Dagtrip naar Stonehenge en Bath vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur 30 minuten (circa)
Van USD 83,09

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek twee juweeltjes van Zuid-Engeland tijdens deze dagtour per touringcar naar Stonehenge en Bath vanuit Londen. Reis naar Stonehenge, een prehistorisch stenen monument dat zich dominant verheft op de vlakte van Salisbury. Vergaap u aan de gigantische stenen en kom te weten hoe het monument werd gebruikt. Ga daarna verder naar de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, om deze prachtige 18e-eeuwse stad op eigen gelegenheid te verkennen. Dwaal door de elegante georgiaanse straten en bekijk naar keuze de populairste attracties van Bath, zoals de Royal Crescent. Of kies voor een upgrade met een bezoek aan de prachtige Romeinse baden of het Jane Austen-bezoekerscentrum.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Vermijd de wachtrijen
Vertrek vanuit het centrum van Londen met een bus met airconditioning en reis over het Engelse platteland. Onderweg hoort u interessante feiten over de regio en uw eerste bestemming — het prehistorische monument Stonehenge op de vlakte van Salisbury.

Neem na aankomst de tijd om op uw gemak van deze sfeervolle plek te genieten. Ga naar binnen, haal een informatieve audiogids op en maak een rit met de shuttle of volg de paden naar de steenformaties, die zo'n 4500 jaar oud zijn en op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan.

Bewonder de gigantische stenen en denk na over de manier waarop ze werden vervoerd en hier opgericht. Kom vervolgens te weten hoe en waarom Stonehenge werd gebouwd (de meeste geleerden geloven dat het een zonnetempel was) met behulp van de archeologische tentoonstellingen en audiovisuele ervaringen in het bezoekerscentrum.

Reis vervolgens westwaarts naar de 18e-eeuwse stad Bath. Met de herenhuizen, terrassen en bruggen uit honingkleurige stenen vormt deze stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van Engelands allermooiste plaatsen.

Gebruik de middag om deze prachtige stad op eigen gelegenheid te verkennen. Zo kunt u de mooie straatjes induiken om de 18e-eeuwse architectuur te bewonderen en de belangrijkste monumenten van Bath bekijken, zoals de Royal Crescent, Bath Abbey en de Pulteneybrug die de rivier Avon overspant.

U kunt ook upgraden met een bezoek aan de Romeinse baden, een van 's werelds best bewaarde verzamelingen van Romeinse ruïnes. Verken het Grote Bad en het museum, en ontdek hoe de Romeinen het complex rond de natuurlijke bronnen vanaf de 1e eeuw n.Chr. hebben gebouwd en uitgebreid.

Of misschien wilt u upgraden met een bezoek aan het Jane Austen-bezoekerscentrum. De geliefde Engelse romanschrijfster woonde aan het begin van de 19e eeuw in Bath. Dit fascinerende museum beschrijft haar leven en werken met documenten, voorwerpen en interactieve ervaringen.

Tot slot keert u terug naar Londen, waar de tour eindigt als u wordt afgezet bij het Victoria Coach Station.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
8:15 uur
Duur:
11 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De eindbestemming is Victoria

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Exclusief Romeinse baden
Code: T8RB

Exclusief toegang tot de Romeinse baden.

Engels
Van
USD 83,09
Prijsgegevens
Inclusief Romeinse baden
Code: BATH8RB

Inclusief toegang tot de Romeinse baden.

Engels
Van
USD 97,37
Prijsgegevens
Inclusief Jane Austen Museum
Code: T8JA

Inclusief toegang tot het Jane Austen Museum

Engels
Van
USD 97,37
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Stonehenge en Bath vanuit Londen

Independent Stonehenge and Bath Afternoon Tour from London

Inbegrepen:
 • Toegang tot Stonehenge met audiogids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegang tot de Romeinse baden (als optie is geselecteerd)
 • Toegang tot het Jane Austen-bezoekerscentrum (als optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Toegang voor alle bezienswaardigheden in Bath
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De Romeinse baden zijn gesloten op 26 december
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Jonny D , augustus 2013

Vistelsen vid Stonehenge blev för kort.(1tim) Är det köer får man ingen tid att lyssna på audiorundturen. Bath var en pittoresk och trevlig liten stad. Romerska badet var sevärt för historia intressserade.