Harry Potter-wandeltocht door Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 33,68

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Dompel uzelf onder in de magische wereld van Harry Potter tijdens deze 2,5 uur durende wandeltocht door het Dreuzeldeel van de stad Londen. Treed letterlijk in de voetsporen van een van de meest beroemde fictieve tovenaars ter wereld. Maak een wandeling door de echte Wegisweg, vang een glimp op van De Lekke Ketel, poseer op het mythische Perron Negen en Driekwart en bezoek andere fantastische locaties uit de Harry Potter-films. Verneem plaatselijke geruchten en zie een aantal van de meest beroemde attracties terwijl u door Londen wordt geleid door een gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Ideaal voor families
Tijdens de Harry Potter-wandeltocht herkent u ongetwijfeld de locaties van beroemde scènes uit de Harry Potter-films. Maak een wandeling langs de fictieve Wegisweg, verborgen voor de Dreuzelwereld die dichtbij op de loer ligt; zie de ingang van de Lekke Ketel, die een rol speelde in de eerste film; en sta op de brug die werd verwoest in Harry Potter en de Halfbloed Prins.

U ontmoet uw gids op Leicester Square. Na een kort ritje in de metro naar King's Cross (zorg ervoor dat u een geldige Travelcard voor Zone 1 hebt) hebt u een moment om foto's te maken voordat de tour eindigt op het mythische Perron Negen en Driekwart, waar Harry de Zweinsteinexpres naar school nam. Vergeet niet om uw fototoestel mee te nemen. Tijdens deze 2,5 uur durende wandeltocht, boordevol weetjes en anekdotes over Harry Potter, ziet u al deze bezienswaardigheden.

Bekijk de bezienswaardigheden van de stad vanaf de oever van de Theems, wandel van de Embankment naar het beroemde Tate Modern Museum. Laat uw deskundige gids u onderweg het exclusieve verhaal vertellen over de Londense attracties die J. K. Rowling inspireerden, en ontdek hoe het echte Londen ongemerkt in de magische wereld sluipt die zij heeft uitgevonden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Leicester Square, in het centrum van Londen
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
King's Cross Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.30 uur
Code: EN1030

Harry Potter-wandeltocht, vertrekt om 10:30 uur

Engels
Van
USD 33,68
Prijsgegevens
Vertrek om 12.00 uur
Code: EN1200

Harry Potter-wandeltocht, vertrekt om 12:00 uur

Engels
Van
USD 33,68
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Harry Potter-wandeltocht door Londen

Harry Potter Walking Tour of London

Inbegrepen:
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Zone 1 Travelcard of Oyster-kaart
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De Harry Potter-wandeltocht door Londen is geen officieel Harry Potter-evenement en is niet bekrachtigd, goedgekeurd of op enigerlei andere wijze ondersteund, direct noch indirect, door Warner Bros Entertainment Inc, de uitgevers van Harry Potter-boeken of J. K. Rowling en haar vertegenwoordigers. Alle rechten met betrekking tot de serie Harry Potter-boeken zijn het eigendom van J. K. Rowling en haar uitgevers, waaronder Scholastic Press, et al. Filmrechten en beeldhandelsmerken zijn het eigendom van Warner Bros Entertainment Inc
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Arjen B , augustus 2015

Wat een leuke tocht! Onze Australischewat zorgde voor heel goed verstaanbaar engels gids heeft ons op humoristische wijze meegenomen door Londen. De plaatsen die we zagen waren niet altijd spectaculair, maar de verhalen van de gids zorgde ervoor dat je even helemaal in de Harry Pottersferen belandde en het een erg leuke tour is geweest. Ik vond het ook heel knap hoe hij een behoorlijk grote groep mee wist te loodsen door het ontzettend drukke Londen en zelfs twee keer met de undergroundtickets niet inbegrepen! Complimenten! Behalve HP is het ook een heel leuke manier om Londen op een andere manier te bekijken en op plaatsen te komen waar je anders niet geweest zou zijn, zoals bv.ScotlandYard gebouw, miniatuurkunst op Milleniumbrigde, Borouhg Market, Leadenhall Market. Een klein minpuntje dat los staat van de tour zel: het was overal erg druk in Londen! Hou daar rekening mee in het hoogseizoen.
Advies: Leuk om dit aan het begin van je bezoek aan Londen te doen, wanneer je nog weinig hebt gezien. Voor gezinnen met jongere kinderen zou ik dit afraden. Je moet goed engels kunnen verstaan, goed opletten in de drukte en veel lopen.
Wij, moeder en dochter20 hebben in ieder geval een superleuke tour gehad!

Beoordeling door: sophie V , december 2014

dit was een hele leuke ervaring! op locaties geweest die we anders nooit zouden doen.
heel boeiende gidsen. geen minuut verveeld.
een aanrader ! ruben en sophie

Beoordeling door: Nightwing , Nederland, augustus 2014

De wandeltocht is in een woord: geweldig.
Leuk verhaal, en we zijn op plekjes geweest, welke je anders nooit gezien zou hebben.
Onder andere: de winkel waar de toverstaf Harry uitzocht als meester.
En de straat onder het station waar enkele opnames zijn gemaakt.
Gewoon zelf beleven!!!

Beoordeling door: Anja K , april 2014

De wandeling was heel leuk en leerzaam en in begrijpelijk Engels. Je kwam ook in stukjes van London, waar je anders niet zo snel zou komen, zoals in een uitgangsgebied achter het Shakespeare Theatre. Dus niet alleen voor de HP-fans, maar ook voor London-fans een aanrader.

Beoordeling door: Dominique W , november 2013

Heel leuke rondleiding, men komt op plaatsen waar men anders niet komt en toch ook op locaties die heel bekend zijn voor Londen.
2.5 uur is zeker lang genoeg voor de rondleiding met kinderen, voor volwassenen is dit zeker ook de moeite waard.

Beoordeling door: Marco v , november 2013

we did this tour in the evening and lit London is so beautiful! besides the fun movie trivia, knew Franky also to tell about London itself. 2.5 hour walk, boattrip ... Really enjoyed it .... recommended!

Beoordeling door: Karel B , april 2015

Van de Harry Potter-films is eigenlijk amper iets te zien.
Maar onze gids Tom maakte er een onvergetelijke 150 minuten van !
Hij was gewoon super : alle weetjes die hij ons vertelde waren interessant en grappig !
Proficiat Tom !!!!!!
Thank you so much, Tom from Australia !

Beoordeling door: Lidia v , december 2014

We hadden de tour op de eerste dag van onze tijd in Londen gepland, waardoor we de wandeling goed konden gebruiken om ons naast Harry Potter features te orienteren op Londen.
Onze reisleider Ferry deed het leuk. Platform 93/4 blijft een hoogtepunt, ook korte boottocht op de Thames was mooi door de binnenstad. Metro ook goed om te leren kennen.

Beoordeling door: I. A. v , december 2014

Was een leuke wandeling, veel gezien en gehoord. De kinderen vonden het ook heel leuk. het Engels was prima te volgen. Erg leuke en humorvolle reisbegeleiding!

Beoordeling door: luc w , december 2014

Excelent tour! Would recomend it to everybody.