Viator

Dagtrip naar Salisbury, Lacock en Bath vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 140,77

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de beroemde plekken van het Engelse platteland tijdens deze dagtrip vanuit Londen naar Salisbury, Stonehenge en Bath. Bekijk de hoogste torenspits van Engeland en de originele Magna Carta in Salisbury Cathedral en bewonder de beroemde stenen cirkel van het op de UNESCO-Werelderfgoedlijst geplaatste Stonehenge. Bekijk daarna in Bath de mooiste 18e eeuwse architectuur van het land. In Bath vindt u ook de wereldberoemde Romeinse baden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geleid door een stadsgids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Stap 's ochtends voor uw hotel in Londen of in het centrum van Londen in uw luxe touringcar. Sluit uw ultramoderne Vox-hoofdtelefoon aan en luister naar het informatieve commentaar van uw gids, terwijl u begint aan uw dagtour door het Engelse platteland.

Na een rit van 2 uur arriveert u in het prachtige stadje Salisbury in de regio Wiltshire. Salisbury is beroemd om zijn 750 jaar oude kathedraal met de hoogste torenspits van Engeland. Treed binnen in de kathedraal van Salisbury en adem het verleden en de grandeur in van een van de fraaiste voorbeelden van vroeg-Engelse architectuur; vergeet niet om de kapittelzaal van de kerk te bezoeken, waar het best bewaarde exemplaar van de vier overgebleven originele exemplaren van de Magna Carta te bezichtigen is. U hebt twee uur de tijd om de kathedraal en de interessante stad te verkennen en te lunchen (op eigen kosten) voordat u weer in de touringcar stapt op weg naar de volgende bestemming.

Terwijl u door het golvende landschap van Wessex verder terugreist in de tijd, belandt u in Stonehenge. Wie hebben deze massieve stenen 5000 jaar geleden naar deze eenzame vlakte bij Salisbury gesleept, en waarom? Deze vragen houden geleerden naar verluidt al eeuwen bezig. U krijgt de gelegenheid om tussen deze magische stenen rond te lopen. Vervolgens kunt u genieten van het landschap waarin ze zoveel eeuwen geleden werden geplaatst.

Stap vervolgens weer in uw touringcar en rij 30 minuten verder naar uw laatste stopplaats Bath, bekend vanwege de elegante georgiaanse architectuur. Ga mee op een panoramische tour door de stad en bekijk Bath Abbey, Pulteney Bridge (geïnspireerd op de Ponte Vecchio-brug in Florence), het ronde Circus-plein en de Assembly Rooms. Deze18e-eeuwse gebouwen worden beschouwd als de mooiste voorbeelden van de georgiaanse architectuur in het Verenigd Koninkrijk.

U brengt ook een bezoek aan de Romeinse baden, het best bewaarde openbare badhuis uit de Romeinse tijd, dat prachtig werd gerestaureerd tijdens het Victoriaanse tijdperk. Leer van alles over deze warmwaterbronnen en ontdek de baden die eeuwenlang door de Romeinen en Kelten zijn gebruikt. U krijgt ook te horen hoeveel moeite er wordt gedaan om dit prachtige bouwwerk uit de antieke oudheid te bewaren voor de toekomst.

Neem de tijd om het compacte, autovrije stadscentrum van Bath te bezoeken voordat u weer in uw bus stapt voor de 2,5 uur durende rit terug naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De eindbestemming is Victoria

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Departure in English
Code: EN1

Dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen met Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 140,77
Prijsgegevens
Departure in Spanish
Code: ES1

Dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen met Spaanssprekende gids

Engels
Van
USD 140,77
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Salisbury, Lacock en Bath vanuit Londen

Salisbury, Lacock and Bath Day Trip from London

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegangsprijzen voor Salisbury Cathedral en Stonehenge
 • Afternoon tea bij Salisbury Cathedral
 • Gebruik van individuele Vox-hoofdtelefoons
 • Vervoer per touringcar met airconditioning en gratis WiFi (maximaal 50 personen)
 • Afternoon tea, sandwiches, scones, cakejes en thee 
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Afzetten bij hotel
  • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: Stonehenge is gesloten voor bezoekers op 20 en 21 juni vanwege de zomerzonnewende. Op deze dagen wordt het bezoek aan Stonehenge vervangen door een bezoek aan Avebury
 • Audiogids bij Stonehenge wordt aangeboden in 10 talen 
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.