Tower of London, wisseling van de wacht, Theemscruise met upgrade voor afternoontea bij Harrods of rit in London Eye

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 133,36

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de Engelse hoofdstad tijdens deze zeer uitgebreide tour van Londen Magical Tours. Neem deel aan een rondleiding door de mooie St Paul's Cathedral en profiteer daarna van de gelegenheid om foto's te maken bij de Westminster Abbey. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace en breng een bezoek aan de Tower of London, waar u vrije tijd hebt om te lunchen (op eigen kosten). Geniet van een uitgebreide sightseeingcruise over de rivier en upgrade om de tour te bekronen met een rit in de London Eye of een afternoontea bij Harrods.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Selecteer uw touroptie op moment van boeking. Nadat u bent opgehaald op het ontmoetingspunt bij het Victoria Coach Station in het centrum van Londen, neemt u plaats in een touringcar met airconditioning en gaat u naar de St. Paul's Cathedral, waar u de ochtend doorbrengt. Stop bij de Westminster Abbey om foto's te maken en deze 13e-eeuwse gotische kerk van buiten te bewonderen. De hertog en hertogin Cambridge zijn hier in 2011 in het huwelijk getreden.
Ga verder naar Buckingham Palace, de officiële Londense residentie van de koningin, om de wisseling van de wacht te zien. Bekijk deze eeuwenoude plechtigheid, waarin de soldaten van de Queen's Guard, gekleed in rode uniformen en mutsen van berenvel, op de maat van militaire muziek hun plaats afstaan aan de nieuwe wacht.

Ga door naar de Tower of London, het 11e-eeuwse fort dat naast de Theems opdoemt. Gebruik wat vrije tijd om de omgeving te verkennen of te lunchen en ga daarna terug naar uw groep voor een tour door het grimmige gebouw, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dwaal rond op historische plekken, zoals de Traitor's Gate, bekijk de ijzingwekkende tentoonstelling van martelwerktuigen in de Wakefield Tower en bewonder de kroonjuwelen — de schitterende symbolen van koninklijke macht, die nog altijd door Hare Majesteit Koningin Elizabeth II worden gebruikt.

Stap aan boord van een rondvaartboot voor een uitgebreide reis over de rivier de Theems. Cruise over de rivier en kijk uit naar de bekendste bezienswaardigheden van Londen, zoals de Tower Bridge en de Shakespeare's Globe. Daarna gaat u weer aan wal. 

Besluit uw tour bij de London Eye of upgrade naar een afsluiting op hoog niveau met een van de twee optionele activiteiten. De opties omvatten een afternoontea met een glas mousserende wijn in het Harrods-restaurant of een rit in de London Eye voor een schitterend uitzicht over de hoofdstad. Voor beide activiteiten is er vervoer naar de attractie, maar geen vervoer terug. De afternoontea bij Harrods bestaat uit ambachtelijk gebakken Engelse scones, die worden geserveerd met dikke room en jam, een keur aan theeën uit Harrods eigen theetuinen en een glas mousserende wijn.

Let op:
op dagen dat de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace niet plaatsvindt, kunt u genieten van de kans om foto's te maken bij het paleis.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt rond 16:30 uur. (17:30 uur voor degenen die een upgrade hebben gekozen)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: L4

Sightseeingtour van een hele dag door Londen

Engels
Van
USD 133,36
Prijsgegevens
Tour en rit in London Eye
Code: L5

Maak een ritje op de London Eye en geniet van het spectaculaire uitzicht op Londen hoog boven de rivier de Theems. De tour eindigt hier bij de London Eye.

Engels
Van
USD 161,65
Prijsgegevens
Tour en high tea met champagne
Code: L2

Geniet van een hight tea met champagne tijdens een boottocht op de Theems, waarbij u langs de Big Ben en de Houses of Parliament vaart.

Engels
Van
USD 160,31
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tower of London, wisseling van de wacht, Theemscruise met upgrade voor afternoontea bij Harrods of rit in London Eye

London Full-Day Sightseeing Tour

Inbegrepen:
 • Tours naar de Tower of London en St. Paul's Cathedral
 • Sightseeingcruise
 • Wisseling van de wacht (uitsluitend op geselecteerde data)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Afternoontea met een glas mousserende wijn in het restaurant van Harrods of een standaardrit in de London Eye (indien de upgrade is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
 • Op zondag kan er geen rondleiding door St. Paul's Cathedral plaatsvinden vanwege de wekelijkse dienst; u kunt de kathedraal wel binnengaan, maar er is geen rondleiding met gids
 • Let op: het reisplan kan veranderen op basis van de openingstijden van de Tower of London
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.