Tour op tweede kerstdag naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon, de Cotswolds en Oxford

 • Tourcode: 3858BD23
 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Boxing Day is wat wij tweede kerstdag noemen, wanneer Britten familie en vrienden bezoeken, zich tegoed doen aan overgebleven kalkoen en op koopjesjacht gaan. Ga de shoppers uit de weg en verruil de Londense bezienswaardigheden voor de schoonheid van het Engelse platteland tijdens deze dagtrip. Stap terug naar de middeleeuwen in Warwick Castle, geniet van een rondleiding door de honingkleurige stad Oxford, en bekijk Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van William Shakespeare, waar u stopt voor de lunch.

Hoogtepunten

 • Lunch inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Seizoensaanbieding
U wordt opgehaald bij uw hotel in Londen 's ochtends op Boxing Day (tweede kerstdag), voor een dagtrip naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon en Oxford. In de touringcar met airconditioning vertelt uw gids u over de geschiedenis van Boxing Day, een traditionele seculiere feestdag die dateert uit de middeleeuwen, toen bedienden en handelslieden na Kerstmis geschenken kregen van hun baas.

U reist in noordelijke richting naar Warwick Castle, een middeleeuws kasteel uit 1068 dat door Willem de Veroveraar werd gebouwd. Reis terug in de tijd tijdens de rondleiding met uw gids door het kasteel. Beleef de tijden van veldslagen, banketten en koninklijke ceremonies op uw ontdekkingstocht tussen de kasteelmuren en de donkere kerkers onderin. Wandel vervolgens door de prachtig aangelegde tuinen.

Dan stapt u weer in de bus voor een korte rit naar Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van 's werelds bekendste toneelschrijver, William Shakespeare. Maak een informatieve tour door de stad, gelegen aan de rivier de Avon, en maak foto's van Shakespeares geboortehuis. Vervolgens luncht u in Marlowe's Restaurant, een populaire lokale eetgelegenheid waar klassieke Engelse gerechten worden geserveerd.

Bewonder de prachtige glooiende heuvels van de Cotswolds tijdens uw reis naar uw volgende stop, de historische stad Oxford. Deze 'Stad der dromerige spitsen' is een levendige stad vol cultuur en cultureel erfgoed.

Maak een stadswandeling langs de vele beroemde universiteitsgebouwen, waaronder de oudste universiteit van het land, Oxford University. U brengt ook een bezoek aan Christchurch, waar veel scènes uit de Harry Potter-films zijn opgenomen.

Na de sightseeingtour in Oxford stapt u weer in de touringcar voor de terugreis van anderhalf uur naar Londen, waar uw Boxing Day tour eindigt.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf bepaalde centraal gelegen hotels in Londen; u kunt ook bij Victoria Coach Station opstappen
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt tussen 18:00 en 18:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Tour op tweede kerstdag naar Warwick Castle, Stratford-upon-Avon, de Cotswolds en Oxford

Warwick Castle, England

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot Warwick Castle
 • Lunch
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: het geboortehuis van Shakespeare is gesloten op tweede kerstdag. U kunt het dan alleen van buiten zien
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.