Privétour: rondrit door koninklijk Londen per ouderwetse 'black cab'

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: Varieert
Van USD 484,68

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk tijdens deze fascinerende rondrit in een 'black cab' met privégids alle bezienswaardigheden van koninklijk Londen. Kies een tour van een halve of een hele dag en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, zoals Buckingham Palace en de Tower of London, naast wat minder bekende plaatsen die met de Britse koninklijke familie te maken hebben. Uw vriendelijke gids vertelt u alles wat u wilt weten over het leven van moderne vorsten zoals koningin Elizabeth II en over de geschiedenis van de vorsten die hebben geregeerd in Londen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Kies een privétour van een halve of een hele dag met een deskundige gids die u rondrijdt door de stad, terwijl u heerlijk ontspannen de Britse monarchie onder de loep neemt. De bezienswaardigheden tijdens de tour van een halve dag kunt u alleen van buitenaf bekijken. Wilt u graag meer zien en in de voetsporen treden van de Britse koninklijke familie? Boek dan de tour die een hele dag duurt! De toegang tot iedere attractie is voor eigen rekening, maar uw deskundige gids leidt u rond en geeft als u binnen bent uitleg over de geschiedenis.

Nadat u hebt gezien waar de huidige Britse monarch, koningin Elizabeth II, werd geboren, brengt u een bezoek aan Buckingham Palace. Daarna gaat u Westminster Abbey – de plaats waar zij werd gekroond – bezichtigen. Als uw chauffeur verder rijdt door de straten van het centrum moet u eens letten op de winkels en warenhuizen met het predikaat Hofleverancier, zoals Fortnum & Mason.

Over de hele stad verspreid vindt u diverse standbeelden van beroemde vorsten. Uw deskundige gids zal u erop wijzen, zodra u er langs rijdt. U passeert standbeelden van Hendrik VIII, Alfred de Grote en George V – de koning die stotterde, zoals is vastgelegd in het Britse kassucces The King's Speech (met Colin Firth in de hoofdrol). Met een bezoek aan belangrijke Londense bezienswaardigheden zoals de Tower of London en de Houses of Parliament leert u hoe de vorsten hier door de eeuwen heen hun invloed hebben uitgeoefend.

Kom van alles te weten over de ceremonie van de wisseling van de wacht ('Changing of the Guard') en ontdek wie er werkelijk in de Londense koninklijke paleizen wonen. Leer wat de koninklijke etiquette voorschrijft over het correct groeten van de koningin en wat de koninklijke protocollen en de beroemde 'stiff upper lip' inhouden.

Tijdens de tour kan uw deskundige gids al uw vragen beantwoorden over de Britse vorsten en de 60 jaar durende soevereiniteit van de koningin: Waarom is er een Changing of the Guard-ceremonie? Waarom viert de koningin haar verjaardag twee keer? Wat is de juiste titel van de koningin? Voor de beantwoording van deze en nog veel meer vragen worden tijdens deze privétour per zwarte taxi steeds meer tipjes van de sluier, die over koninklijk Londen hangt, opgelicht.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Londen
Vertrektijd:
9:00 uur, 13:00 uur
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Dagtour
Code: ROYFULL

Tour van 8 uur door koninklijk Londen per Engelse taxi. Vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 710,86
Prijsgegevens
Tour van een halve dag - 13:00 uur
Code: ROYHALF1

Tour van 4 uur door koninklijk Londen per Engelse taxi. Vertrekt om 13:00 uur

Engels
Van
USD 484,68
Prijsgegevens
Tour van een halve dag - 9:00 uur
Code: ROYHALF9

Tour van 4 uur door koninklijk Londen per Engelse taxi. Vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 484,68
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: rondrit door koninklijk Londen per ouderwetse 'black cab'

Traditional Black Cab Tour of Royal London: Buckingham Palace

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Rondrit door de stad
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie