Viator

Aanpasbare dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 80,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek drie van de beroemdste locaties van Zuid-Engeland tijdens deze aanpasbare dagtrip vanuit Londen. Bezoek de schilderachtige plaats Salisbury en bekijk de hoogste torenspits van Engeland; wandel door het intrigerende Stonehenge; en ontdek de stad Bath, die door UNESCO op de werelderfgoedlijst is geplaatst. U kunt elke locatie onafhankelijk verkennen of bij aankomst opwaarderen naar een rondleiding met gids - de keus is geheel aan u. Toegang tot de genoemde attracties is voor eigen rekening, maar vervoer per luxe touringcar en afhalen bij diverse hotels in Londen zijn bij de prijs inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Londen of ga op eigen gelegenheid naar het Victoria Coach Station. U stapt in een luxe touringcar en sluit uw state-of-the-art Vox-hoofdtelefoon aan om de uitleg van de gids goed te kunnen horen tijdens uw reis door het prachtige Engelse platteland.
Na een rit van 2 uur arriveert u in het charmante Salisbury, de stad in Wiltshire die bekendstaat om zijn 750 jaar oude kathedraal met de hoogste torenspits van Engeland. U kunt nu op eigen gelegenheid de tour voortzetten of u door uw gids laten rondleiden door de kathedraal.
Treed binnen in de kathedraal van Salisbury en adem het verleden en de grandeur in van een van de fraaiste voorbeelden van vroeg-Engelse architectuur. Vervolgens bezoekt u de kapittelzaal van de kerk, waar een van de vier overgebleven originele exemplaren van de Magna Carta te bezichtigen is. U hebt twee uur de tijd om de kathedraal en de interessante stad te verkennen en te lunchen (op eigen kosten) voordat u weer in de touringcar stapt op weg naar de volgende bestemming.
Terwijl u door het golvende landschap van Wessex verder terugreist in de tijd, belandt u in Stonehenge. Wie hebben deze massieve stenen 5000 jaar geleden naar deze eenzame vlakte bij Salisbury gesleept, en waarom? Deze vragen houden geleerden naar verluidt al eeuwen bezig. U krijgt de gelegenheid om tussen deze magische stenen rond te lopen. Vervolgens kunt u genieten van het landschap waarin ze zoveel eeuwen geleden werden geplaatst.

U keert terug naar de touringcar voor een ritje van een half uur naar Bath dat is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en bekendstaat om zijn elegante georgiaanse architectuur. Bekijk de abdij van Bath, Pulteney Bridge en het Circus en de Assembly Rooms.
U kunt de tour desgewenst uitbreiden met een bezoek aan de Romeinse baden (Thermen), het best bewaarde openbare badhuis uit de Romeinse tijd, dat prachtig werd gerestaureerd tijdens het Victoriaanse tijdperk. Uw gids vertelt u over de bron van deze fameuze warme baden en u ontdekt hoe de thermen werden gebruikt door de Kelten en de Romeinen. Als alternatief kunt u op eigen gelegenheid het stadscentrum in uw eigen tempo bekijken.
Tot slot stapt u weer in de luxe touringcar voor een ontspannen reis van 2,5 uur terug naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
08:45 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindpunt bij Victoria Coach Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: EN0845

Dagtrip op maat met Engelssprekende gids, vertrek om 8:45 uur: Salisbury, Stonehenge en Bath

Engels
Van
USD 80,26
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Aanpasbare dagtrip naar Salisbury, Stonehenge en Bath vanuit Londen

Bath, England

Inbegrepen:
 • Ervaren gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
 • Tour kathedraal van Salisbury (circa GBP 7,50 per volwassene, GBP 3,00 per kind en GBP 6,50 voor senioren)
 • Toegang tot de Romeinse baden (circa GBP 15,50 per volwassene, GBP 9,80 per kind en GBP 13,75 voor senioren)
 • Toegang tot Stonehenge (circa GBP 18,20 per volwassene, GBP 10,90 per kind en GBP 16,40 voor senioren)
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: Stonehenge is gesloten voor bezoekers op 20 juni (vroege sluiting) en 21 juni vanwege de zomerzonnewende. Op deze dagen wordt het bezoek aan Stonehenge vervangen door een bezoek aan Avebury
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Stephanie V , december 2013

nice places, good explanation, but you had to hurry to see everything. 45 minutes at Stonehenge. If you visit the Roman Baths: don't listen to all the explanations on your audioguide or you won't have time to visit the city of Bath yourself.