Sea Life London Aquarium: VIP-tour 'Achter de schermen'

 • Tourcode: 5097LONAQUA2
 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 40 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Neem deel aan deze fascinerende tour door het Sea Life London Aquarium en neem een kijkje achter de schermen van een van de grootste verzamelingen zee- en zoetwatervissoorten in Europa! Tijdens deze 40 minuten durende tour hebt u toegang tot gebieden die normaal afgesloten zijn voor het publiek en komt u van uw ervaren gids van alles te weten over het aquarium. Sla de lange wachtrijen over en krijg een uniek inzicht in het onderzoek en het werk van de aquaristen (diegenen die het aquarium onderhouden). Leer over het complexe waterhuishoudingssysteem en ervaar hoe het voedsel voor de dieren wordt bereid.

Talen tour

Gids Engels
Sla de lange wachtrijen over en ontdek het Sea Life London Aquarium met uw ervaren aquariumgids voor een kijkje achter de schermen! Tijdens deze 40 minuten durende tour kunt u genieten van toegang tot gebieden die normaal afgesloten zijn voor het publiek en kunt u kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een van de grootste verzamelingen zee- en zoetwatervissoorten in Europa.

Start de tour in het gebied waar dieren worden verzorgd die momenteel niet door het publiek kunnen worden bezichtigd. Ontdek dan de drie belangrijkste privéwerkgebieden van het aquarium (onderzoek, waterhuishouding en voedselbereiding) en leer hoe het is om een verzorger te zijn.

Weet u wat de favoriete snack is van haaien? Hebt u zich wel eens afgevraagd wat krokodillen graag eten? Tijdens deze exclusieve tour ziet u waar het personeel elke dag ongeveer 50 kg voedsel bereidt voor meer dan 5.000 dieren! Zie hoe koraal wordt gekweekt, bekijk de kweekbakken van de zeepaardjes en ontdek hoe elke dag zo'n 2,5 miljoen liter water via pijpen van en naar de verschillende aquaria stroomt!

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Sea Life London Aquarium
Vertrektijd:
De tour vertrekt elke 60 minuten tussen 11:00 en 16:00 uur
Duur:
40 minuten (circa)

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Sea Life London Aquarium: VIP-tour 'Achter de schermen'

Sea Life London Aquarium: VIP Behind the Scenes Tour

Inbegrepen:
 • Entree
 • Gegarandeerd de wachtrij overslaan
 • Tour achter de schermen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: als de naam van de hoofdpassagier is toegevoegd, kan deze niet worden gewijzigd. Breng een identificatiebewijs mee dat overeenkomt met de naam van de hoofdreiziger op uw ticket. Dit kan bij de ingang worden gecontroleerd
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.