Dagtrip Leeds Castle, kliffen van Dover en Canterbury vanuit Londen, met rondleiding door de kathedraal van Canterbury

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)

USD 127,00  Bespaar  USD 12,70

Van USD 114,30

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek drie van de mooiste bezienswaardigheden in het zuiden van Engeland tijdens deze dagtour met een touringcar van Londen naar het Leeds Castle, Canterbury Cathedral en Dover. U komt langs de maritieme historische gebouwen van Greenwich op weg naar het pittoreske Kent, een graafschap dat bekendstaat als de 'tuin van Engeland'. U kunt rondkijken in het prachtige Leeds Castle voordat de menigte arriveert, en u geniet van het voorrecht van een rondleiding door Canterbury Cathedral, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Eindig uw dag met uitzicht op Dover Castle en de beroemde krijtrotsen van Dover.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een stadsgids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Stap in het centrum van Londen in uw touringcar met airconditioning en laat de stadsdrukte achter u op uw reis door het Engelse platteland tijdens dit dagje uit. Zet onderweg uw state-of-the-art Vox hoofdtelefoon op en beluister het commentaar van uw gids, voor fascinerende verhalen over de bezienswaardigheden die u passeert.

U reist door het historische Maritiem Greenwich en ziet het beroemde National Maritime Museum, het Royal Naval College en het 18e-eeuwse Koninklijk Observatorium, met de nulmeridiaan, waar de wereldtijd wordt ingesteld.

Vervolgens rijdt u naar het pittoreske graafschap Kent, en komt u aan bij Leeds Castle: een pittoresk 12e-eeuwse kasteel omringd door een gracht en parklandschap. Ga naar binnen en ga mee met een privérondleiding voordat de deuren voor het publiek geopend worden. Bewonder de weelderige kamers gevuld met rijk meubilair, tapijten en kunstwerken, en leer hoe het kasteel ooit een verblijf van middeleeuwse vorsten was.  Wandel door de tuinen en zoek misschien uw weg door het doolhof, een puzzel van geometrische taxusheggen.
Vervolgens rijdt u naar de oude stad Canterbury, met de Canterbury Cathedral, UNESCO-werelderfgoed: al bijna 1000 jaar een centrum van de christelijke godsdienst. Deze majestueuze kerk, gesticht in 597 en herbouwd in de 11e en 12e eeuw, is een van Engelands oudste.
Betreed de serene kathedraal en geniet van het speciale privilege van een rondleiding in uw grote groep, terwijl u het commentaar van uw gids via uw hoofdtelefoon beluistert. U leert meer over het bloedigste moment van de kerk: een dag in 1170 wanneer toen vier ridders van Hendrik II binnenvielen en aartsbisschop Thomas Becket vermoordden.

Stap weer in de bus en rijd verder door mooie dorpen naar Dover aan de zuidkust van Kent. Maak hier foto's van de beroemde krijtrotsen van Dover. U krijgt te horen waarom deze plek voor de Engelsen zo belangrijk is. U ziet ook het grootste kasteel van Engeland, Dover Castle, boven op een heuveltop.

Uw rondleiding eindigt nadat u bent afgezet in het centrum van Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindpunt bij Victoria Coach Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: EN22

Leeds Castle, Canterbury en Dover met Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 114,30
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip Leeds Castle, kliffen van Dover en Canterbury vanuit Londen, met rondleiding door de kathedraal van Canterbury

Leeds Castle

Inbegrepen:
 • Gids met Blue Badge
 • Entree
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Vox-hoofdtelefoon voor begeleid commentaar
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Afzetten bij hotel
  • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.