaats voor standaardprijs
Code: PRICEBAND2

Standaardtickets bieden duidelijk zicht op het podium. Deze plaatsen zijn gewoonlijk stalles achter of balkon

Van
USD 80,82
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Theatervoorstelling The Mousetrap in Londen

The Mousetrap Theater Show in London

Inbegrepen:
 • Theaterticket
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoelplaatsen zijn alleen op verzoek beschikbaar
 • De zitplaatsen worden toegewezen door de kaartverkoop van het theater en zijn niet bekend vóór de datum van de voorstelling
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.