Viator

Tour op tweede kerstdag naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon, de Cotswolds en Oxford

 • Tourcode: 3858BD23
 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Ontvlucht de drukte van het winkelende publiek in Londen tijdens Boxing Day, zoals tweede kerstdag in Engeland wordt genoemd, en kies voor een dagtrip naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon en Oxford, en laat u onderdompelen in het rijke verleden van Engeland. Tijdens deze Boxing Day tour reist u terug naar middeleeuwse tijden met een bezoek aan Warwick Castle en vervolgens aan Stratford-upon-Avon met het geboortehuis van William Shakespeare. In Stratford geniet u van een traditionele Engelse lunch. U rijdt door het fraai golvende heuvellandschap van de Cotswolds en volgt dan een rondleiding door het historische Oxford met de wereldvermaarde Oxford University waar u kennismaakt met een bekende filmlocatie van de Harry Potter-films.

Hoogtepunten

 • Lunch inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Seizoensaanbieding
U wordt 's ochtends op tweede kerstdag (door de Britten Boxing Day genoemd) bij uw hotel in Londen opgehaald voor een dagtrip naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon en Oxford. Onderweg in uw touringcar met airconditioning legt uw gids de betekenis van Boxing Day uit, een traditionele, seculiere feestdag die teruggaat tot de middeleeuwen, toen bedienden en handwerkslieden geschenken ontvingen van hun meerderen nadat de feestelijkheden rondom Kerstmis waren afgelopen.

U reist in noordelijke richting naar Warwick Castle, een middeleeuws kasteel uit 1068 dat door Willem de Veroveraar werd gebouwd. Reis terug in de tijd tijdens de rondleiding met uw gids door het kasteel. Beleef de tijden van veldslagen, banketten en koninklijke ceremonies op uw ontdekkingstocht tussen de kasteelmuren en de donkere kerkers onderin. Wandel vervolgens door de prachtig aangelegde tuinen.

Dan stapt u weer in de bus voor een korte rit naar Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van 's werelds bekendste toneelschrijver, William Shakespeare. Maak een informatieve tour door de stad, gelegen aan de rivier de Avon, en maak foto's van Shakespeares geboortehuis. Vervolgens luncht u in Marlowe's Restaurant, een populaire lokale eetgelegenheid waar klassieke Engelse gerechten worden geserveerd.

U rijdt door de golvende heuvels van de Cotswolds op weg naar de volgende bestemming, de historische stad Oxford. Oxford, ook wel 'Stad van de dromerige torenspitsen' genoemd, is een levendige stad rijk aan cultuur en historie.

Maak een stadswandeling langs de vele beroemde universiteitsgebouwen, waaronder de oudste universiteit van het land, Oxford University. U brengt ook een bezoek aan Christchurch, waar veel scènes uit de Harry Potter-films zijn opgenomen.

Na de sightseeingtour in Oxford stapt u weer in de touringcar voor de terugreis van anderhalf uur naar Londen, waar uw Boxing Day tour eindigt.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf bepaalde centraal gelegen hotels in Londen; u kunt ook bij Victoria Coach Station opstappen
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt tussen 18:00 en 18:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Tour op tweede kerstdag naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon, de Cotswolds en Oxford

Warwick Castle, England

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot Warwick Castle
 • Lunch
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: het geboortehuis van Shakespeare is gesloten op tweede kerstdag. U kunt het dan alleen van buiten zien
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.