Toegangskaart voor Kensington Palace

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: Varieert

Speciale aanbieding

Van USD 25,46

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Bespaar tot 12,5% op de toegangsprijs van attracties door de Royal Palaces Pass bij ons te boeken! De korting is alleen van toepassing op de prijs voor volwassenen.

Breng bezoek aan Kensington Palace in Londen, de voormalige woning van koningin Victoria en prinses Diana, en ontdek de geheime en openbare levens van zowel de voormalige als de huidige inwoners. Bespaar tijd met uw vooraf gekochte toegangskaart en bewonder de paleistuinen en de prachtige staatsievertrekken van de koning en koningin. Breng een bezoek aan drie verschillende tentoonstellingen, waaronder 'Victoria Revealed' in de vertrekken waar koningin Victoria ooit woonde. Op deze tentoonstelling komt u meer te weten over haar leven en regeerperiode als echtgenote, moeder, koninging en keizerin.

Talen tour

Audio Engels
Kensington Palace in Londen is al meer dan 300 jaar een koninklijk verblijf en in delen van het paleis wonen nu nog altijd leden van de koninklijke familie. Na een ingrijpende renovatie onthult het paleis nu vele verborgen verhalen van koninklijke figuren uit het verleden. Kom meer te weten over vele opmerkelijke gebeurtenissen en drama's uit de koninklijke geschiedenis. Bekijk de spectaculaire staatsievertrekken verfraaid met schilderijen uit de koninklijke collectie en wandel op uw gemak door de tuinen van Kensington Palace.

Bewonder de permanente tentoonstelling ‘Victoria Revealed’ in de vertrekken waar Victoria is opgegroeid. Victoria is in het paleis geboren en hier kreeg ze, kort nadat ze 18 jaar was geworden, te horen dat ze koningin was geworden. Haar eerste vergadering met de Privy Council heeft ze gehouden in de Red Saloon van Kensington Palace. De tentoonstelling ‘Victoria Revealed’, die is geïnspireerd op haar eigen dagboek en waarin persoonlijke voorwerpen worden getoond, geeft een intieme kijk in het leven en werk van koningin Victoria.

Wilt u meer koninklijke locaties bezoeken?
Kies voor een upgrade naar de Royal Palaces Pass, waarmee u toegang krijgt tot de Tower of London en Hampton Court. Uw pas is inclusief één bezoek aan iedere attractie en is twee jaar geldig. U hebt ruim de tijd om de verhalen en intriges op iedere locatie op uw gemak te ontdekken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Kensington Palace, naast de Kensington Gardens.

Vertrektijd:
Wanneer u uw kaartje vooraf online koopt, kunt u het loket 'group ticket' gebruiken om uw voucher in te wisselen

1 maart t/m 31 oktober:

 • Dagelijks 10:00 - 18:00 uur
 • Toegang tot 17:00 uur

1 november t/m 28 februari:

 • Dagelijks 10:00 - 16:00 uur
 • Laatste toegang om 15:00 uur
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen Kensington Palace
Code: KEN

Toegangskaart voor Kensington Palace

Engels
Van
USD 25,46
Prijsgegevens
Royal Palaces-pas
Code: ROYAL

Royal Palaces Pass geeft toegang tot: Tower of London, Hampton Court en Kensington Palace.

Engels
Van
USD 79,31
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangskaart voor Kensington Palace

Kensington Palace and Gardens

Inbegrepen:
 • Toegangskaart voor Kensington Palace
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Let op: de Victoria Revealed-tentoonstelling is gesloten tot en met 22 juni 2017
 • Let op: als de naam van de hoofdpassagier is toegevoegd, kan deze niet worden gewijzigd. Breng een identificatiebewijs mee dat overeenkomt met de naam van de hoofdreiziger op uw ticket. Dit kan bij de ingang worden gecontroleerd
 • Let op: uw ticket is alleen geldig op de dag van aankoop
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.