Stonehenge, Windsor Castle en Bath vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 122,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Stonehenge, Windsor Castle en Bath tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Laat de stad achter u en reis per bus met airconditioning naar Windsor Castle, al 900 jaar het thuis van de Britse koninklijke familie. Bezoek St George's Chapel en de staatsvertrekken met uw tourgids voordat u naar Salisbury afreist, waar de eeuwenoude rotsformaties van Stonehenge op u wachten. Reis verder naar de prachtige Georgian stad Bath, bezoek de Romeinse baden en geniet van een panoramische rondleiding met uw gids voordat u teruggaat naar Londen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
U vertrekt vanuit Londen in een touringcar met airconditioning naar het majestueuze Windsor Castle. Het kasteel is al 900 jaar het thuis van de Britse koninklijke familie en in 2018 de locatie voor de koninklijke bruiloft. Windsor Castle is 's werelds grootse en oudste nog bewoonde kasteel en wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste kastelen van Engeland. Verken met uw gids de rijk gedecoreerde State Apartments en St George's Chapel en luister naar de fascinerende verhalen over de geschiedenis en het erfgoed van dit kasteel.

Reis verder door het golvende groene landschap van Wiltshire naar Stonehenge, een verzameling staande stenen die 5000 jaar geleden naar deze verlaten vlakte zijn gesleept. Deze oude stenen cirkel is nog altijd een plaats van sterke spirituele betekenis en blijft tot de verbeelding spreken van de vele bezoekers die hier elk jaar worden verwelkomd. Het is nog altijd een mysterie waarom de stenen hier werden geplaatst en voor welk doel, dus wandel op uw gemak rond en bedenk zelf verhalen over hoe en waarom deze eeuwenoude menhirs hier zijn terechtgekomen. Ga binnen bij het bezoekerscentrum en leer alles over de geschiedenis van deze oude, mysterieuze plaats. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van een gratis interactieve kaart en een VOX persoonlijke hoofdtelefoon exclusief voor deze tour.

Vervolgens stapt u weer in de touringcar en gaat u verder naar Bath, de stad die bekendstaat om zijn elegante georgiaanse architectuur en die algemeen beschouwd wordt als een van de mooiste steden van Engeland. Volg uw gids tijdens een panoramische tour door Bath en laat u betoveren door de prachtige straten en steegjes van de stad. Vergeet niet om dit alles vast te leggen op uw fototoestel. U ziet de abdij van Bath en de veel gefotografeerde Pulteney Bridge, geïnspireerd op de Ponte Vecchio-brug in Florence. Tijdens de tour ziet u de beroemde Romeinse baden: de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid.

Na uw uitstapje in Bath reist u terug naar Victoria Coach Station in Londen, waar uw dagtrip eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Gates 1 t/m 5.
Vertrektijd:
8:00 uur *Zorg dat u ten minste 15 minuten vóór vertrek aanwezig bent.
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De eindbestemming is Victoria

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met alle entreekosten inbegrepen
Code: EN21

Dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en Bath vanuit Londen met Engelssprekende gids. Inclusief entreekosten voor Windsor Castle, Stonehenge en de Romeinse baden

Engels
Van
USD 140,37
Prijsgegevens
Tour met tweemaal entreekosten
Code: TG5

Dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en Bath vanuit Londen met Engelssprekende gids. Inclusief toegang tot Stonehenge en Windsor Castle en vrije tijd in Bath (toegang tot de Romeinse baden niet inbegrepen)

Engels
Van
USD 122,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Stonehenge, Windsor Castle en Bath vanuit Londen

Explore the Mystery of Stonehenge

Inbegrepen:
 • Toegang tot Windsor Castle en een rondleiding door de State Apartments en St George's Chapel
 • Toegang tot de stenen cirkel van Stonehenge
 • Panoramische tour door het georgiaanse Bath
 • Toegang tot de beroemde Romeinse baden of de kans om de prachtige stad Bath te verkennen (indien deze optie is geselecteerd) 
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airco (maximaal 53 personen)
 • Luxe touringcar van Mercedes met gratis draadloos internet en rugleuningverstelling
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegang tot de Romeinse baden (indien de optie zonder entreekosten is geselecteerd)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: de wisseling van de wacht in Windsor Castle vindt alleen plaats op specifieke datums
 • St George's Chapel in Windsor Castle is gesloten op zondag.

 • Let op: Windsor Castle is gesloten (geheel of gedeeltelijk) op 20 april, 17, 18, 19 mei, 17 en 18 juni. In plaats van Windsor Castle brengen we dan een bezoek aan Hampton Court Palace.

 • Let op: de State Apartments zijn gesloten op de volgende dagen: 19, 21, 25 april, 19 juni. Op deze dagen gaat de rondleiding langs Queen Mary's Doll House en St George's Chapel.
 • Let op: Stonehenge is gesloten voor bezoekers op 20 en 21 juni vanwege de zomerzonnewende. Op deze dagen wordt het bezoek aan Stonehenge vervangen door een bezoek aan Avebury
 • Let op: de route en de volgorde van de tour kunnen gewijzigd worden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.