Dagtrip naar Oxford, Warwick Castle en Stratford-upon-Avon vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 131,66  Bespaar  USD 13,17

Van USD 118,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek en reis vóór 28 februari en bespaar 10% op onze eerder aangeboden prijs!

Zie een aantal van de beroemdste steden en kastelen van Engeland tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Tijdens uw bezoek aan Oxford maakt u een wandeling door de stad en ziet u de elegante universiteitsgebouwen. Ga mee op een privétour naar Shakespeare's Schoolroom in Stratford-upon-Avon en verken het middeleeuwse Warwick Castle met de wassen beelden uit Madame Tussauds.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geliefd bij kinderen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Vanaf het ophaalpunt bij Victoria Coach Station reist u per bus door naar Stratford-upon-Avon om de geboorteplaats van William Shakespeare te bezoeken, een van de grootste Engelse schrijvers. Ga mee op een privétour naar Shakespeare's Schoolroom voordat het opengaat voor het publiek, en geniet van de les die bij uw tour zit inbegrepen. Vervolgens kunt u profiteren van wat vrije tijd om de marktplaats te verkennen waar de theaters van de beroemde Royal Shakespeare Company staan. De prachtige rivier de Avon stroomt door de stad en langs de Holy Trinity-kerk, waar Shakespeare ligt begraven. In deze stad vindt u ook een aantal halfhouten huizen die dateren uit de tijd van Shakespeare, inclusief de cottage van Anne Hathaway, met wie Shakespeare in 1582 trouwde. Geniet na uw verkenningstocht van een lunch in een van de vele cafés of restaurants (voor eigen rekening).

Vervolgens reist u van Stratford-upon-Avon naar Warwick, waar Warwick Castle staat. Het kasteel is meer dan 1000 jaar oud en voert u mee naar een tijdperk van banketten, veldslagen en koninklijke pracht en praal. Ga naar binnen en verken het kasteel in uw eigen tempo. Luister naar een inleiding tot deze historische locatie, gegeven door het Warwick Castle History Team en ga vervolgens zelf op verkenningstocht. Bekijk de wassen beelden van Madame Tussauds die worden tentoongesteld in het kasteel, en kijk en luister naar de voorbereidingen op een veldslag door de graaf van Warwick. Misschien wilt u daarna even een kijkje nemen in de spookachtige kerkers waar de gevangenen werden gemarteld.

U gaat daarna naar Oxford, de stad die kan bogen op een van 's werelds oudste en beroemdste universiteiten en een aantal van de mooiste gebouwen in Europa. Bekijk het allemaal tijdens een wandeling en leer allerlei interessante weetjes over de verschillende colleges, met hun met klimop begroeide muren die als bescherming dienen voor de schitterende kapellen, hallen en bibliotheken.

Vervolgens stapt u weer met uw gids in de bus en reist u terug naar het centrum van Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Victoria in Londen om ongeveer 19:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: EN5

Tour wordt begeleid door een Engelstalige gids

Engels
Van
USD 118,49
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Oxford, Warwick Castle en Stratford-upon-Avon vanuit Londen

Warwick Castle

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entree voor Warwick Castle, Shakespeare's klaslokaal
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Ophalen bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.