Wandeltocht voor kleine groepen door Oost-Londen inclusief Indiase lunch

 • Tourcode: 5098LONOLDWALK
 • Locatie: London, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
De grote brand van Londen, de Blitz, de pest en Jack the Ripper zijn slechts een paar van de hoogtepunten die u beter leert kennen tijdens deze begeleide privéwandeltocht door de donkere kant van de 2000 jaar oude geschiedenis van Londen. Bezichtig St Paul's Cathedral met uw kleine groep, wandel langs de Bank of England en betreed de locaties waar Jack the Ripper zijn moorden pleegde. Beklim de 311 traptreden van The Monument dat ter herdenking van de Grote brand van Londen is gebouwd, en geniet van een schitterend uitzicht over de stad. Uw privétour wordt afgesloten met een authentieke Indiase curry in Brick Lane, de levendige straat die bekendstaat om zijn kleurrijke curryhuisjes.

Deze tour is alleen beschikbaar voor privégroepen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u persoonlijke aandacht van uw gids krijgt.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kleine groepstour
 • Lunch inbegrepen
U start uw tour op de trappen van de St Paul's Cathedral, het barokke meesterwerk van Sir Christopher Wren, dat is herrezen uit de as van de grote brand, bombardementen en rellen die Londen door de eeuwen heen heeft gekend. Uw reis wordt voortgezet bij de Guildhall, een van de meest bekende middeleeuwse hallen van Engeland, die dateert uit 1411.

U bezoekt de Square Mile (het financiële district van Londen) en wandelt naar Threadneedle Street waar de Bank of England al sinds 1734 is gevestigd. Hier worden niet alleen goudstaven bewaard, maar de bank is ook de legendarische bakermat voor het moderne bankwezen. Daarna beklimt u de 311 treden naar de top van The Monument (ook bekend als het Monument to the Great Fire of London). Deze populaire Romeinse zuil staat naast Pudding Lane waar de grote brand in 1666 uitbrak. The Monument is 61 meter hoog en vanaf de top hebt u een schitterend uitzicht over de stad en de rivier de Theems.

U laat The Monument achter u en reist naar de 19de eeuw als u in de voetstappen treedt van Jack the Ripper. Wandel langs de oudste markten van Londen en verken de buurt waar Jack in 1888 op beruchte wijze prostituees vermoordde.

Na twee uur wandelen in Londen zult u wel honger hebben gekregen! Gelukkig krijgt u een heerlijke authentieke Indiase curry als afsluiting van de tour. Dineer in een familierestaurant aan Brick Lane en geniet van een van de meest populaire Londense gerechten.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
11:00 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt om ongeveer 14:00 uur bij Liverpool Street Station

Aanvullende informatie

Wandeltocht voor kleine groepen door Oost-Londen inclusief Indiase lunch

East London Small-Group Walking Tour with Indian Lunch

Inbegrepen:
 • Begeleide wandeltocht
 • Entree voor de Guildhall en The Monument
 • Lunch (Indiase lunch met 3 gangen)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie