Viator

Shrek's Adventure! London, toegangsbewijs

 • Tourcode: 13223SHREK
 • Locatie: London, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 80 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Beleef een magische reis ver weg met dit entreebewijs voor Shrek's Adventure! London, inclusief een rit in een magische 4D-bus. Shrek's Adventure! London is gelegen op South Bank bij de London Eye en andere topattracties en biedt entertainment voor het hele gezin. U vindt er bekende karakters uit 'Shrek' en andere populaire Dreamworks-films. Tijdens deze onvergetelijke ervaring maakt u een wandeling en een fietstocht met live interactieve shows en een sprookjesthema. Ontmoet populaire personages zoals Shrek, de Gelaarsde kat, Fiona, Donkey en nog veel meer, en neem ook deel aan de actie.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
 • Directe bevestiging
Ga op eigen gelegenheid naar Shrek’s Adventure! Londen, op South Bank in de buurt van topattracties zoals de London Eye, SEA LIFE London Aquarium en London Dungeon.

Met uw ticket in uw hand gaat u bij Shrek’s Adventure! London naar binnen voor een magische ervaring van een iets meer dan een uur. Loop en rijd door deze overdekte attractie en geniet van een virtuele busreis over Londen met Donkey als uw tourgids.
Luister naar verhalen en neem onderweg deel aan tien sprookjesachtige shows. Elk van de live shows heeft een uitdaging die voltooid moet worden voordat u naar de volgende stap kunt. Zorg ervoor dat u goed let op de bekende filmkarakters zoals Shrek, Donkey, Fiona en ook de Gelaarsde Kat.

Aan het einde van de tour kunt u een paar van uw favoriete karakters uit Madagascar, Hoe tem je een draak en Kung Fu Panda ontmoeten. U kunt zelfs een aantal karatebewegingen leren van Meneer Shifu en plezier hebben met de andere karakters voordat u op uw eigen tempo naar de volgende bestemming gaat.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Shrek's Adventure! Londen
Vertrektijd:
Met getimede toegang zoals geselecteerd, de exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen:

Toegang ochtend: tussen 10:00 en 11:45 uur
Toegang rond het middaguur: tussen 12:00 en 13:45 uur
Toegang vroeg in de middag: tussen 14:00 en 15:45 uur
Toegang laat in de middag: tussen 16:00 tot 17:45 uur
Toegang 's avonds: tussen 18:00 en 19:30 uur
Duur:
80 minuten (circa)

Aanvullende informatie

Shrek's Adventure! London, toegangsbewijs

Shrek's Adventure London

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Reserveer van te voren zodat u verzekerd bent van toegang binnen 45 minuten na aankomst of op een later tijdstip naar keuze, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen jonger dan 14 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
 • Rolstoeltoegankelijk - passagiers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
 • Hoogtebeperkingen: de minimumlengte voor een rit op de Magic Bus is 0,9 m
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.