Toegangskaart met voorrang, voor Hampton Court Palace

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: Varieert

Speciale aanbieding

Van USD 30,17

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Bespaar tot 12,5% op toegang tot attracties door de Royal Palaces Pass te boeken! De korting is alleen van toepassing op de prijs voor volwassenen.

Zie waar koning Hendrik VIII zijn vele vrouwen het hof maakte en profiteer van snelle toegang tot Hampton Court Palace. En dat is nog niet alles: als u uw ticket van tevoren koopt, kunt u de wachtrij overslaan. Verspil op vakantie geen tijd in de wachtrij!

De flamboyante Hendrik VIII is de belangrijkste bewoner geweest van dit majestueuze paleis, dat hij herbouwde en uitbreidde nadat hij het in de jaren twintig van de 16e eeuw had verworven. De vele koninklijke bewoners van het paleis hebben ervoor gezorgd dat het is voorzien van prachtige meubels, wandtapijten en schilderijen. Het paleis is omgeven door statige tuinen, waarin zich onder andere de beroemde doolhof en de 'Great Vine' (wijnstok) bevinden.

Hampton Court heeft een speciale ruimte waar ouders en jonge kinderen kunnen bijkomen van alle indrukken. Het speelgoed is geschikt voor kinderen tot vijf jaar. Paleisroutes voor kinderen zijn beschikbaar bij het informatiecentrum.

Het paleis is rolstoelvriendelijk en er is een lift beschikbaar voor als u de bovenverdieping wilt bezoeken zonder de trap te gebruiken.

Met de trein bent u vanaf het centrum van Londen in een half uur bij Hampton Court, een ideale plek om een middag buiten de stad te ontspannen!

Wij raden u aan om ten minste drie uur voor uw bezoek aan Hampton Court uit te trekken.

Wilt u meer koninklijke locaties bezoeken?
Upgrade dan naar de Royal Palaces Pass, met inbegrip van de Tower of London, Hampton Court en Kensington Palace. Uw pas geeft u recht op één bezoek aan elke attractie en is twee jaar geldig. U hebt dus ruim voldoende tijd om de geschiedenis en intriges bij elk van de drie attracties in uw eigen tempo te ontdekken, wanneer het ú uitkomt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hampton Court Palace
Vertrektijd:
Openingstijden:

 • 10:00 - 16:30 uur, laatste toegang 15:30 uur 

De tuinen zijn het hele jaar door geopend van 7:00 uur tot zonsondergang

Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Hampton Court Palace
Code: HAM

Toegang zonder wachtrij: Hampton Court Palace

Van
USD 30,17
Prijsgegevens
Royal Palaces-pas
Code: ROYAL

Royal Palaces Pass geeft toegang tot: de Tower of London, Hampton Court Palace en Kensington Palace.

Van
USD 79,31
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangskaart met voorrang, voor Hampton Court Palace

Hampton Court Palace, London
©1749060-770tall

Inbegrepen:
 • Toegang tot Hampton Court Palace
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: als de naam van de hoofdpassagier is toegevoegd, kan deze niet worden gewijzigd. Breng een identificatiebewijs mee dat overeenkomt met de naam van de hoofdreiziger op uw ticket. Dit kan bij de ingang worden gecontroleerd
 • Let op: uw ticket is alleen geldig op de dag van aankoop
Reisplan:

Dingen om te doen en te bekijken

Palace Gardens:Hampton Court is omgeven door meer dan 24 hectare aan tuinen waaronder de doolhof, de Great Vine en de onlangs gerestaureerde Privy Garden.

Binnenplaatsen en kruisgangen:
Hampton Court Palace bestaat uit meer dan 2,4 hectare aan gebouwen en er zijn diverse binnenplaatsen en kruisgangen te verkennen.

Staatsievertrekken van Hendrik VIII:
Hendrik VIII was de eerste koninklijke eigenaar van Hampton Court en zijn indrukwekkende openbare vertrekken bestaan tot op de dag van vandaag.

De Tudor Kitchens:
Neem een kijkje in de Tudor Kitchens! De geuren, geluiden en enorme braadvuren geven een indruk van het leven van de Tudors.

De vertrekken van de koning:

De vertrekken van koning Willem III behoren tot de mooiste en belangrijkste barokke staatsievertrekken ter wereld.

De staatsievertrekken van de koningin:

Deze vertrekken in uiteenlopende stijlen zijn in een periode van 30 jaar gebouwd. Hier kunt u enkele van de meest spectaculaire interieurs van het paleis bewonderen.

Gekostumeerde gidsen
Elke dag zijn er gratis rondleidingen en presentaties in de staatsievertrekken door gekostumeerde gidsen. Kom meer te weten over het leven aan het hof en de interessante personen die er woonden.

Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.