Wandeling door koninklijk Londen inclusief vroege toegang tot de Tower of London en de wisseling van de wacht

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 99,98

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de Londense koninklijke hoogtepunten tijdens een 4 uur durende wandeling. Begin met een vroeg bezoek aan de beruchte Tower of London. Bekijk hier de openingsceremonie en laat u betoveren door de kroonjuwelen. Geniet vervolgens van de bezienswaardigheden tijdens een 30 minuten durende boottocht op de Theems, voordat u de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace of de Horse Guards Parade gaat bekijken. Eindig uw tour buiten het paleis, waar u meer te weten komt over koningin Elizabeth II en de geschiedenis van de Britse koninklijke familie.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
Ontmoet uw gids 's ochtends buiten de Tower of London. Ontvang uw ticket voor vroege toegang en luister vervolgens naar het commentaar van uw gids voordat u naar binnen gaat om op eigen houtje rond te lopen. U slaat de wachtrijen over en stapt direct naar binnen om de openingsceremonie te zien. U bent ook een van de eersten die het Jewel House betreden, waar de kroonjuwelen - een schitterende collectie juwelen die vandaag de dag nog steeds worden gedragen door koningin Elizabeth II - al sinds 1303 worden bewaard. U kunt ook getuige zijn van de openingsceremonie, uitgevoerd door de Yeoman Warders, of 'Beefeaters'.
Wandel langs East Wall Walk voor uitzicht op de straten van de stad, en zie de raven die hier sinds het bewind van koning Charles II al wonen. Bezoek de Witte Toren, het middeleeuwse paleis en de Poort van Verraders, en bekijk de Tower Green, waar tal van verraders en vorsten, waaronder Anne Boleyn, werden geëxecuteerd.
Na uw bezoek treft u uw gids en gaat u naar een nabijgelegen pier waar u een rondvaart staat te wachten. Stap aan boord en zoek een plekje op het dek. Houd uw camera in de aanslag tijdens de 30 minuten durende boottocht over de Theems. Luister naar uw gids die u interessante details vertelt over de bezienswaardigheden die u ziet, zoals St Paul's Cathedral, Shakespeares Globe Theatre, de Big Ben en de Houses of Parliament.
Stap uit bij Embankment Pier en wandel vervolgens met uw gids naar Buckingham Palace of de Horse Guards Parade om naar de wisseling van de wacht te kijken. Luister naar de verhalen van uw gids over de geschiedenis van de ceremonie, en kijk hoe de in karmozijn geklede soldaten van de Queen's Foot Guards of de Household Cavalry deze indrukwekkende procedure uitvoeren.
Eindig uw tour buiten Buckingham Palace. U ziet het balkon waar de Britse koninklijke familie verschijnt tijdens grote evenementen, en luistert naar verhalen over moorddadige indringers en amoureuze prinsen die de muren bestormen om in en uit het paleis te komen.
Let op: als het hard regent, of als de wisseling van de wacht is verplaatst naar de volgende morgen, wordt de ceremonie vervangen door een uitgebreide wandeltocht.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central London
Vertrektijd:
8:15 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt buiten Buckingham Palace

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Wandeling door koninklijk Londen inclusief vroege toegang tot de Tower of London en de wisseling van de wacht

Best of Royal London Walking Tour Including Tower of London and Changing of The Guard

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot de Tower of London, inclusief openingsceremonie (openingsceremonie alleen op dinsdag en donderdag)
 • Boottocht op de Theems
 • Hoofdtelefoon indien nodig
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: het bekijken van de wisseling van de wacht is afhankelijk van het weer. Op sommige zondagen wordt de wisseling verplaatst naar de vroege ochtend, dit wordt dan vervangen door een uitgebreide wandeling
 • Geen plaats voor kinderwagens
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.