Dagtour vanuit Londen met toegang tot de binnenste cirkel van Stonehenge, inclusief Bath en Lacock

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 185,83

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
U bent een van de weinigen die binnenin de prehistorische steencirkel van Stonehenge mag wandelen, een locatie die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Vervolgens brengt u tijdens deze dagtrip vanuit Londen een bezoek aan Bath en het middeleeuwse Lacock. Selecteer een ochtend- of avondtour voor vroege of late toegang tot Stonehenge en wandel in de binnenste steencirkel — een ervaring exclusief voor uw groep — buiten de dagelijkse drukte om. Afhankelijk van het seizoen ontvangt u ook nog een bonus: een sfeervolle zonsopgang of zonsondergang in Stonehenge! Deze exclusieve ervaring snel is uitverkocht, dus boek zo snel mogelijk.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Selecteer een ochtend- of avondtour wanneer u boekt. Vervolgens vertrekt u vanuit het centrum van Londen in een comfortabele touringcar met airconditioning en begint uw tour naar het UNESCO-werelderfgoed Stonehenge.

Bezoekers die tijdens de normale openingsuren overdag bij Stonehenge komen, mogen alleen over het pad rondom het monument wandelen, een route die is afgezet rond de stenen cirkel. Maar tijdens dit 'privébezoek' kan uw groep de afgezette steencirkel binnengaan om de monolieten van heel dichtbij te bekijken.

Luister naar uw gids die over de fascinerende feiten en mysteries rond het monument vertelt, proef de mystieke sfeer in de binnenste cirkel en ervaar Stonehenge op z'n magische best! Met een beetje geluk, en afhankelijk van het seizoen, bezoekt u Stonehenge zelfs tijdens een zonsopgang of -ondergang, waardoor de gelegenheid extra speciaal wordt. Zie hieronder voor het reisplan van de ochtend- of avondtour. Beide tours eindigen wanneer u wordt afgezet in centraal Londen.

Ochtendtour: na Stonehenge gaat u verder naar het nabijgelegen Lacock, een schilderachtig dorp dat dateert uit de 13e eeuw. Strek de benen tijdens een begeleide wandeling door de mooie straatjes. Bekijk een aantal locaties van de film Harry Potter en de steen der wijzen en de verfilming van Trots en voordeel van de 18e-eeuwse schrijfster Jane Austen. Daarna kunt u genieten van een stevig ontbijt (op eigen kosten) in de George Inn, Lacocks 14e-eeuwse pub, voordat u op weg gaat naar de prachtige stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en beroemd is om haar Romeinse spa en georgiaanse architectuur. Bezichtig de goed bewaard gebleven Romeinse baden, gebouwd rond natuurlijke warmwaterbronnen. Bezoek de Abdij van Bath en kom meer te weten over de relatie die Jane Austen met de stad had. Als u wilt, kunt u uw gids volgen en zien waar de 19e-eeuwse schrijver Charles Dickens ooit woonde. Ook kunt u een zuivelbedrijf aandoen om lokale kazen te proeven. Het alternatief is dat u op eigen gelegenheid de bezienswaardigheden van Bath bekijkt of misschien wat gaat winkelen.

Avondtour: u vertrekt vanuit Londen richting Bath en bezoekt de prachtige Romeinse baden en Bath Abbey, zoals uiteengezet in de ochtendroute. Dan rijdt u naar de fabuleuze stad Lacock om door haar historische straten te slenteren. Later dineert u (op eigen kosten) in de George Inn, voordat u naar Stonehenge reist voor uw 'privébezichtiging', wanneer de dagelijkse bezoekers zijn vertrokken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
Ochtendtour: de bezichtiging vindt plaats tussen 7:30 en 8:00 uur; ophalen bij het hotel start vanaf 5:15 uur

Avondtour:
Ophalen bij het hotel vanaf 10:45 uur
Van april t/m november vindt de bezichtiging plaats om 18:30/19:30 uur;
Van december t/m maart vindt de avondbezichtiging plaats om 16:30/16:45 uur

De details van de ophaaltijden bij het hotel en de locaties staan vermeld op uw bevestigingsvoucher
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Victoria in het centrum van Londen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendtour: bezichtiging om 7:30 uur
Code: T2RISE

Ophalen vanaf 5:00 uur voor een ochtendbezichtiging van Stonehenge om 7:30 uur

Engels
Van
USD 185,83
Prijsgegevens
Avondtour: bezichtiging om 19:30 uur
Code: T2SET

Ophalen vanaf 10:45 uur voor een avondbezichtiging van Stonehenge om 19:30 uur

Engels
Van
USD 185,83
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour vanuit Londen met toegang tot de binnenste cirkel van Stonehenge, inclusief Bath en Lacock

Private Viewing of Stonehenge including Bath and Lacock
©992267

Inbegrepen:
   • U kunt alleen worden opgehaald bij het Cumberland Hotel OF Millennium Gloucester Hotel
   • Vervoer per touringcar met airconditioning
   • Professionele gids
   • Entree
   • Wandeling door Bath (indien de ochtendoptie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Toegang tot de binnenste stenenkring is mogelijk niet toegestaan bij natte weersomstandigheden vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen. Bij dit soort omstandigheden organiseren we een rondleiding over Stonehenge voorbij het buitenste wandelpad, wat normaal gesproken verboden terrein is voor het publiek
 • Op bepaalde momenten is het vanwege het lang aanhoudende daglicht in de zomer niet mogelijk om de zon daadwerkelijk te zien opkomen of ondergaan. De tour komt zo vroeg of zo laat mogelijk aan om te kunnen genieten van de privétour binnen de kring van stenen
 • Voor de tour geldt een maximumaantal van 52 personen
 • Let op: ophalen bij het hotel is alleen beschikbaar bij geselecteerde hotels. Controleer uw voucher voor meer informatie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.