Dagtrip per trein naar het Liverpool van The Beatles vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 198,80

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de woonplaats van The Beatles op deze dagtrip per trein naar Liverpool vanuit Londen. Bij aankomst in deze historische stad geniet u van vrije tijd, een bezoek aan een museum en een Liverpool Beatles-tour waarin u de plaatsen verkent die verband houden met de 'Fab Four'. Bezoek de attractie The Beatles Story, boordevol memorabilia en replica's van Beatles-plekken; en geniet van een Magical Mystery-bustour naar locaties als Penny Lane en de Cavern Club. Retourtreinkaartjes, toegang tot The Beatles Story en de Magical Mystery-tour zijn inbegrepen in deze Beatles Liverpool-tour op eigen gelegenheid.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Treinreis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Kies standaardklasse of eersteklas treinvervoer als u boekt. Op de dag zelf vertrekt u in de vroege ochtend vanuit het centrum van Londen met de trein en reist u naar de historische stad Liverpool.

Geniet van het uitzicht op het pittoreske Engelse platteland tijdens de ongeveer 2,5 uur durende reis. Vervolgens kunt u na aankomst op Liverpool Lime Street station de bezienswaardigheden van de stad verkennen die bij The Beatles horen, op eigen gelegenheid of in een 2 uur durende begeleide Magical Mystery tour.

U begint bijvoorbeeld bij het prachtig gerestaureerde Albert Dock-complex aan de oever van de fameuze Mersey, dat op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Geniet van het uitzicht op de rivier en wandel door deze stijlvolle omgeving, met chique winkels, levendige restaurants, het Tate Liverpool-kunstmuseum en het Merseyside Maritime Museum.

Wandel naar de Liverpool Waterfront en gebruik uw inbegrepen toegangsbewijs voor een bezoek aan The Beatles Story, 's werelds grootste permanente tentoonstelling die aan deze legendarische band is gewijd. Verken en beleef de bliksemsnelle weg naar de roem van de vier Liverpudlians – Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr – die de wereld en de muziek hebben veranderd met hun aanstekelijke popliedjes.

Kom meer te weten over hun jeugd in Liverpool, stap in een replica van de Cavern Club waar ze lokaal beroemd werden, neem een kijkje achter de schermen van hun Abbey Road Studios, beleef hun laatste live-optreden op de dakterrassen van Apple, en nog veel meer.

Als u trek hebt, gaat u lunchen (op eigen kosten) in een van de vele gevarieerde restaurants, bars of cafés. Vervolgens wandelt u naar het ontmoetingspunt voor de 2 uur durende Magical Mystery tour in de middag, met Beatles-gerelateerde bezienswaardigheden.

Stap in een comfortabele touringcar en maak kennis met plaatsen waar de jonge band vroeger kwam. Loop langs het beroemde Cavern Club waar ze 292 keer hebben gespeeld; bekijk hun scholen en geboortehuizen; en sta stil op beroemde locaties die voorkomen in nummers als Penny Lane en Strawberry Fields Forever, terwijl uw gids leuke roddels en weetjes vertelt.

Wanneer het tijd is, neemt u de trein terug naar het centrum van Londen, waar uw reis eindigt in de avond.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Euston Rail Station
Vertrektijd:
6:30 uur
Duur:
14 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Circa 20:40 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardklasse
Code: 45S

Dagtrip per trein vanuit Londen, tweede klas: Beatles en Liverpool

Engels
Van
USD 198,80
Prijsgegevens
Eerste klas
Code: 45F

Dagtrip per trein vanuit Londen, eerste klas: Beatles en Liverpool

Engels
Van
USD 284,95
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip per trein naar het Liverpool van The Beatles vanuit Londen

The Beatles Story, Liverpool
©©Viator Inc

Inbegrepen:
 • Magical Mystery Tour
 • Toegangsbewijs voor The Beatles Story
 • Plattegrond en informatieboekje over Liverpool
 • Treinticket retour Londen-Liverpool
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer in Liverpool
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De treinreis duurt ca. 3 uur zowel heen als terug
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.