Dagtrip met kleine groep naar Stonehenge, Bath en Windsor vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 188,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze tour met een kleine groep vanuit Londen is uw kans voor een reis door de geschiedenis van Engeland, vanaf de Romeinen tot de Georgians, en dat in het tijdsbestek van één dag! Bezoek het mysterieuze en prehistorische Stonehenge, ontdek de Romeinse en Georgian invloeden in Bath en bekijk het oudste bewoonde kasteel ter wereld in Windsor. Tijdens deze dagtrip maakt u kennis met het beste wat het Engelse erfgoed te bieden heeft.

Talen tour

Gids Engels
Uw tour vanuit Londen begint met een mooie rit naar het oude koninkrijk Wessex en een bezoek aan het wereldberoemde Stonehenge. Deze 5000 jaar oude steencirkel wordt omgeven door mysteries en mythen die stammen uit tijden ver voor het geschreven woord. Uw gids vertelt wat er al bekend is en wat wellicht nooit aan het licht zal komen over deze gigantische stenen op de vlakte van Salisbury. Adem de krachtige atmosfeer van deze oeroude plek in en leg alles vast met uw camera voordat u uw reis vervolgt door de prachtige graafschappen Wiltshire en Somerset, waarbij u huisjes met rieten daken en idyllische dorpjes passeert.

U arriveert in de elegante stad Bath, waarop zowel de Romeinse tijd als de Georgian periode hun stempel hebben gedrukt. Bath, dat voorheen bekendstond als Aquae Sulis, herbergt de enige warmwaterbronnen in Groot-Brittannië, die een grote aantrekkingskracht hadden op de eerste Romeinse veroveraars. In de Romeinse baden ontdekt u hoe eeuwen later de bronnen nog altijd bezocht werden door met name de Londense Georgian elite die hier in de 18e eeuw neerstreek om te genezen van reumatische aandoeningen en jicht. De elegante pleinen, halvemaanvormige huizenrijen en terrassen dateren van die tijd. Maak een rondleiding door de stad en geniet vervolgens van de lunch (op eigen kosten) in een lokale eetgelegenheid.

Na de lunch vertrekt u naar Windsor, waar zich het oudste en grootste bewoonde kasteel ter wereld bevindt en dat het favoriete verblijf van koningin Elizabeth II is. Uw gids vertelt u alles over de geschiedenis van deze koninklijke residentie en neemt u mee op een tocht door de stad waar ook koningen en staatslieden hebben gewandeld.

Bewonder in het kasteel (entree op eigen kosten) het mooie meubilair en de fraaie schilderijen die de koningin bezit. Bekijk het poppenhuis van Queen Mary en bezoek St. George's Chapel, de rustplaats van Engelse koningen en koninginnen, onder wie Hendrik VIII en Charles I.

Tot slot rijdt u terug naar Londen door het historische Runnymede, waar in 1215 de Magna Carta werd bezegeld door koning Jan zonder Land.

Let op: tussen 1 november en 28 februari vindt deze tour in omgekeerde volgorde plaats.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Londen, 4 minuten lopen vanaf Marble Arch Station
Vertrektijd:
1 maart - 31 oktober: 7:30 uur
1 november - 28 februari: 8:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Terugkeer bij treinstation Victoria omstreeks 18:30 uur. Dit is een van de grootste stations in Londen, met uitstekende verbindingen naar alle delen van Londen en daarbuiten

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Stonehenge, Bath en Windsor vanuit Londen

Day Trip to Stonehenge, Bath and Windsor

Inbegrepen:
 • Reis per luxe minibus
 • Tour met een kleine groep
 • Toegang tot en rondleiding door Stonehenge
 • Panoramische tour door Bath
 • Toegang tot de Romeinse baden
 • Rondleiding door de stad Windsor
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegang tot Windsor Castle (ca. £17,00)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 9 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Maximaal 16 personen per boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie