Engeland in één dag: Stonehenge, Bath, de Cotswolds en Stratford-upon-Avon, dagtrip vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 125,69

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek een paar van de prachtigste dorpjes en streken van Engeland tijdens deze tour van 12 uur van Stonehenge, Bath, de Cotswolds en Stratford-upon-Avon. Reis per luxueuze bus vanuit Londen naar het prehistorische Stonehenge, gevolgd door een panoramische rondleiding door Bath. Beide staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Volg uw gids door het platteland van de Cotswolds naar de historische stad Stratford-upon-Avon. Geniet van een bezoek aan Shakespeare's Schoolroom, met champagne en scones. Combineer levendige geschiedenis, prachtige landschappen en sightseeing bij deze populaire Britse bezienswaardigheden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Inclusief alle toegangsprijzen

Vertrek bij station London Victoria in centraal Londen en laat het rumoer achter u tijdens een tochtje naar het Engelse platteland in een luxe touringcar. Leun lekker achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl de stedelijke omgeving van Londen plaatsmaakt voor het groen van het platteland.

Ga eerst via de golvende open vlakten van Wiltshire naar Stonehenge, een locatie die op de werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt en wereldwijd wordt beschouwd als een van de beroemdste prehistorische monumenten ter wereld. De enorme stenen zijn naar verluidt afkomstig uit de Preseli Hills in Wales - een afstand van meer dan 450 kilometer. Ze zijn tussen 3000 en 2000 v. Chr. geplaatst, maar niemand weet precies waarom ze zijn geplaatst in de formatie waarin ze staan. Bewonder de gigantische steencirkel, ontdek de talrijke mysteriën eromheen en vorm vervolgens uw eigen mening over de reden van de bouw van Stonehenge.

Ga door naar de prachtige stad Bath, de geboorteplaats van de auteur Jane Austin. Verken samen met uw gids de prachtige stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt en die door velen als een van de mooiste steden van Engeland wordt gezien. Leg de aantrekkelijke architectuur van het land vast, evenals de halvemaanvormen en terrassen. Geniet na deze tour van wat vrije tijd en dwaal door de geplaveide straatjes terwijl u winkelt naar believen.

Ga noordwaarts vanaf Bath door het hart van de Cotswolds, wat door velen wordt beschouwd als een van de mooiste stukken platteland van Engeland. Neem tijdens uw reis het adembenemende uitzicht in u op van de open velden die worden doorkruist door muren van gestapelde stenen en bruisende marktstadjes met magnifieke kerken. Geniet van de spectaculaire omgeving vanuit het comfort van uw touringcar.

Uw bestemming is het charmante stadje Stratford-upon-Avon, geboorteplaats van William Shakespeare en de thuisbasis van het wereldberoemde toneelgezelschap Royal Shakespeare Company. Stratford is een charmant marktstadje gelegen in het hart van landelijk Engeland met een prachtig riviertje dat langzaam dwars door de stad stroomt. Geniet van champagne en scones in Shakespeare's tuin (de ontvangst vindt binnen plaats in de winter), strek je benen en verken Stratford om de geweldig uitnodigende sfeer van het stadje op te snuiven. Vanaf 1 april wordt het bezoek aan Shakespeare's geboortehuis vervangen door een bezoek aan Shakespeare's Schoolroom, met champagne en scones.

Nadat u tijd hebt doorgebracht in Stratford-Upon-Avon, stapt u weer in de touringcar voor de terugreis naar Londen, waar uw tour eindigt.

Let op: tijdens drukke perioden kan de volgorde van de reis worden aangepast.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, Londen
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Terugkeer bij station London Victoria staat gepland voor omstreeks 20:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Engeland in één dag: Stonehenge, Bath, de Cotswolds en Stratford-upon-Avon, dagtrip vanuit Londen

England in One Day Trip

Inbegrepen:
 • Toegangsprijzen voor Stonehenge
 • Panoramische tour door Bath
 • Toegang tot Shakespeare's Schoolroom
 • Receptie met champagne en scones
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
  • Afzetten bij hotel
  • Ophalen bij hotel
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.