Dagtrip met privébezichtiging van Leeds Castle, Canterbury en Greenwich vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 11 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 132,35  Bespaar  USD 13,24

Van USD 119,11

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek en reis vóór 28 februari en bespaar 10% op onze eerder aangeboden prijs!

Breng een dag door met een tour langs de hoogtepunten van Kent tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Geniet van een exclusieve privébezichtiging van het mooie Leeds Castle, bezoek de kathedraal van Canterbury, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, zie de White Cliffs of Dover (witte kliffen van Dover) en verken daarna het historische Londense stadsdeel Greenwich. Tijdens de hele tour geeft een deskundige gids informatief commentaar. Sluit uw dag af met een ontspannende zonsondergangscruise over de Theems.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis snacks inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Exclusieve toegang buiten openingstijden
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
Stap in uw bus bij Victoria Coach Station en ontspan tijdens de rit naar het zuiden van 1 uur naar Leeds Castle. Leeds Castle, gebouwd in 1119 als een Normandische vesting, ligt prachtig op een eiland in een meer.

Geniet van een privébezichtiging van dit beroemde kasteel voordat het opengaat voor het publiek. U hoort hoe het bezit in de loop der jaren van eigenaar wisselde en hoe het in de loop der tijd is veranderd van een 13e-eeuws koninklijk paleis voor Koning Edward I tot de residentie van de eerste vrouw van Hendrik VII, Catharina van Aragon, in de 16e eeuw, helemaal tot de laatste privé-eigenaar, de Amerikaanse erfgename Lady Baillie, aan wie de uitzonderlijke conservatie en herinrichting toegeschreven wordt.
Onder leiding van een gids verkent u de galerijen, slaapkamers, kapel, eetzaal en binnenplaatsen. Neem daarna de tijd om de tuinen rond het kasteel te bezichtigen, rond het meer te lopen en de weg door het beroemde doolhof te vinden.

Stap opnieuw in de touringcar voor een tocht langs de kust naar de witte klippen van Dover, een kalkachtige rotswand die langs een deel van het Kanaal loopt. U zult ontdekken dat deze klippen symbolisch zijn in heel Groot-Brittannië. Ze vormden namelijk het toegangspunt voor oorlogsinvasies en waren het eerste wat reizigers zagen als ze van het vasteland van Europa kwamen.

Rijd langs de kliffen naar Canterbury. Hier bezoekt u de kathedraal van Canterbury, één van de belangrijkste kerken ter wereld en een werelderfgoedlocatie van de UNESCO. Deze indrukwekkende gotische kerk is bijna 1700 jaar oud en werd vereeuwigd door Geoffrey Chaucer in The Canterbury Tales.

Na een rondleiding in de kathedraal krijgt u wat vrije tijd om de oude stad te verkennen en te lunchen in één van de vele cafés en restaurants (voor eigen rekening).

Zet uw reis voort naar het Londense stadsdeel Greenwich, bekend om de maritieme geschiedenis en geboorteplaats van veel Engelse vorsten van het Huis van Tudor. Ga mee met een wandeltour en leer van alles over de geschiedenis, architectuur, paleizen en parken van Greenwich.

Na terugkomst in het centrum van Londen 's avonds, gaat u aan boord van een boot om te genieten van het uitzicht tijdens een ontspannende zonsondergangcruise over de Theems. Zorg dat u uw fototoestel bij de hand hebt als u langs bekende attracties in Londen komt, zoals Tower Bridge en de Tower of Londen met als achtergrond de glinsterende skyline van de stad.
Uw tour eindigt bij aankomst bij Embankment Pier.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
8:15 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt omstreeks 19:00 uur bij Embankment Pier

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: EN7

Tour wordt begeleid door een Engelstalige gids

Engels
Van
USD 119,11
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip met privébezichtiging van Leeds Castle, Canterbury en Greenwich vanuit Londen

Leeds Castle, England
©iStock_000002721192Small

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Entreeprijzen voor kasteel van Leeds en kathedraal van Canterbury
 • Boottocht over de Theems
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.