Viator

Kaartje met voorrang voor de London Eye

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 30 minuten (circa)
Van USD 45,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de wachtrij over voor een perfecte ervaring in het Coca-Cola London Eye! Met een snelticket voor uw standaardrit in een gedeelde capsule mag u een groot deel van de wachtrij overslaan. Verspil op vakantie geen tijd in de wachtrij! Vanuit het London Eye hebt u spectaculair uitzicht over de hoofdstad van Engeland, metershoog boven de Theems. De bekendste attracties die u vanuit het London Eye kunt zien, zijn o.a. Big Ben en de Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Buckingham Palace en Westminster Abbey. Toegang tot de nieuwe interactieve informatiepanelen van Samsung Galaxy Tab en entree tot de London Eye 4D Experience, een inspirerende ontdekkingsreis die Londen via speciale effecten tot leven brengt, zijn bij het bezoek inbegrepen.

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Meestal snel uitverkocht
De Coca-Cola London Eye stijgt naar 135 meter hoogte en u kunt op het hoogste punt naar alle kanten zo'n 40 kilometer ver kijken. Sinds de opening aan het begin van de eeuw is het reuzenrad als decor gebruikt in talloze films en het is een geliefde attractie, zowel bij de Britten als bij bezoekers. Meer dan 3,5 miljoen mensen per jaar maakten al een tochtje in de London Eye (gemiddeld 10.000 per dag).

Wachtrijloze toegang: een ticket voor de London Eye is de snelste manier om de lucht in te gaan! Meld u 15 minuten voor vertrek van de rit en sla het grootste deel van de wachtrij over met uw prioriteitstoegang. U betaalt de tickets van tevoren, dus u kunt snel en zonder gedoe instappen voor elke rit op de door u gekozen dag. De prijs van het ticket is de standaardprijs plus een toeslag voor snelle toegang.

Betaal wat meer, en bespaar veel tijd! In de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties is het London Eye het populairst. London Eye: met tickets om de wachtrij over te slaan krijgt u prioriteit bij het instappen, krijgen volwassenen een gratis minigids en kinderen een kinderpakket voor tijdens de rit.

De London Eye-capsule biedt comfortabele ruimte aan maximaal 25 passagiers. Alle capsules zijn voorzien van airconditioning en draaien op een speciaal mechanisme, dat ervoor zorgt dat iedereen rechtop blijft staan terwijl het rad langzaam maar gestaag draait.

Als u eerst de 4D Experience wilt zien, raden we u aan om 30-40 minuten voor de geplande rit aanwezig te zijn. U kunt de 4D Experience natuurlijk ook op uw gemak na de rit bekijken.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
London Eye staat op de zuidelijke oever van de Theems, tegenover de Houses of Parliament.
Vertrektijd:
Door uw ticket van tevoren te kopen, kunt u de lange wachtrijen (in het hoogseizoen kan de wachttijd wel een uur zijn!) overslaan en de gereserveerde ingang gebruiken. Snel en eenvoudig.

Met getimede toegang zoals geselecteerd, de exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen:
Toegang ochtend: tussen 10:00 en 12:15 uur
Toegang rond het middaguur: tussen 12:30 en 14:15 uur
Toegang vroeg in de middag: tussen 14:30 en 16:15 uur
Toegang laat in de middag: tussen 16:30 en 18:15 uur
Toegang 's avonds: tussen 18:30 en 19:45 uur
Duur:
30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Morning Admission
Code: TG1

Kaartje met voorrang voor de London Eye, geldig tussen 10:00 uur en 12:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 45,66
Prijsgegevens
Toegang rond het middaguur
Code: TG2

Kaartje met voorrang voor de London Eye, geldig tussen 12:30 uur en 14:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 45,66
Prijsgegevens
Toegang vroeg in de middag
Code: TG3

Kaartje met voorrang voor de London Eye, geldig tussen 14:30 uur en 16:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 45,66
Prijsgegevens
Toegang laat in de middag
Code: TG4

Kaartje met voorrang voor de London Eye, geldig tussen 16:30 uur en 18:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 45,66
Prijsgegevens
Evening Admission
Code: TG5

Kaartje met voorrang voor de London Eye, geldig tussen 18:30 uur en 19:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 45,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kaartje met voorrang voor de London Eye

Experience the London Eye

Inbegrepen:
 • Rit in de London Eye (30 minuten)
 • Gegarandeerd snelle toegang
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kinderwagens of zware bagage zijn niet toegestaan in de London Eye. Bagage kan in beperkte mate in bewaring worden gegeven
 • Alle bezoekers moeten bij de beveiligingscontrole door een detectiepoortje
 • Let op: als de naam van de hoofdpassagier is toegevoegd, kan deze niet worden gewijzigd. Breng een identificatiebewijs mee dat overeenkomt met de naam van de hoofdreiziger op uw ticket. Dit kan bij de ingang worden gecontroleerd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Cyrillus K , maart 2015

DE revelatie van onze trip naar londen

Beoordeling door: Mariet G , juni 2015

Mooi vergezicht over Londen! De 4-D film die inclusief was stelde niet veel voor. Veel licht flitsen en lawaai, maar nauwelijks beelden van London

Beoordeling door: P.J.H. S , november 2014

Skip the line werkt prima, wachttijd minder dan 5 minuten en mede dankzij het mooie weer een fantastische beleving,Aanbevolen !

Beoordeling door: Myrna D , april 2014

Prima. Maar het bleek niet zo'n goed weer, dus de rijen waren sowieso niet lang.

Beoordeling door: Adriana v , december 2013

Misschien wat minder mensen per keer in een capsule, verder erg leuk

Beoordeling door: Robbie , Netherlands, mei 2013

Hoewel we in de ochtend waren, was er toch al een aardige rij zowel bij de kassa als voor de ingang van Londen Eye. Vanwege deze boeking konden we beide rijen passeren, en binnen 10 minuten hadden we onze kaartjes en zaten we in het rad.

Beoordeling door: Marijke B , februari 2014

Gelukkig had ik thuis al tickets besteld want de wachtrij was lang. DE London Eye bewoog heel langzaam, het uitzicht was niet overal heel bijzonder.

Beoordeling door: Niels S , oktober 2016

It was no need to book no waiting line tickets

Beoordeling door: RJA V , juli 2014

Niet aan te bevelen
Best een hoop geld voor niet echt spectaculair uitzicht