Dagtrip met kleine groep naar Bath, Lacock en Stonehenge vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)

USD 188,15  Bespaar  USD 18,81

Van USD 169,34

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
In deze fantastische tour met een kleine groep leert u enkele van de mooiste en meest historische plekken van Engeland kennen. De tour brengt u eerst naar het charmante plaatsje Lacock, dat onder meer bekend is van de Harry Potter-films. Daarna bezoekt u het historische Bath met zijn beroemde Romeinse baden en als laatste verkent u het mysterieuze Stonehenge.

Talen tour

Gids Engels
Deze rondreis heeft het beste te bieden van het westen van Engeland, met onder meer de populaire en prachtige stad Bath, het oeroude monument Stonehenge en het charmante plaatsje Lacock. U rijdt naar Bath over een weg die bijna 2000 jaar geleden al door de Romeinen werd gebruikt. U komt langs eeuwenoude grafkamers en langs Silbury Hill, een door mensenhanden gemaakte 4000 jaar oude piramide. U krijgt nog meer tekenen van vroegere culturen te zien, zoals historische herbergen, oude monumenten en het Witte Paard van Uffington.

De ochtend brengt u door in het lieflijke plaatsje Lacock. Dit charmante dorp, waaraan de moderne tijd voorbij lijkt te zijn gegaan, heeft als decor gediend voor vele films, zoals Cranford, Pride and Prejudice en de Harry Potter-films. Samen met uw gids verkent u het plaatsje en zijn onbedorven uiterlijk, waarna u een korte rit maakt door de achterafweggetjes van de Cotswolds naar het elegante Bath.

De stad die ooit de naam Aquae Sulis droeg vanwege zijn natuurlijke warmwaterbronnen, is al meer dan 2000 jaar oud. U krijgt een rondleiding door deze fraaie stad met zijn pleinen, halvemaanvormige huizenrijen en terrassen, waarbij u alles te weten komt over de befaamde Romeinse baden. In het 18e eeuwse Georgian-tijdperk vertoefde de welgestelde Londense elite hier om gezien te worden en te profiteren van de warmwaterbaden om de pijn in hun stijve gewrichten te verzachten. Voordat u op weg gaat naar het mysterieuze monument Stonehenge, is er nog tijd voor een heerlijke lunch in een van de restaurants in de buurt (op eigen kosten).

Geniet van een prachtige rit door het pittoreske Engelse landschap dat is gelardeerd met rustieke huisjes en charmante dorpjes. Aankomst bij Stonehenge, in het oeroude en historische landschap van Wessex. Uw gids vertelt u feiten en theorieën over deze fameuze stenen structuur die rond 3000 voor Christus werd opgericht. Nadat u deze indrukwekkende en mysterieuze plek goed bekeken hebt, geniet u van een ontspannen rit terug naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal Londen, 4 minuten lopen vanaf Marble Arch Station
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Treinstation Victoria som ongeveer 18:30 uur. Dit is een van de grootste stations in Londen, met uitstekende verbindingen naar alle delen van Londen en nog veel meer

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Bath, Lacock en Stonehenge vanuit Londen

Day Trip to Bath, Lacock and Stonehenge

Inbegrepen:
 • Tour met een kleine groep
 • Reis per luxe minibus
 • Toegang tot en rondleiding door Stonehenge
 • Uitgebreide rondleiding door Bath
 • Toegang tot de Romeinse baden
 • Rondleiding in Lacock
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 9 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Maximaal 16 personen per boeking

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie