Beatles-avondtour door het centrum van Londen

  • Locatie: Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 45,24

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Volg de jaren van 1962 tot 1970, toen de Beatlemania haar hoogtepunt bereikte tijdens uw bezoek aan meer dan 35 Beatles-locaties met deze avondtour door het centrum van Londen. U ziet ook enkele plekken die van belang waren voor de muzikale carrières van de individuele bandleden. Uw gids zorgt ervoor dat u voldoende gelegenheid hebt om foto's te maken en vermaakt u met de geschiedenis van de Beatles door middel van muziek en filmbeelden.

Talen tour

Gids Engels
Deze onderhoudende en leuke tour door het centrum van Londen is speciaal gewijd aan plekken die met de Beatles te maken hebben, een echte must voor Beatles-fans! Geniet van een zomerse avond in Londen, herleef de jaren van de Beatlemania en bekijk de locaties die de carrière van John, Paul, Ringo en George beïnvloedden terwijl de Beatles uitgroeiden tot een van de beroemdste bands in de geschiedenis.

Tijdens de tour ziet u veel van de locaties waar ze optraden en het enige appartement waar de Beatles ooit samenwoonden. Bekijk fotolocaties die ze gebruikt hebben voor hun albumhoezen, zoals het beroemde zebrapad op Abbey Road waar u in de voetstappen van de Fab Four kunt treden. Bekijk plekken waar sommige bandleden woonden, zoals het appartement van John Lennon en Yoko Ono, het huis van Paul McCartney en zijn kantoor in Soho en de flat van Ringo Starr. En bezoek filmlocaties van A Hard Day’s Night, Help! en Magical Mystery Tour.

Met meer dan 35 plekken die te maken hebben met deze legendarische band uit Liverpool is dit de meest uitgebreide tour door het centrum van Londen langs historische Beatles-bezienswaardigheden, inclusief de locatie waar ze voor het laatst live optraden, het beroemde concert op het dak.

Tijdens deze avondtour krijgt u live commentaar van een deskundige Beatles-gids die de magische Beatles-jaren weer tot leven brengt met muziek en filmbeelden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het Original Tour Reservation Centre
 
Vertrektijd:
18:00 tot 20:15 uur, maandag t/m vrijdag
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Beatles-avondtour door het centrum van Londen

Beatles Evening Tour of Central London

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Vervoer per minibus met airconditioning (maximaal 16 personen)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Voertuigen zijn toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel, maar de chauffeur kan vanwege verzekeringsvoorschriften niet helpen bij het in- en uitstappen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie