Dagtrip met kleine groep naar Salisbury, Stonehenge en Avebury vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)

USD 188,25  Bespaar  USD 18,83

Van USD 169,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Grijp uw kans met deze tour met een kleine groep om meer te weten te komen over de unieke historie van het Britse rijk, vanaf de steentijd tot het Victoriaans tijdperk. Reis terug in de tijd naar een land van steencirkels, grafkamers en heuvelforten en ontdek fascinerende locaties als Stonehenge, Old Sarum Castle, de kathedraal van Salisbury en de immense steencirkels van Avebury.

Talen tour

Gids Engels
Met een comfortabele minibus rijdt u in westelijke richting door het kalklandschap van Wiltshire en bezoekt u een van de oudste bekende locaties in Engeland, Old Sarum, waar de verschillende lagen van dit heuvelfort getuigen van de rijke historie van Engeland. Uw deskundige gids vertelt u hoe elke cultuur, van de Kelten tot de Noormannen, zijn stempel heeft gedrukt op deze indrukwekkende en eeuwenoude plek. Volg een rondleiding door het 11e eeuwse kasteel en bewonder het spectaculaire uitzicht op de Avon-vallei voordat de reis verdergaat.

Na een korte rit stapt u uit bij de schitterende kathedraal van Salisbury uit de 13e eeuw, met een van de hoogste torenspitsen van het land. Ontdek een van de oudste nog werkende klokken in Europa en bewonder het best geconserveerde originele geschrift dat symbool staat voor het begin van de Britse grondwet: de Magna Carta uit 1215. Bekijk de stad en gebruik de lunch in een van de restaurants in de buurt (op eigen kosten) voordat u weer in de bus stapt.

Via binnenwegen door de vallei van Woodford passeert u prachtige dorpjes met woningen getooid met rieten daken en vuurstenen muren. Aankomst bij het prehistorisch monument Stonehenge. Uw gids verhaalt hier over mysteriën, komt met theorieën en feiten over deze raadselachtige plek en laat u kennismaken met de verschillende bouwperioden, de positie van de stenen en de volkeren die hier hun religieuze ceremonies hielden. Neem de krachtige sfeer van dit monument in u op voordat de reis wordt voortgezet naar andere plekken uit de steentijd in dit gebied.

Betreed de 5500 jaar oude neolitische grafkamer van West Kennet Long Barrow en bekijk de overblijfselen van mensen die hier ooit leefden. Bewonder het schitterende landschap van deze streek, zoals Silbury Hill, een van de grootste prehistorische structuren in Europa. Tot slot bezoekt u de steencirkels van Avebury. Deze historische plek, die liefst zestien keer groter is dan Stonehenge, wordt gekenmerkt door meer dan 100 staande stenen en een cirkelomtrek waar het dorp Avebury in past! Bekijk de oeroude stenen en het schilderachtige plaatsje met zijn rieten daken en pub, voordat u terugkeert naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Londen, 4 minuten lopen vanaf Marble Arch Station
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Treinstation Victoria som ongeveer 18:30 uur. Dit is een van de grootste stations in Londen, met uitstekende verbindingen naar alle delen van Londen en nog veel meer

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Salisbury, Stonehenge en Avebury vanuit Londen

Day Trip to Salisbury, Stonehenge and Avebury

Inbegrepen:
 • Reis per luxe minibus
 • Tour met kleine groep en professionele gids
 • Toegang tot de kathedraal van Salisbury, Stonehenge en Old Sarum Castle
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 9 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Maximaal 16 personen per boeking

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie