Stonehenge, Windsor Castle, Bath, lunch in een pub in Lacock

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 12 uur 30 minuten (circa)
Van USD 125,67

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het prachtige Engelse platteland tijdens deze dagtour naar Windsor Castle, Stonehenge, Lacock en Bath. Ga naar Windsor Castle, het thuis van de Britse koninklijke familie, en neem een kijkje in St George's Chapel en de staatsvertrekken. Volg uw gids naar het 5000 jaar oude Stonehenge en laat uw gedachten gaan over wat het doel van dit bouwwerk kan zijn geweest. Bezoek het charmante dorp Lacock voor een traditionele publunch en sluit uw dag af met een bustour door de Georgian stad Bath en een korte wandeling.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Allesomvattende bustour
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Inclusief alle toegangsprijzen
De tour start als u wordt opgehaald in het centrum van Londen en op weg gaat naar het majestueuze Windsor Castle. U bent een van de eerste bezoekers van de dag en bent de massa voor tijdens de bezichtiging van de elegante staatsvertrekken en St. George’s Chapel onder leiding van uw gids. Het kasteel is een van de weekendverblijven van de koningin en de perfecte plek om de 900 jaar oude pracht en praal in uw eigen tempo te bewonderen.

Ga vervolgens verder naar Stonehenge, onderdeel van de werelderfgoedlijst van de UNESCO en een van de beroemdste prehistorische monumenten ter wereld. Er wordt aangenomen dat Stonehenge meer dan 5000 jaar oud is, maar er is weinig bekend over de oorsprong van deze plaats. Was het een plek waar heidenen de zon aanbaden? Of was het een oude begraafplaats? Bepaal het zelf terwijl u de locatie verkent.

De volgende halte is het dropje Lacock, een van de schilderachtigste dorpjes van het land. Lacock dateert uit de tijd van de Saksen en is in recente tijden vaak gebruikt als locatie voor films en televisiedrama's, zoals Harry Potter en de Steen der Wijzen en de bewerking van Jane Austens Trots en vooroordeel. Gun uw voeten even rust en ga heerlijk lunchen bij The George, een traditionele Engelse pub uit de 14e eeuw. Als The George gesloten is (wat zelden voorkomt) kunt u in een andere, zorgvuldig geselecteerde pub lunchen.

Uw laatste halte is de charmante georgiaanse stad Bath, ooit woonplaats van de beroemde Britse schrijfster Jane Austen. Begin uw bezoek met een bustocht door de stad, bekijk de populairste attracties van Bath zoals Pulteney Bridge en de Royal Crescent, en bewonder de honingkleurige stenen van de georgiaanse gebouwen waar de stad beroemd om is. Nadat u kennis hebt gemaakt met de stad, vertrekt u voor een kleine wandeling met uw gids om de Romeinse baden en de schitterende abdij van Bath te verkennen. Loop door de geplaveide straten van de stad, koop souvenirs en neem de tijd om te poseren voor foto's voor de prachtige gebouwen.

Let op: op drukke dagen wordt de tour mogelijk in omgekeerde volgorde afgelegd en staat een bezoek aan Bath als eerste op de agenda.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
12 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Victoria in het centrum van Londen om ongeveer 20:30 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour with Windsor Castle incl.
Code: TG1

Tour including entry to Windsor Castle, Stonehenge and pub lunch

Engels
Van
USD 145,72
Prijsgegevens
Tour w/o Windsor Castle entry
Code: TG2

Tour including a short walking tour of Windsor. (Upgrade to visit the castle available on the day)

Engels
Van
USD 125,67
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Stonehenge, Windsor Castle, Bath, lunch in een pub in Lacock

Stonehenge, Windsor Castle, Bath, and Medieval Village of Lacock Including Traditional Pub Lunch

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegang tot Stonehenge en Windsor Castle
 • Gids met Blue Badge
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • De State Apartments in Windsor Castle zijn soms gesloten; als dat het geval is, kunt u in plaats daarvan een bezoekje brengen aan het terrein van het kasteel, St. George's Chapel (niet op zondag) of het poppenhuis van Queen Mary
 • Het kan zijn dat deze tocht in omgekeerde volgorde plaatsvindt, dan staat een bezoek aan Bath als eerste op de agenda
 • Let op: Windsor Castle is gesloten op tweede kerstdag (26 december). De tour bestaat onder andere uit een uitgebreide wandeling door de historische stad met het beste uitzicht op het kasteel en een ontvangst met een gratis glas champagne en een muffin
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.