Dagtrip naar Stonehenge en Bath

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 67,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek een van de beroemde erfgoedlocaties van het land tijdens deze trip naar Stonehenge en Bath. Deze tour is inclusief toegang tot Stonehenge met gratis audiogidsen in verschillende talen, toegang tot de Romeinse baden (indien deze optie is geselecteerd), vervoer per luxe touringcar, vrije tijd om in de mooie stad Bath rond te kijken en de diensten van de tourmanager.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Aparte chauffeur, zodat uw gids alle aandacht voor u heeft
 • Allesomvattende bustour
Ideale tour voor diegenen die in 1 dag het beroemdste werelderfgoed van Engeland, Stonehenge, en de beroemde Romeinse baden willen bekijken. Nadat u bent opgehaald in het centrum van Londen, is de eerste stop van de dag bij het prachtige werelderfgoed Stonehenge, een must voor iedereen die een bezoek brengt aan het Verenigd Koninkrijk. Het mysterie achter Stonehenge trekt miljoenen bezoekers per jaar en is een attractie die u niet mag missen tijdens uw bezoek in Engeland!

Toegang tot Stonehenge is inbegrepen met snelle toegang zonder wachtrij om ervoor te zorgen dat u optimaal profiteert van uw bezoek aan dit prehistorische monument. Audiogidsen zijn inbegrepen en beschikbaar in verschillende talen en geven u een goed inzicht in de locatie. U kunt op uw gemak wat rondlopen terwijl u naar de audiogids luistert.

U kunt ook gebruikmaken van het nieuwe bezoekerscentrum van 27 miljoen pond, waar u zelfs een man van 5500 jaar oud kunt bekijken als u de neolithische huizen binnengaat om de gereedschappen en voorwerpen te bekijken die in het neolithische tijdperk werden gebruikt. In totaal kunt u iets minder dan 2 uur bij Stonehenge rondlopen om kennis te maken met de geschiedenis van de locatie die dateert uit 2400 v.C.

Na Stonehenge, gaat u naar de prachtige stad Bath die werd opgericht bij natuurlijke warmwaterbronnen! Hier maakt u een korte panoramische bustour en krijgt u toegang tot de Romeinse baden (indien deze optie is geselecteerd) die rond 70 n.C. werden gebouwd als verzamelplek voor de lokale bevolking.

In Bath kunt u na het bezoek aan de Romeinse baden genieten van een lunch (op eigen kosten). Bath biedt talloze theewinkeltjes en leuke cafés waar u kunt ontspannen en genieten van de wereld die aan u voorbij glijdt. U kunt ook naar de ouderwetse tearooms van Bea voor een terugblik op de jaren '30 en '40 of genieten van een van de bekendste delicatessen van Bath, het Sally Lunn-broodje in het historische eethuisje en museum van Sally Lunn.

Nadat u de stad Bath hebt bekeken en misschien wat hebt gekocht, gaat u rond 16:00 uur weer terug naar de touringcar voor de terugkeer naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Earls Court
Vertrektijd:
Ophalen in het centrum van Londen van 7:30-9:15 uur.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
Terug naar Londen om ong. 20:00 uur. 1-2 afzetpunten in het centrum van Londen. Uw tourmanager zal u informeren over de afzetpunten op de dag van uw tour.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Stonehenge en Bath
Code: TG1

De tour is inclusief: - vervoer per luxe touringcar van en naar Londen - toegang tot Stonehenge met audiorondleiding - bezoek aan de prachtige stad Bath - toegang tot de Romeinse baden - tour met gids

Engels
Van
USD 89,92
Prijsgegevens
Goedkoop naar Stonehenge en Bath
Code: TG2

Budgetdagtrip naar Stonehenge en Bath met alleen toegang tot Stonehenge en luxe vervoer inbegrepen. Rondleiding met gids inbegrepen, evenals bezoek aan de stad Bath

Engels
Van
USD 67,10
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Stonehenge en Bath

Stonehenge

Inbegrepen:
 • Toegang tot Stonehenge
 • Toegang tot de Romeinse baden (als optie is geselecteerd)
 • chauffeur en gids
 • Live commentaar aan boord
 • Ophalen en afzetten op vaste ontmoetingspunten
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
 • Let op: details en de locatievolgorde zijn onderhevig aan wijzigingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.