Kustexcursie Dover: tour naar Londen via Canterbury en Leeds Castle na afloop van de cruise

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 133,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Profiteer na afloop van uw cruise in de haven van Dover optimaal van uw reis naar Londen. Deze handige transfer per luxe bus na afloop van uw cruise naar uw hotel in het centrum van Londen of bij Heathrow is een ideale manier om twee van de bekendste bestemmingen van Engeland te bekijken. De reis is inclusief een 2 uur durend bezoek aan het historische Canterbury en een 3 uur durende rondleiding van het verbazingwekkende Leeds Castle!

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Nadat u bij aankomst in de cruisehaven van Dover bent begroet door uw vriendelijke gids, ontspant u aan boord van een luxe bus. U rijdt boven de beroemde witte klippen richting het graafschap Kent, een agrarisch gebied met boomgaarden, hopvelden en wijngaarden dat producten levert aan Londen. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de korte, 45 minuten durende rit naar Canterbury, sinds 597 v. Chr. de zetel van het Engelse christendom.

Bekijk met uw gids Canterbury en luister naar verhalen over de geschiedenis van de stad en de kathedraal. U hoort middeleeuwse verhalen van schrijvers uit Canterbury, Geoffrey Chaucer en Christopher Marlowe, en verhalen van de Reformatie en de Blitz. Geniet vervolgens van wat vrije tijd om op eigen houtje de stad te verkennen en breng een bezoek aan de kathedraal van Canterbury als u dat wilt (op eigen kosten)

Na twee uur in Canterbury, reist u over de Weald of Kent - een hoge heuvelrug - richting Leeds Castle, dat ook bekendstaat als het 'mooiste kasteel ter wereld'. Dit kasteel werd gesticht in de 9e eeuw, en is vooral bekend als paleis voor verschillende Engelse koninginnen. Luister onderweg naar fascinerend commentaar van uw gids over de vorsten en het lot dat hen ten deel viel.

Breng drie uur door in dit ​​prachtige kasteel, dat op twee eilanden aan een meer ligt, en verken samen met uw gids het opmerkelijke interieur en het terrein en de tuinen. Bewonder de verschillende kamers, zoals de bibliotheek en de dinerzaal en sta versteld van het unieke museum met sierlijke halsbanden voor honden. Wandel buiten door het ingewikkelde doolhof en geniet van de grot en waterpartijen. U kunt desgewenst ontspannen lunchen in een van de cafés of restaurants met uitzicht op het terrein (op eigen kosten).

Stap vervolgens weer in de bus en reis in ongeveer een uur naar Londen. U komt de stad in via Greenwich en de rivier de Theems. Uw gids wijst u op het Royal Naval College, Queen's House, het historische Cutty Sark (een klipper) en de Royal Observatory, terwijl u de datumgrens oversteekt en officieel van oost naar west gaat.

Tenslotte rijdt u over de Tower Bridge het centrum van Londen binnen voordat u wordt afgezet bij het door u gekozen hotel, of blijf in de bus om afgezet te worden bij een hotel op Heathrow.

Zorgeloze kustexcursie:
Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Cruiseterminal van Dover
Vertrektijd:
8:15 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Arriveert bij hotels in Londen om ongeveer 16:30 - 18:00 uur en om ongeveer 18:30 uur bij hotels op Heathrow.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Afzetten in het centrum van Londen
Code: TG2

Tour naar Londen via Canterbury en Leeds Castle na afloop van de cruise. U wordt afgezet in het centrum van Londen

Van
USD 133,35
Prijsgegevens
Afzetten bij Heathrow Airport
Code: TG1

Tour naar Londen via Canterbury en Leeds Castle na afloop van de cruise. U wordt afgezet bij London Heathrow Airport

Van
USD 133,35
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kustexcursie Dover: tour naar Londen via Canterbury en Leeds Castle na afloop van de cruise

Leeds Castle

Inbegrepen:
 • Vervoer enkele reis met luxe touringcar
 • Entreeprijzen: Leeds Castle
 • Ophalen bij de haven en afzetten bij bepaalde hotels op Heathrow Airport en hotels in centraal Londen binnen Zone 1
 • Gegarandeerd zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Entreeprijzen: kathedraal van Canterbury
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Bevestiging voor deze tour krijgt u bij de boeking
 • Als u verblijft in een hotel op Heathrow Airport, wordt u om 18:00 uur afgezet. Voor hotels op de andere Londense luchthavens wordt u afgezet bij Victoria Station, waar treinen en bussen naar de vier grote luchthavens vertrekken
 • Aankomst om 16:30 uur in de districten van Central London waar u kunt worden afgezet bij hotels in de buurt van de volgende stations: Kensington, Bayswater, Paddington, Marble Arch, Mayfair, West End, Victoria, County Hall, Bloomsbury, Tower of London/London Bridge, Liverpool Street, Waterloo, Kings Cross, Regents Park, Maida Vale, Sloane Square en Knightsbridge
 • De meeste hotels zijn per bus te bereiken, maar enkele kleinere hotels en appartementen bevinden zich in voetgangersgebieden of aan zeer smalle straatjes die niet voor een grote bus toegankelijk zijn. In dergelijke gevallen wordt u zo dicht mogelijk bij uw accommodatie afgezet, maar wellicht moet u een korte afstand met uw bagage lopen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.