Tour met kleine groep: historische Tempelierstour vanuit Lissabon

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 92,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op deze historische tour van Lissabon brengt u een heerlijke dag door in de pittoreske Portugese dorpjes van Constância en Tomar en ontdekt u de geschiedenis van de Tempeliers, een christelijke militaire orde die in de Middeleeuwen een rol speelde in grote Europese veldslagen. Bezoek het kasteel Almourol, gebouwd door de Tempeliers, en het Convent van Christus, een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO en het voormalige bolwerk van de Tempeliers. Deze kleinschalige tour is beperkt tot acht personen, zodat uw gids u waardevolle en persoonlijke aandacht kan schenken.


Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Vertrek vanuit het centrum van Lissabon naar een van de meest mystieke plaatsen in Portugal, kasteel Almourol, dat werd gebouwd door de Tempeliers ter verdediging van de grens onder de Taag. Maak een boottocht op de rivier bij het kasteel, waar u een half uur de tijd hebt om de omgeving te verkennen en te genieten van de middeleeuwse sfeer.

Vervolgens kunt u genieten van de rit in een comfortabele minibus naar het mooie dorp Constância, dat bekend staat als een van de plaatsen die werd bezocht door de beroemde Portugese dichter Luís Vaz de Camões, die het epos Os Lusíadas schreef. Met uw deskundige gids maakt u een wandeling in Parque Constância, één van de mooiste parken in deze Portugese regio, en geniet u van het contact met de natuur, net als de Tempeliers. Hier kunt u ook een typische delicatesse proeven, gemaakt van amandelen en eieren (inbegrepen).

De volgende stop is de prachtige stad Tomar, één van de historische schatten van Portugal. De stad werd gebouwd volgens de regels van de Tempeliers, met vier religieuze monumenten die rond de stad werden gebouwd om een perfect kruis te vormen. Het meest indrukwekkende van deze monumenten is het geheel van het kasteel van Tomar en de Convent van Christus, een locatie op de Werelderfgoedlijst van UNESCO die in de 12e eeuw is gebouwd door de Tempeliers. Bezoek het kasteel en het klooster met uw gids. U brengt een groot deel van uw dag door in Tomar waar u kunt genieten van een lunch in een lokale eetgelegenheid (op eigen kosten) en naar populaire bezienswaardigheden in Tomar kunt wandelen, zoals de gotische kerk van Santa Maria do Olival, dat in de 12e eeuw werd gebouwd als het pantheon van de Tempeliers.

Na het verkennen van Tomar keert u terug naar Lissabon in een comfortabele minibus.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in het centrum van Lissabon
Vertrektijd:
9:30 uur. Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener om uw exacte ophaaltijd en -locatie te controleren. De contactgegevens staan op uw boekingsvoucher.
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert terug bij een centraal gelegen afzetpunt in Marquês de Pombal en/of Rossio.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour met kleine groep: historische Tempelierstour vanuit Lissabon

Small-Group Tour: Knights Templar History Tour from Lisbon

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen bij hotel
 • Afzetten bij 2 centraal gelegen punten
 • Lokale snacks
 • Boottocht
Niet inbegrepen:
 • Lunch
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Paul v , juli 2013

Zeer leuke en informatieve tour.
Mooie dingen gezien, leuk reisgezelschap en een zeer goede reisleidster !
Was een onvergetelijke dag!