Viator

Dagtour vanuit Londen met toegang tot de binnenste cirkel van Stonehenge, inclusief Bath en Lacock

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 197,64

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een vroege of late tour door Stonehenge en loop ongestoord een rondje in de steencirkel die op de UNESCO-lijst staat. Kies uit een ochtend- of avondtour en verken de binnenste steencirkel - een exclusieve ervaring voor uw groep. Afhankelijk van de tijd van het jaar kunt u misschien zelfs genieten van een mooie zonsopkomst of -ondergang. Deze exclusieve, unieke ervaring, waarbij ook tours naar Lacock en Bath zijn inbegrepen, is heel populair en er is maar een beperkt aantal tickets. Boek dus nu deze onvergetelijke excursie!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies een ochtend- of avondtour tijdens het boeken en ga vervolgens vanuit uw hotel in het centrum van Londen naar Stonehenge, een locatie op de werelderfgoedlijst van UNESCO, vrij van dagjesmensen. Bezoekers die overdag de locatie bezoeken hebben geen toegang tot de intrigerende steencirkel. Maar met uw 'privébezichtigingsgroep' mag uw groep wel de met touwen afgezette cirkel betreden en de stenen van dichtbij bewonderen.

Luister naar de geheimen en mysterieuze verhalen over Stonehenge van uw deskundige gids, en ervaar de locatie op het meest sfeervolle moment! Afhankelijk van de tijd van het jaar kunt u mogelijk ook genieten van de zonsopkomst of zonsondergang; uw bezoek aan Stonehenge wordt daardoor een onvergetelijke ervaring. Lees verder voor meer details over elke optie; beide tours eindigen bij Victoria in het centrum van Londen.

Ochtendtour:
Nadat u de stenen hebt bezichtigd met uw gids, reist u door naar het nabijgelegen dorpje Lacock, een plek die wordt beschouwd als een van de meest pittoreske dorpjes van Engeland. Ontdek alles over het verleden van Lacock als Saksische nederzetting en hoe het dorpje heeft gefigureerd in talloze films en tv-programma's, waaronder de bewerking van Jane Austens Trots en vooroordeel en Harry Potter en de Steen der Wijzen. Strek uw benen tijdens een wandeling met uw gids en ga dan de George binnen, een 14e-eeuwse pub, voor het ontbijt (op eigen kosten).

Ga door naar Bath, een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en gelegen is in het graafschap Somerset. Geniet van een tour in de Romeinse baden, bezoek de abdij van Bath en kom meer te weten over Jane Austen, die in deze stad is geboren. Als u wilt, kunt u een korte wandeling naar de plek ondernemen waar de legendarische schrijver Charles Dickens woonde en werkte als jongeman, en genieten van verse kaas van een lokale zuivelproducent. U kunt ook individueel invulling geven aan uw vrije tijd.

Avondrondleiding:
Reis vanuit Londen eerst naar de stad Bath om daar de Romeinse baden te verkennen en de abdij van Bath te bezoeken, zoals beschreven voor de ochtendtour. Ga vervolgens naar Lacock voor een wandeling door het pittoreske plaatsje en geniet van het diner in de pub George (op eigen kosten). Reis ten slotte naar Stonehenge voor een tour langs de stenen op het moment dat de dagjesmensen de locatie hebben verlaten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
Ochtendtour: de bezichtiging vindt plaats tussen 7:30 en 8:00 uur; ophalen bij het hotel start vanaf 5:15 uur

Avondtour:
Ophalen bij het hotel vanaf 10:45 uur
Van april t/m november vindt de bezichtiging plaats om 18:30/19:30 uur;
Van december t/m maart vindt de avondbezichtiging plaats om 16:30/16:45 uur

De details van de ophaaltijden bij het hotel en de locaties staan vermeld op uw bevestigingsvoucher
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Victoria in het centrum van Londen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendtour: bezichtiging om 7:30 uur
Code: T2RISE

Ophalen vanaf 5:00 uur voor een ochtendbezichtiging van Stonehenge om 7:30 uur

Engels
Van
USD 197,64
Prijsgegevens
Avondtour: bezichtiging om 19:30 uur
Code: T2SET

Ophalen vanaf 10:45 uur voor een avondbezichtiging van Stonehenge om 19:30 uur

Engels
Van
USD 197,64
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour vanuit Londen met toegang tot de binnenste cirkel van Stonehenge, inclusief Bath en Lacock

Private Viewing of Stonehenge including Bath and Lacock
©992267

Inbegrepen:
   • U kunt alleen worden opgehaald bij het Cumberland Hotel OF Millennium Gloucester Hotel
   • Vervoer per touringcar met airconditioning
   • Professionele gids
   • Entree
   • Wandeling door Bath (indien de ochtendoptie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Toegang tot de binnenste stenenkring is mogelijk niet toegestaan bij natte weersomstandigheden vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen. Bij dit soort omstandigheden organiseren we een rondleiding over Stonehenge voorbij het buitenste wandelpad, wat normaal gesproken verboden terrein is voor het publiek
 • Op bepaalde momenten is het vanwege het lang aanhoudende daglicht in de zomer niet mogelijk om de zon daadwerkelijk te zien opkomen of ondergaan. De tour komt zo vroeg of zo laat mogelijk aan om te kunnen genieten van de privétour binnen de kring van stenen
 • Voor de tour geldt een maximumaantal van 52 personen
 • Let op: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij geselecteerde hotels. Controleer uw voucher voor meer informatie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.