Dagtrip per trein naar het Lake District vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 13 uur 30 minuten (circa)
Van USD 269,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het literaire erfgoed van Lake District op deze dagtrip met gids vanuit Londen, retourticket voor de trein inbegrepen. Geniet van een prachtige rit langs Lake Windermere naar Waterhead. Breng vervolgens een bezoek aan het dorp Hawkshead, waar William Wordsworth studeerde. Als u de tour in de winter maakt, brengt u een bezoek aan Rydal Mount and Gardens - het voormalige huis van Wordsworth - voor een rondleiding en cream tea en aan Bowness. Als u de tour in de zomer maakt, gaat u naar Hill Top, waar Beatrix Potter ooit woonde en waar u geniet van cream tea in het Lindeth Howe Country Hotel. Upgrade voor een reis in stijl met een treinkaartje voor de eerste klasse.

Talen tour

Gids Engels
Ga op eigen gelegenheid naar station Euston in Londen, waar u uw retourticket voor de trein en het reisplan bij uw gastheer ophaalt. Desgewenst kunt u kiezen voor een upgrade naar de eerste klasse voor een nog comfortabelere rit. Vervolgens stapt u in de trein en ontspant u tijdens de reis de stad uit naar de glooiende heuvels van Cumbria.

Na ongeveer 3,5 uur komt u aan in Oxenholme. Daar ontmoet u uw lokale gids en begint uw tour door Lake District, met tal van literaire bezienswaardigheden, heuvelachtige paden, mistige bergen en glinsterende meren.

Reis naar het noorden langs Lake Windermere, het grootste meer van het Lake District. Kijk uit over de stille wateren en geniet van het uitzicht over de omringende heuvels en bergen tijdens de reis naar Waterhead, waar de geliefde kinderschrijfster Beatrix Potter veel schoolvakanties doorbracht. Als uw tour plaatsvindt tussen april en oktober, kunt u genieten van een ontspannen boottocht over het beroemde Lake Windermere.

Vervolgens brengt u een bezoek aan het middeleeuwse dorp Hawkshead. Geniet van uw vrije tijd en slenter door de geplaveide straatjes. Bekijk het oude gymnasium waar de Romantische dichter William Wordsworth ooit studeerde. Vervolgens kunt u gaan lunchen (op eigen kosten) in een van de lokale eetgelegenheden, om vervolgens door te reizen naar Hows Tarn, een schitterende plek die bekend staat om het prachtige uitzicht over bergen en meren.

Reisplan in de zomer
Als u de tour maakt tussen april en oktober, gaat u verder naar Hill Top, waar Beatrix Potter personages bedacht als Tom Kitten en Jemima Puddleduck. Betreed de 17e-eeuwse boerderij (entreebewijs inbegrepen) en bekijk op eigen houtje de kamers en de tuin. Het huis is nog in dezelfde staat als toen de auteur wegging, met in elke kamer de details die ook in het boek voorkomen.

Vervolgens gaat u voor een heerlijke cream tea naar het Lindeth Howe Country Hotel, ooit eigendom van Beatrix Potter, voordat u terugkeert naar station Oxenholme om de trein terug te nemen naar Londen.

Reisplan in de winter
Als u de tour tussen november en maart maakt, gaat u verder door de prachtige Yewdale Valley, waarbij u langs Yew Tree Tarn en Skelwith Bridge komt, voordat u aankomt bij Rydal Mount and Gardens, waar Wordsworth woonde vanaf 1813 tot zijn dood in 1850. Verken samen met uw gids het huis en het terrein voordat u gaat genieten van een traditionele cream tea.

Maak uw laatste stop bij Bowness, waar u wat vrije tijd hebt om een bezoek te brengen aan het bekroonde bezoekerscentrum World of Beatrix Potter (op eigen kosten). Op de afgesproken tijd ontmoet u uw gids en gaat u terug naar station Oxenholme voor de terugreis per trein naar Londen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Station Euston, in het centrum van Londen
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
13 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 21:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Treinreis 2e klas
Code: STANDARD

Retourticket trein, tweede klas, Londen-Lake District.

Engels
Van
USD 269,04
Prijsgegevens
Treinreis 1e klas
Code: FIRST

Retourticket trein, eerste klas, Londen-Lake District.

Engels
Van
USD 351,21
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip per trein naar het Lake District vanuit Londen

The Lake District, England
©iStock_000002541511Small

Inbegrepen:
 • Treinretour van Londen naar Oxenholme
 • Ervaren gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Boottocht over het meer (alleen in de zomer)
 • Toegang tot Hill Top (alleen in de zomer)
 • Cream tea (scones en thee) in Lindeth Howe Country hotel (alleen in de zomer)
 • Toegang tot Rydal Mount and Gardens (alleen in de winter)
 • Cream tea (scones en thee) in Rydal Mount and Gardens (alleen in de winter)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegang tot de wereld van Beatrix Potter (optie alleen beschikbaar in de winter)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • De treinreis duurt ca. 3,5 uur zowel heen als terug
 • Kinderen jonger dan vier jaar kunnen helaas niet deelnemen aan deze tour omdat de minibussen niet zijn voorzien van kinderzitjes
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.