Dagtrip met kleine groep vanuit Londen naar Oxford, de Cotswolds en Stratford-upon-Avon

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 188,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek drie van de populairste bestemmingen van Engeland tijdens een dagtrip met gids vanuit Londen. U brengt een bezoek aan Stratford-upon-Avon om de belangrijke locaties uit het leven van Shakespeare te bekijken, vervolgens ontdekt u de charmante dorpjes van de Cotswolds-regio en u sluit de dag af in de beroemde universiteitsstad Oxford. Geniet van het prachtige landschap, historische bezienswaardigheden en een kennismaking met het Engelse platteland tijdens deze tour met een kleine groep. Deze tour is voor maximaal 16 personen, zodat uw gids u een meer persoonlijke ervaring kan bieden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groepstour per minibus
Ga op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt in het centrum van Londen en stap vervolgens aan boord van een comfortabele minibus voor een schitterende rit van 161 kilometer naar uw eerste bestemming, Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van de grootste toneelschrijver van Engeland, William Shakespeare.

Uw gids voorziet u van informatief commentaar terwijl u stopt bij de plekken in Stratford-upon-Avon die relevant zijn voor het leven van Shakespeare. U bezoekt bijvoorbeeld het geboortehuis van Shakespeare: het 16e-eeuwse huis waar hij werd geboren en heeft gewoond totdat hij een jonge man was. Ook brengt u een bezoek aan Holy Trinity Church, waar hij werd gedoopt en begraven. Tevens bezoekt u zijn school.

Na het verkennen van de woonplaats van de bard stoppen we even in Shottery, waar u een foto kunt maken van het huisje met rieten dak van Anne Hathaway, Shakespeare 's vrouw. Daarna gaat u verder zuidwaarts naar de Cotswolds, een prachtig gebied dat in de middeleeuwen welvarend werd door de wolhandel.

U rijdt langs smalle wegen door licht glooiende heuvels, honingkleurige dorpen, groene weiden en oude kerken. Met uw gids wandelt u door het middeleeuwse plaatsje Burford, verkent u het Coln-dal en ziet u de dorpen van Upper en Lower Slaughter voordat we stoppen voor de lunch (op eigen kosten) in de marktstad Stow-on-the-Wold.

Na de lunch verlaat u de Cotswolds en gaat u naar de stad Oxford, waar u de prestigieuze Oxford University vindt, opgericht in 1167. Volg uw gids op een rustige wandeling over het terrein van de universiteit, langs colleges zoals All Souls en de Divinity School, en plekjes waar beroemde schrijvers, kunstenaars en uitvinders gestudeerd hebben. Kom meer te weten over lokale beroemdheden zoals J.R.R. Tolkien, CS Lewis en Lewis Carroll, en bekijk locaties die zijn gebruikt in Harry Potter-films.

Neem de tijd om op eigen gelegenheid de smalle straatjes en het stadscentrum van Oxford te verkennen voordat u 's avonds terugkeert naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Londen, 4 minuten lopen vanaf Marble Arch Station
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Treinstation Victoria som ongeveer 18:30 uur. Dit is een van de grootste stations in Londen, met uitstekende verbindingen naar alle delen van Londen en nog veel meer

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep vanuit Londen naar Oxford, de Cotswolds en Stratford-upon-Avon

Day Trip to Oxford, Cotswolds and Stratford-upon-Avon

Inbegrepen:
 • Tour met een kleine groep
 • Reis per luxe minibus
 • Rondleiding in Oxford
 • Tour met gids door Stratford-upon-Avon langs plekken die met Shakespeare te maken hebben
 • Toegang tot het geboortehuis van Shakespeare

Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Maximaal 16 personen per boeking

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie