Viator

Dagtrip historische universiteitsgebouwen van Cambridge en Oxford

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 135,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De dag begint met een reis door de Chiltern Hills naar Oxford, de "Stad van de dromerige torenspitsen", waarvan de stille courtyards en elegante, waardige en door de tijd getekende gebouwen een inspiratiebron zijn geweest voor generaties van studenten (onder wie Bill Clinton in de jaren 70) en schrijvers, zoals Lewis Carroll die hier "Alice in Wonderland" schreef.

Talen tour

Gids Engels
Zet meteen uw state-of-the-art Vox-hoofdtelefoon op en luister naar de heldere uitleg van de gids over elke bezienswaardigheid. Dus als u even wat verderop wilt kijken om foto's te maken, hoeft u niets van de uitleg te missen!

Laat u inspireren door de traditie en de intellectuele nieuwsgierigheid die zo met deze prachtige stad verbonden zijn. U bezoekt Christchurch College, waar scènes voor de Harry Potter-films zijn opgenomen en waar Albert Einstein nog heeft gestudeerd. Tijdens uw wandeling door Oxford ziet u de Bodleian Library en de fotogenieke college courtyards waarom Oxford terecht zo beroemd is.

Door een prachtig landschap gaat het dan naar Cambridge, waarmee u eeuwen van wetenschappelijke rivaliteit tussen deze twee eerbiedwaardige instituten overbrugt! De statige gotische universiteitsgebouwen van Cambridge torenen op spectaculaire wijze uit boven het groen langs de rivier de Cam, waar u studenten en bezoekers kunt zien punteren.

U bezoekt de prachtige perpendiculaire kapel van King's College, opgericht in 1441. Het is het fraaiste voorbeeld van laatmiddeleeuwse gotische architectuur in Engeland, en is een passend eerbetoon aan de briljante geesten die hier hebben gestudeerd. Tijdens de stadswandeling komt u langs prachtige bouwwerken en historische bijzonderheden. U loopt over de "Brug der Zuchten", vernoemd naar zijn voorbeeld in Venetië en bezoekt diverse andere colleges die tot de universiteit behoren en die elk hun eigen verhaal te vertellen hebben.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De eindbestemming is Victoria

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip historische universiteitsgebouwen van Cambridge en Oxford

Bodleian Library

Inbegrepen:
 • Entree
 • Wandeling door Oxford
 • Wandeling door Cambridge
 • Engelstalige Blue Badge gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene


Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.