Privétour: National Gallery-tour in Londen met kunsthistoricus als gids

 • Tourcode: 3207LON7
 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 103,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Bewonder het mooiste uit de National Gallery van Londen, een van 's werelds drukst bezochte kunstmusea, tijdens deze rondleiding van 2,5 tot 3 uur. Met een gids die is gespecialiseerd in kunstgeschiedenis komt u langs de meest indrukwekkende schilderijen en komt u meer te weten over de makers daarvan. Bekijk de werken van de Italiaanse grootheden, waaronder Da Vinci en Michelangelo, en Vlaamse meesterwerken van Rubens en Van Eyck. U krijgt ook de tijdloze schilderijen van Franse impressionisten en post-impressionisten te zien, zoals Monet, Picasso en Cezanne.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Geleid door een kunsthistoricus
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies uit een ochtend- of middagtour en kom op eigen gelegenheid naar de National Gallery, een opvallend, Pantheon-achtig kunstmuseum op een verhoogd terras met uitzicht op de zuil van Nelson en de iconische leeuwenstandbeelden op het Londense Trafalgar Square.

Ontmoet uw gids, die alles van kunstgeschiedenis weet, aan de voorzijde van het National Cafe aan Trafalgar Square voor een kop koffie en een croissant voordat u naar binnen gaat om Europese kunst door de eeuwen heen te bekijken.

De National Gallery beschikt over een van Europa's grootste collecties schilderijen van oude meesters (Europese kunstenaars die hun opmerkelijke werken maakten tussen de renaissance en de 18e eeuw), en meer dan 2300 kunstwerken die dateren van de middeleeuwen tot de 20e eeuw.

Wandel van kamer naar kamer en bekijk de mozaïekvloeren, marmeren pilaren en de kamerhoge kunst, en luister naar de verhalen van uw gespecialiseerde gids over de belangrijkste meesterwerken en over de makers van die meesterwerken.

Let tijdens uw privérondleiding vooral op de Italiaanse grote namen - van de 13e-eeuwse meesters tot de hoogrenaissance van Piero della Francesca, Botticelli, Leonardo da Vinci en Michelangelo - en de Vlaamse school, waaronder werken van Rubens en Van Eyck, die door velen worden beschouwd als de eerste grote meesters van de Vlaamse en vroeg-Nederlandse schilderkunst.

Bekijk ook de meesterwerken van Rembrandt en de Franse impressionistische en post-impressionistische collectie van het museum, wereldwijd een van de mooiste in zijn soort, vol tijdloze werken van Monet, Cezanne, Van Gogh en Picasso.

Na ongeveer drie uur eindigt de rondleiding in de National Gallery, waarna u vrij bent om de galerie zelf verder te verkennen als u dat wilt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De National Gallery, Trafalgar Square, in het centrum van Londen
Vertrektijd:
10:00 of 14:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de National Gallery

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: AM1000

Vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: PM1400

Vertrekt om 14:00 uur

Engels
Van
USD 103,79
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: National Gallery-tour in Londen met kunsthistoricus als gids

Private Tour: National Gallery Tour in London with Art Historian Guide

Inbegrepen:
 • Kunsthistoricus als gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie