Lissabon met een kleine groep met Fado-show en diner

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 81,16

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar de unieke cultuur van Lissabon zoals een inwoner dat doet tijdens deze sightseeingtour in de avond en ontdek waar de fado vandaan komt. Terwijl u door de oude districten van Lissabon rijdt, vertelt uw gids over de geschiedenis van de fado, die in de jaren twintig van de negentiende eeuw is ontstaan. Geniet van een traditioneel diner en luister naar de verhalen van een fado-zangeres over verloren liefde en 'saudade', een gevoel van verlangen naar iets. Deze kleinschalige tocht is beperkt tot acht personen, zodat uw gids u persoonlijke aandacht kan schenken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Diner inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Nadat u door een comfortabele wagen met airconditioning bent opgehaald bij uw hotel in Lissabon, komt u langs een paar bezienswaardigheden die het culturele erfgoed van de stad benadrukken en gerelateerd zijn aan de geschiedenis van de beroemde fado.

Zeelieden, vissers en zeekooplieden, vaak ver van huis, waren de pioniers van dit muziekgenre en zongen deze prachtige en melancholische muziek met saudade, een gevoel van verlangen of heimwee naar hun verre geliefden. De Fado wordt nu gezien als immaterieel cultureel erfgoed op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Rijd door het historische stadscentrum naar de wijk Graça, die beschikt over een aantal van de beste uitzichten over Lissabon. U stopt 10 minuten voor foto's en een blik op de verlichte stad. Daarna gaat u verder richting de oudste wijk van de stad, Alfama, een gebied dat heel erg verbonden is met de lokale cultuur en de inwoners. De eerste geluiden van de fado zijn in Alfama in feite tot bloei gekomen. Vergeet niet uw fototoestel mee te brengen zodat u tijdens de stops foto's kunt maken van het prachtige uitzicht.

Voor de volledige fado-ervaring in Lissabon kunt u genieten van een typisch Portugees diner op de late avond en een drie uur durende live fado-show. Een fadista (fado-zangeres) wordt begeleid door een strijkkwartet of Portugese gitaar en laat u genieten van een emotionele saudade. Rond middernacht brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in het centrum van Lissabon
Vertrektijd:
Neem tussen 19:30 en 20:30 uur contact op met de plaatselijke reisorganisatie om uw exacte ophaaltijd te controleren (contactgegevens staan op uw bevestigingsvoucher).
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Terugkeer bij het oorspronkelijke vertrekpunt omstreeks 00:00 uur.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Lissabon met een kleine groep met Fado-show en diner

Small-Group Lisbon Sightseeing Tour with Fado Show and Dinner

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fado-show
 • Diner
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie