Londen Rockmuziektour

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: Varieert
Van USD 45,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Muziekliefhebbers! Dit is de ideale manier om de geschiedenis van de Londense rockmuziek te ontdekken. Kies ofwel de ochtend- of de middagtour of boek beide voor een allesomvattende Londense rockmuziektour. Deze tours voor kleine groepen (maximaal 16 personen) omvatten alles, van beroemde rock-'n'-roll locaties in het gezellige Soho tot de Noord-Londense wijken Camden Town, Hampstead Village, Hampstead Heath, Muswell Hill, Archway en Islington.

Talen tour

Gids Engels
Raadpleeg het reisplan voor meer informatie over elke touroptie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het Original Tour Reservation Centre
Vertrektijd:
9:00 uur - ochtend- of dagtour
Zomer: 1 april t/m 31 oktober - 14:00 uur - middagtour
Winter: 1 november t/m 31 maart - 13:00 uur - middagtour
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rondleiding hele dag
Code: FD0900

Rockmuziektour die de hele dag duurt, waarbij de ochtendtour wordt gecombineerd met de middagtour om u het beste te laten zien van de Londense rockmuziekgeschiedenis. Vertrekt om 9:00 uur.

Engels
Van
USD 90,55
Prijsgegevens
OCHTENDTOUR
Code: HD0900

Rockmuziektour in de ochtend, inclusief bezoek aan de studio van Pink Floyd en de woningen van bandleden, locaties waar Hendrix, Page en de Clash zijn geweest, het Camden van Amy Winehouse, het kantoor van Paul McCartney, clubs in Soho en Abbey Road. Vertrekt om 9:00 uur.

Engels
Van
USD 45,28
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: HD1400

Rockmuziektour in de middag, inclusief locaties die in verband worden gebracht met de Rolling Stones, Eric Clapton, The Beatles en nog veel meer. Vertrek in de zomer om 14:00 uur en in de winter om 13:00 uur.

Engels
Van
USD 45,28
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Londen Rockmuziektour

London Rock Music Full Day Small Group Tour

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Vervoer per minibus met airconditioning (maximaal 16 personen)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Voertuigen zijn toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel, maar de chauffeur kan vanwege verzekeringsvoorschriften niet helpen bij het in- en uitstappen
Reisplan:
Ochtendtour (3,5 uur):
Ga op excursie door historische Londense wijken zoals Soho, Islington en Camden Town en ontdek de locaties waar veel wilde avonturen uit de geschiedenis van de rock ‘n’ roll plaatsvonden. U ziet Paul McCartneys kantoor dat vol hangt met gouden platen en de flat waar hij de Beatles-hit ‘Yesterday’ schreef. U ziet ook de flat die de Fab Four deelden en loopt naar het beroemde zebrapad op Abbey Road vlak bij de opnamestudio.

Stop bij 'Tin Pan Alley' waar de Rolling Stones hun eerste plaat uitbrachten en bekijk de studio van Pink Floyd. Andere plekken waar beroemde gebeurtenissen zich afspeelden zijn onder andere de plek waar Jimi Hendrix zijn eerste gitaar verbrandde, waar Jimmy Page zijn eerste plaat maakte en waar Amy Winehouse leefde en overleed. U komt langs meer dan 50 andere locaties die verband houden met U2, The Clash, the Sex Pistols, Queen, The Who, Zombies, Madness, Elton John en anderen.

Middagtour (3,5 uur):
Tijdens de middagtour ziet u beroemde concertzalen, clubs, rockhotels, platenlabels, managementkantoren en studio's. Tot de hoogtepunten behoren het beroemde zebrapad op Abbey Road en het huis waar Paul nog steeds woont. U ziet ook waar Jimi Hendrix leefde en overleed, waar Freddie Mercury en Queen vaak uitgingen en het hoofdkantoor van Led Zeppelin. Verder ziet u nog plaatsen die iets vertellen over The Rolling Stones, Eric Clapton en Cream, Pink Floyd, Bob Marley, Elton John, the Beatles, The Sex Pistols, Bowie, The Who en vele anderen.

Dagtour (8 uur):
Een combinatie van de ochtendtour gevolgd door de middagtour.

Let op: de route van de tour kan zonder vooraankondiging worden gewijzigd vanwege weers- of verkeersomstandigheden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: SCL W , april 2016

Het was een geweldige tour! Onze gids Bruce wist ontzettend veel te vertellen over vele bekende rock artiesten door de tijden heen, met heel veel humor en bevlogenheid. We deden de ochtendtour. We kregen heel veel achtergrondinformatie, ook over de tijdsetting van verschillende artiesten. Ik denk niet dat we alle details kunnen onthouden, jammergenoeg. Echt een geweldige tour met een geweldige gids, een hoogtepunt van ons weekend, het overtrof onze verwachtingen. Een enorme aanrader!

Beoordeling door: JLJ K , juli 2015

de tour is zeker aan te raden, omdat je plekken ziet van Londen waar je niet snel aan zou denken om daar te gaan kijken , met de enthousiasme van de reisleidster als ik me niet vergist heette ze Nora, die van te voren aan iedereen vroeg in welke muziek genre men geïnteresseerd was, is deze Tour zeker aan te raden, heb een hoop nieuwe feiten en informatie te horen gekregen, en me geen moment verveeld, alles was interessant om aan te horen, en t bezoek aan Abbey Road, was zeer zeker de moeite waard !!

Beoordeling door: Carolien G , maart 2015

De beste excursie ooit gedaan. In een kleine bus dwars door Londen. Onze reisleider Bruce heeft de gehele toer ons weten te boeien met zijn grote kennis van de rock scene in Londen toen en nu. Een echte aanrader voor wie van de geschiedenis van rock houdt.

Beoordeling door: Martine D , mei 2015

Zeker de moeite waard! Voor herhaling vatbaar!!