Aanpasbare dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 76,32

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de historische hoogtepunten en de culturele bezienswaardigheden van Engeland op een dagtrip op maat naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen. Met een gids verkent u de charmante wirwar van middeleeuwse straten in Salisbury, waar de hoogste kerktoren van Engeland staat. U ontdekt de eeuwenoude geheimen van Stonehenge en geniet van het architectonische tableau van Bath, dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. U kunt elke locatie plek op eigen gelegenheid verkennen of een upgrade nemen voor een rondleiding met gids. Geniet op deze tour van het gemak van vervoer van en naar uw hotel in Londen in een luxe voertuig.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Nadat u bent opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Londen of bij Victoria Coach Station, kunt u zich ontspannen tijdens de reis naar Salisbury in een luxe minibus met airconditioning. Sluit uw ultramoderne Vox-hoofdtelefoon aan en luister naar het informatieve commentaar van uw gids, terwijl u door de natuurpracht van het Engelse platteland reist.

Na ongeveer twee uur prachtig landschap arriveert u in Salisbury en ontdekt u de historische en culturele hoogtepunten van het charmante stadje. Afhankelijk van of u hebt gekozen voor een rondleiding of een verkenningstocht op eigen gelegenheid gaat u Salisbury Cathedral binnen en bewondert u de elegantie van de kolossale kerk. U hoort dat het gebouw beschikt over de hoogste kerktoren van Engeland en u ziet een van de vier overgebleven exemplaren van de Magna Carta in het Chapter House van de kathedraal.

U komt op krachten met een ontspannen lunch op eigen kosten, en ontmoet uw groep in de bus voor de reis naar Stonehenge, een van Engelands meest intrigerende natuurwonderen. Verdiep u met uw gids in de mysteries van dit monument en bewonder de magische stenen die honderden jaren geleden zijn neergezet.

Vervolgens gaat u naar Bath, een stad die op de het UNESCO-werelderfgoedlijst staat, en u ziet een prachtig architectonisch tableau van Georgiaanse huizen en oude kloosters. Bewonder de iconische Pulteney Bridge en neem een upgrade om van een rondleiding door de Romeinse baden te genieten, de best bewaarde Romeinse openbare baden ter wereld.

Wanneer uw interessante excursie ten einde komt, keert u terug naar het luxe voertuig en ontspant u tijdens de terugreis naar Londen, waar de tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:30 uur (zorg ervoor dat u uiterlijk 15 minuten vóór vertrek aanwezig bent)
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindpunt bij Victoria Coach Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: EN0845

Dagtrip op maat met Engelssprekende gids, vertrek om 8:45 uur: Salisbury, Stonehenge en Bath

Engels
Van
USD 76,32
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Aanpasbare dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen

Bath, England

Inbegrepen:
 • Ervaren gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning en gratis Wi-Fi
 • Vox audiogids
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
 • Tour kathedraal van Salisbury (circa GBP 7,50 per volwassene, GBP 3,00 per kind en GBP 6,50 voor senioren)
 • Toegang tot de Romeinse baden (circa GBP 15,50 per volwassene, GBP 9,80 per kind en GBP 13,75 voor senioren)
 • Toegang tot Stonehenge (circa GBP 18,20 per volwassene, GBP 10,90 per kind en GBP 16,40 voor senioren)
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: Stonehenge is gesloten voor bezoekers op 20 en 21 juni vanwege de zomerzonnewende. Op deze dagen wordt het bezoek aan Stonehenge vervangen door een bezoek aan Avebury
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Stephanie V , december 2013

nice places, good explanation, but you had to hurry to see everything. 45 minutes at Stonehenge. If you visit the Roman Baths: don't listen to all the explanations on your audioguide or you won't have time to visit the city of Bath yourself.