Dagtrip met kleine groep naar Stonehenge, Glastonbury en Winchester vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 188,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u gefascineerd bent door de mysteries van Engeland, van de legende van koning Arthur en het mystieke eiland Avalon tot de oeroude steencirkels in het voormalige koninkrijk Wessex, dan is deze dagtrip van Londen naar Stonehenge, Glastonbury en Winchester echt iets voor u! Tijdens deze tour met een kleine groep geniet u van het Engelse landschap, bezoekt u enkele van de meest legendarische bezienswaardigheden van het land, waaronder Stonehenge, Glastonbury Tor en de Chalice Well, terwijl een vriendelijke en gids u alles uit de doeken doet over de folklore die deze bijzondere plaatsen omgeeft.

Talen tour

Gids Engels
Tijdens deze dagtour vanuit Londen ontdekt u samen met uw gids de mythen en legenden van koning Arthur en bezoekt u enkele van de bekendste en meest bijzondere plaatsen in Engeland. Vanuit Londen rijdt u in westelijke richting door het prachtige landschap van wat ooit het oude koninkrijk Wessex was.

U stopt eerst in Winchester en betreed de Great Hall, die tussen 1222 en 1235 gebouwd is. Daar binnen kunt u wat volgens velen de oorspronkelijke ronde tafel van koning Arthur is aanschouwen. In de middeleeuwen wist de schrijver van Le Morte D'Arthur, Sir Thomas Mallory, zeker dat dit de echte was en identificeerde hij Winchester als de plaats van Camelot van koning Arthur.
 
Daarna kunt u een van de meest geheimzinnige plekken ter wereld bezoeken: het prehistorische en wereldberoemde stenen monument Stonehenge. Het hele landschap is bezaaid met grafkamers en steencirkels van duizenden jaren her en is omhuld door mysteries, maar Stonehenge rijst ver boven dat alles uit. Stonehenge, dat op de vlakte van Salisbury ligt en de geheimen van zijn 5000 jaar oude geschiedenis nog steeds niet prijsgeeft, is op allerlei manieren beschreven: als een astronomische klok, als religieuze locatie en als begraafplaats. Uw gids legt uit wat er tegenwoordig bekend is en onthult de theorieën waarover al eeuwenlang wordt gediscussieerd. Denk na over deze theorieën terwijl u rond de stenen loopt en de fraaie vergezichten bewondert.

De tour gaat verder naar het plaatsje Glastonbury, waar zich het geheimzinnige eiland Avalon zou hebben bevonden, de plaats waar volgens de legende het zwaard van koning Arthur is gesmeed. Het was op deze plek dat na de slag bij Camlann de dodelijk gewonde koning Arthur het leven liet. Stop bij de beroemde Glastonbury Tor (een heuvel) en bekijk de ruïnes van St. Michael's Church. Daarna daalt u af naar de Chalice Well Gardens, waar u kennismaakt met een oudere legende, die van de kelk die Jezus Christus gebruikte tijdens het Laatste Avondmaal. Sommigen zeggen dat de Heilige Graal hier in Glastonbury is begraven.

In het plaatsje zelf bezoekt u Glastonbury Abbey, waar koning Arthur en koningin Guinevere zijn begraven, voordat u gaat lunchen in een van de plaatselijke restaurants (op eigen kosten). U brengt het einde van de tour door met een bezoek aan de mysterieuze Silbury Hill, de grootste door mensenhanden gemaakte prehistorische heuvel in Europa. Een passend eind voor een dag vol ontdekkingen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Londen, 4 minuten lopen vanaf Marble Arch Station
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Treinstation Victoria som ongeveer 18:30 uur. Dit is een van de grootste stations in Londen, met uitstekende verbindingen naar alle delen van Londen en nog veel meer

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Stonehenge, Glastonbury en Winchester vanuit Londen

Day Trip to Stonehenge, Avebury and Glastonbury

Inbegrepen:
 • Reis per luxe minibus
 • Tour met een kleine groep
 • Toegang tot en rondleiding door Stonehenge
 • Toegang tot de Chalice Well Gardens en Glastonbury Abbey
 • Toegang tot Winchester Great Hall
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 9 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Maximaal 16 personen per boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie