Viator

Dagtrip per trein naar het Liverpool van The Beatles vanuit Londen

 • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 213,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Penny Lane, Strawberry Fields - bezoek deze beroemde plekken op eigen gelegenheid tijdens een zelfstandige dagtrip vanuit Londen. Alles is voor u geregeld: retourtickets voor de trein, toegang tot The Beatles Story, een Magical Mystery Tour en een plattegrond en informatieboekje over Liverpool. De rest laten we helemaal aan u over!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Treinreis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Uw dag begint met een ontspannen treinreis naar de historische stad Liverpool, de Culturele Hoofdstad van Europa in 2008. Na aankomst op Liverpool Lime Street kunt u deze Victoriaanse stad gaan bezichtigen. U zou het schitterend gerenoveerde Albert Dock Complex kunnen bekijken, waar het Merseyside Maritime Museum en Tate Liverpool zijn gevestigd.

Uw tour omvat toegang tot The Beatles Story, waar u het verhaal achter de razendsnelle opkomst van de Fab Four kunt herbeleven. U loopt over de kasseien van Matthew Street zo de Cavern binnen, en beleeft de hysterie van Beatle-mania tot het laatste live optreden op het dak van het Apple-gebouw en alles wat er verder nog gebeurde!

Het Cavern Quarter is een levendige wijk in het stadscentrum en het middelpunt van de Beatle-historie. Hier vindt u de befaamde Cavern Club, waar de band 292 keer optrad, en de pubs waar de vier in die eerste jaren van de sixties geregeld binnenliepen.

Er zijn veel en gevarieerde mogelijkheden om te lunchen in Liverpool, met uitstekend bars, restaurants en cafés in het stadscentrum.

En 's middags wacht de Magical Mystery Tour op u! In twee uur tijd ziet u alle belangrijke plekken in het leven van de Fab Four, zoals de huizen waar ze werden geboren, hun scholen, Penny Lane, Strawberry Fields en tal van andere belangrijke locaties.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Euston Rail Station
Vertrektijd:
6:30 uur
Duur:
14 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Circa 20:40 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Let op: van 30 september t/m 23 oktober 2017 is het station Liverpool Lime Street gesloten. Gedurende deze periode is het station Liverpool South Parkway het vertrekpunt. Vanaf daar is het met Mersey Rail slechts 14 minuten naar het centraal station van Liverpool.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardklasse
Code: 45S

Dagtrip per trein vanuit Londen, tweede klas: Beatles en Liverpool

Engels
Van
USD 213,28
Prijsgegevens
Eerste klas
Code: 45F

Dagtrip per trein vanuit Londen, eerste klas: Beatles en Liverpool

Engels
Van
USD 305,71
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip per trein naar het Liverpool van The Beatles vanuit Londen

The Beatles Story, Liverpool
©998533-770tall

Inbegrepen:
 • Magical Mystery Tour
 • Toegangsbewijs voor The Beatles Story
 • Plattegrond en informatieboekje over Liverpool
 • Treinticket retour Londen-Liverpool
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer in Liverpool
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De treinreis duurt ca. 3 uur zowel heen als terug
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.