Middeleeuwse tour per Segway door het middeleeuwse Lissabon met een kleine groep

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 60 minuten (circa)

USD 45,14  Bespaar  USD 6,77

Van USD 38,37

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de bezienswaardigheden en monumenten van het middeleeuwse Lissabon tijdens een leuke Segway-tour. U kunt eenvoudig door de smalle straatjes van de stad rijden en grotere afstanden afleggen dan wanneer u alles te voet moest doen! De lokale gids neemt u mee naar middeleeuwse delen van de stad, zoals de oudste wijk Alfama, en vertelt u over de historische gebeurtenissen die daar hebben plaatsgevonden. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Sé de Lisboa (de oudste kathedraal van Lissabon), waarna u een bezoek brengt aan een middeleeuwse bar voor een glas bier (inbegrepen). Er gaan maximaal acht personen mee met deze kleinschalige tour, zodat uw gids u persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Deze Segway-tour met een kleine groep is een fantastische en leuke manier om kennis te maken met de middeleeuwse bezienswaardigheden van Lissabon! U maakt gebruik van een persoonlijk vervoersmiddel dat speciaal ontworpen is voor gebruik in een voetgangersgebied, waardoor u door de stad kunt rijden en bij bezienswaardigheden kunt stoppen die u anders zou missen.

Na een korte uitleg van uw lokale gids over de Segway bent u klaar om Lissabon in stijl te verkennen. U rijdt door de straten en de smalle steegjes van de oudste wijken van Lissabon om de meest historische bezienswaardigheden te ontdekken. Dankzij de geplaveide straten en middeleeuwse gebouwen waant u zich in het Lissabon van de middeleeuwen.

Uw lokale gids neemt u eerst naar de oudste wijk van Lissabon, Alfama, dat ten zuiden van het middeleeuwse Castelo de São Jorge op de heuvel naar de rivier de Taag loopt. Loop langs de oudste kathedraal van de stad, Sé de Lisboa, dat dateert uit 1147. Bewonder de verschillende architectonische stijlen van dit magnifieke gebouw. Omdat de kathedraal in het verleden is blootgesteld aan aardbevingen -- met name de grote aardbeving van Lissabon uit 1755 - is hij meerdere keren verbouwd en aangepast.

U bezoekt ook de andere kerken waar de wijk Alfama bekend om staat, zoals het Convento da Graça uit de 18e eeuw en het maniëristische klooster van São Vicente de Fora (uit de vroege 17e eeuw). U rijdt naar Portas do Sol voor een mooi uitzicht. Hier kunt u zien dat hoewel Alfama na de vele aardbevingen opnieuw is opgebouwd, het nog steeds een schilderachtige doolhof is met smalle straatjes en pleintjes.

Aan het einde van de één uur durende Segway-tour brengt u de Segway terug. Uw gids heeft een voucher voor u voor twee drankjes die u kunt inwisselen bij een van de bars met middeleeuws thema in Lissabon, op 50 meter afstand van de winkel, waar u een glas bier gratis krijgt (alternatieve dranken voor kinderen beschikbaar). Ontspan en geniet van de sfeer dankzij de middeleeuwse decoraties en traditioneel meubilair.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Lissabon
Vertrektijd:
10:00 en 14:00 uur
Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour komt rond 11:00 en 15:00 uur terug in de buurt van het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip 10.00 uur
Code: LISB1000

Tour voor kleine groepen met Segway door middeleeuws Lissabon, vertrek om 10:00 uur

Engels
Van
USD 38,37
Prijsgegevens
Tour om 14:00
Code: LISB1400

Tour voor kleine groepen met segway door middeleeuws Lissabon, vertrek om 14:00 uur

Engels
Van
USD 38,37
Prijsgegevens
4pm Tour
Code: LISB1600

Tour voor kleine groepen met segway door middeleeuws Lissabon, vertrek om 16:00 uur

Engels
Van
USD 38,37
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Middeleeuwse tour per Segway door het middeleeuwse Lissabon met een kleine groep

Small-Group Medieval Lisbon Tour by Segway

Inbegrepen:
 • Tourgids
 • Helm
 • Voucher voor één glas bier (alternatief drankje voor kinderen)
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Minimumgewicht is 40 kg
 • Wettelijke leeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie