Dagtrip per trein vanuit Londen naar Edinburgh, inclusief Edinburgh Castle en hop-on hop-off bus

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 16 uur (circa)
Van USD 247,85

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie het beste van de Schotse hoofdstad tijdens deze zelfstandige dagtrip vanuit Londen naar Edinburgh. U reist per trein door het Engelse platteland en stapt in Edinburgh aan boord van een hop-on hop-off stadstourbus. Loop over de Royal Mile, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, en bewonder de Schotse kroonjuwelen in Edinburgh Castle. Bekijk het Scott Monument en bezoek het Scotch Whisky Heritage Center. Deze tour met treinreis, hop-on hop-off bustour en toegang tot Edinburgh Castle inbegrepen, biedt u alle gelegenheid om Edinburgh op uw gemak te bekijken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Treinreis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
U vertrekt 's ochtends vroeg vanuit centraal Londen voor een treinreis in noordelijke richting van 4,5 uur naar Edinburgh. U reist door het open platteland van Engeland, langs de kanalen en waterwegen van de Midlands en door oude fabriekssteden die uit de tijd van de Industriële Revolutie stammen. U kunt desgewenst een treinkaartje eersteklas kopen voor ruimere zitplaatsen, gratis snacks, gratis Wi-Fi en stillere coupés.

Bij aankomst in Edinburgh gaat u naar de gemakkelijk te vinden bushalte vlak bij het station en stapt u op een sightseeingbus met open dak. U krijgt zo de majestueuze hoofdstad van Schotland te zien en u kunt af- en opstappen waar en wanneer u wilt. Er zijn vertrektijden de hele dag door, zodat u alle vrijheid hebt om uw dag geheel naar eigen inzicht te besteden.

Misschien wilt u naar de historische Old Town en wandelen langs de fameuze Royal Mile, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De charmante Royal Mile loopt dwars door de Old Town, met geplaveide straatjes die heuvelafwaarts naar het stadscentrum leiden. St Giles' Cathedral en het National Museum of Scotland zijn vlakbij.

Steek de binnenplaats boven aan de Royal Mile over en loop onder de grandioze entree van Edinburgh Castle door. Er staat al een kasteel op deze plek sinds de 12e eeuw en in de loop der jaren is het gebruikt als koninklijke residentie, gevangenis en garnizoensplaats. Kijk uit over de stad vanaf dit schitterende punt achter de vestingmuren van het kasteel en ga dan naar binnen om de prachtige Honours of Scotland, de kroonjuwelen van het land, te bewonderen. Dwaal door de koninklijke vertrekken waar Mary, Queen of Scots, beviel van het jongetje dat later de koning van Schotland zou worden.

U kunt het Scotch Whisky Heritage Center bezoeken om u te laten informeren over de favoriete nationale drank, of daal de heuvel af naar het bekende Scott Monument, waarop 64 personages uit de romans van Walter Scott zijn afgebeeld.

Stap weer op de hop-on hop-off busdienst naar het Palace of Holyroodhouse, waar staatsceremonies en officiële gelegenheden plaatsvinden wanneer de Britse vorstin in Schotland is, of bekijk in Princes Street de winkels met tartans, whisky en shortbread waarom Schotland zo beroemd is.

U hebt alle vrijheid om Edinburgh in uw eigen tempo te verkennen, waarna u per trein terugreist naar Londen, waar de tour eindigt.

Let op: deze tour is zonder begeleiding.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Informatiebalie, King's Cross Station, centraal Londen
Vertrektijd:
6:30 uur
Duur:
16 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 22:15 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Treinreis tweede klas
Code: STD

Retourticket trein, tweede klas, Londen-Edinburgh.

Engels
Van
USD 247,85
Prijsgegevens
Treinreis eerste klas
Code: FIRST

Retourticket trein, eerste klas, Londen-Edinburgh (verkrijgbaar vanaf april 2013).

Engels
Van
USD 336,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip per trein vanuit Londen naar Edinburgh, inclusief Edinburgh Castle en hop-on hop-off bus

Edinburgh Castle

Inbegrepen:
 • Toegang tot Edinburgh Castle
 • Stadsplattegrond en gids van Edinburgh
 • Hop-on hop-off tour van Edinburgh
 • Treinticket retour Londen-Edinburgh
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De treinreis duurt ca. 5 uur zowel heen als terug
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.