Sightseeingtour door Londen, met Tower of London en City of London

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 101,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Londen tijdens een 4,5 uur durende bustocht door de culturele hoofdstad van Engeland. Luister naar toelichting van uw gids terwijl u de stad per bus en te voet verkent. Bekijk de koepel van St Paul's Cathedral, kom meer te weten over de geschiedenis van de Tower of London en bewonder de kolossale wolkenkrabbers van de City of London. Helemaal mooi is dat u ook een kaartje voor een riviercruise op de Theems krijgt, te gebruiken op de dag zelf of op een ander moment.

Talen tour

Gids Engels
Begroet uw gids op Trafalgar Square en stap in een comfortabele touringcar. Sluit uw hoofdtelefoon aan en luister naar het boeiende commentaar van uw gids over de stad.

U stopt eerst bij de kathedraal St Paul's, het architectonische meesterwerk van Sir Christopher Wren. U leert meer over dit heilige gebouw dat de Londense skyline domineert, en u hoort verhalen over vernietiging door brand en over romantische huwelijken voordat u naar uw volgende stop gaat.

U arriveert bij de Tower of London en ontdekt het oude fort. Luister naar de Beefeaters die u trakteren op verhalen van foltering en verraad, en breng een bezoek aan de schitterende kroonjuwelen en bewonder de 6000 jaar oude diamanten en de vergulde kronen.

Voordat u vertrekt, krijgt u een kaartje voor een enkele reis riviercruise over de Theems, van de Tower naar Westminster Pier. Het ticket kan worden gebruikt na uw tour of op een andere dag, tot 31 maart 2016.

Ga met de bus naar de stijlvolle City of London, waar u de Bank of England en het indrukwekkende Mansion House ziet.

Op bepaalde dagen is St Paul's Cathedral gesloten voor het publiek. Wanneer de kathedraal gesloten is, wordt de stop vervangen door alleen een stop voor foto's bij St Paul's Cathedral en hebt u meer tijd om te besteden bij de Tower of London.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Original London Visitors Centre, bij Trafalgar Square
Vertrektijd:
13:00 uur
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Westminster rond 18:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Sightseeingtour door Londen, met Tower of London en City of London

London City Sightseeing Tour Including Tower of London and City of London

Inbegrepen:
 • Rit door City of London
 • Toegang tot de kroonjuwelen
 • Rondleiding Tower of London
 • Rondleiding St. Paul's Cathedral
 • Engelstalige Blue Badge gids
 • Touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Let op: St Paul's Cathedral is gesloten voor het publiek op zondagen en tijdens speciale evenementen en diensten. Op deze dagen is er fotogelegenheid vóór de St Paul's Cathedral en is er meer tijd voor het bezoek aan de Tower of London
 • Let op: St Paul's Cathedral is gesloten op de volgende datums: 12, 15, 23 mei, 23, 28, 30 juni en 4 en 10 okt. Er wordt gestopt voor een foto buiten de kathedraal en er is meer tijd voor de Tower of London.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.