Viator

Buckingham Palace en een tour door Londen in een ouderwetse bus

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 77,18

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de hoogtepunten van Londen per bus, per boot en te voet op deze uitgebreide tour van een halve dag. Verken de straten en bezienswaardigheden van de hoofdstad, zoals de Big Ben en Trafalgar Square, terwijl u comfortabel rondreist in een iconische Routemaster-bus. Stap daarna aan boord van een boot voor een cruise over de Theems en bewonder de beroemde skyline van Londen vanaf het water. Sluit uw tour af met een bezoek aan Buckingham Palace. Met een vooraf geboekte ticket kunt u ook genieten van een audiotour door de weelderige staatsiekamers van Koningin Elizabeth II, een ervaring die slechts twee maanden per jaar mogelijk is voor het publiek.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Fantastische verkenning van de stad
Ga op eigen gelegenheid naar Victoria Coach Station in het centrum van Londen, waar u uw professionele gids ontmoet en de ouderwetse Routemaster-bus staat te wachten. Na de introductie kunt u in uw comfortabele stoel in de bus gaan zitten waarna de rondreis door de Britse hoofdstad begint.

Kijk uit het raam terwijl u langs de bekendste plekken van Londen rijdt. Bekijk de iconische leeuwenstandbeelden op Trafalgar Square voordat u verdergaat naar Parliament Square om Westminster Abbey, de Houses of Parliament en de Big Ben te zien.

Verlaat de bus bij de rivier de Theems en klim aan boord van een boot om de skyline van Londen vanaf het water te bewonderen. Kijk of u de beroemde koepel van de St Paul kunt zien en houd uw camera gereed wanneer u dichter bij de Tower Bridge en de Tower of London komt. U ziet ook nieuwere bezienswaardigheden zoals de London Eye en de Shard.

Na afloop van uw cruise, gaat u met de bus verder naar Buckingham Palace dat al sinds de 19e eeuw de officiële residentie van de Britse koninklijke familie in Londen is. Wandel met uw gids naar de ingang van het paleis, dat slechts twee maanden per jaar geopend is voor publiek, voordat u afscheid neemt (gidsen zijn binnen niet toegestaan).

Ga naar binnen met uw vooraf geboekte ticket en zet uw hoofdtelefoon met audiogids op om meer te weten te komen over het Britse koninklijk huis en de geschiedenis van het paleis. Bekijk de Australische koets die bij de grote entree tentoongesteld staat en vergaap u aan het voetenbankje en zwaard die voor inhuldigingen worden gebruikt. Bewonder daarna het weelderige interieur en andere zeldzame schatten uit de Royal Collection in de State Rooms van Koningin Elizabeth II.

Uw tour eindigt wanneer u Buckingham Palace verlaat, waarna u vrij bent om zelf verder op onderzoek uit te gaan of terug te gaan naar uw accommodatie.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Coach Station, in het centrum van Londen
Vertrektijd:
7:45 uur
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Buckingham Palace

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Buckingham Palace en een tour door Londen in een ouderwetse bus

Buckingham Palace and Vintage Bus Tour of London

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Routemaster-bustour
 • Boottocht over de Theems
 • Toegang tot Buckingham Palace
 • Audiogids (Buckingham Palace)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: eten en drinken is niet toegestaan in de State Rooms. Fotografie, video-opnamen en filmen, inclusief het gebruik van draagbare apparaten voor niet-commerciële doeleinden, zijn niet toegestaan in de State Rooms.
 • Let op: dit is een rondrit in een open bus. Bereid u dus voor op regen. In zeldzame gevallen kan de open bus worden verruild voor een bus met dak
 • Let op: audio-gids in het Engels, Frans, Duits, Japans en Portugees is alleen beschikbaar tot en met 31 oktober 2017.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.