Viator

Dagtrip Leeds Castle, kliffen van Dover en Canterbury vanuit Londen, met rondleiding door de kathedraal van Canterbury

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 137,67

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap een dagje aan de drukte van Londen en ga naar het Engelse platteland voor een rondleiding door Leeds Castle, de kathedraal van Canterbury en Dover. U geniet eerst van een privébezoekje aan het prachtige Leeds Castle voordat de deuren opengaan voor het grote publiek. Daarna krijgt u een exclusieve rondleiding in de kathedraal van Canterbury, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tot slot gaat u verder naar Dover om de symbolische witte klippen te bewonderen. Met uw persoonlijke hoofdtelefoon profiteert u de hele dag van het deskundige commentaar van uw gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een stadsgids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Stap 's ochtends in een touringcar in centraal Londen, zet uw state-of-the-art Vox-hoofdtelefoon op en ontspan u tijdens de rit vanuit de drukke stad naar het schilderachtige Engelse platteland. U hoort de heldere en duidelijke uitleg van uw gids over de bezienswaardigheden. U krijgt uw eigen oordopjes en u kunt het volume van de hoofdtelefoon naar wens regelen. U rijdt door Greenwich, bekend van het Koninklijk Observatorium en de nulmeridiaan, waar de tijd van de wereld wordt ingesteld.

Aankomst bij Leeds Castle voordat de drukte op gang komt voor een rondleiding door dit kasteel uit de 12e eeuw. Het fotogenieke Leeds Castle is gebouwd midden in een glanzend meer en wordt omringd door een idyllische tuin van meer dan 200 hectare groot. In het kasteel zelf kunt u een bijzondere collectie middeleeuwse meubels en wandtapijten plus impressionistische kunst bewonderen. U krijgt informatie over de vele verschillende eigenaren die het kasteel in de loop der eeuwen bewoond hebben. Bekijk de volière en zoek uw weg door het populaire doolhof met de meer dan manshoge heggen.
De tour gaat verder naar de kathedraal van Canterbury, een schitterende gothische kerk uit de 11e eeuw die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De kathedraal van Canterbury wordt beschouwd als de geboorteplaats van het Engelse christendom en kent een fascinerende geschiedenis. Dankzij uw Vox-hoofdtelefoon kan de gids uw grote groep rondleiden door de stille kathedraal voor een bezichtiging van de schatten die de kerk herbergt.
Stap weer in de touringcar voor een rit door het prachtige landschap van Kent, heel toepasselijk de tuin van Engeland genoemd, met zijn schilderachtige dorpjes en fraaie vergezichten. U arriveert bij de White Cliffs of Dover, hoge witte krijtrotsen die uitkijken op Het Kanaal. Bezoek het Battle of Britain Memorial en kom erachter waarom deze plek voor de Engelsen zo symbolisch is. Wat verderop torent het grootste kasteel van Engeland, Dover Castle, boven op een heuveltop.

Na een dag vol bezienswaardigheden keert u 's avonds terug naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindpunt bij Victoria Coach Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: EN22

Leeds Castle, Canterbury en Dover met Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 137,67
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip Leeds Castle, kliffen van Dover en Canterbury vanuit Londen, met rondleiding door de kathedraal van Canterbury

Leeds Castle

Inbegrepen:
 • Gids met Blue Badge
 • Entree
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Vox-hoofdtelefoon voor begeleid commentaar
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Afzetten bij hotel
  • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.