Sightseeingtour per Segway met een kleine groep, inclusief proeverijen

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)

USD 75,23  Bespaar  USD 11,28

Van USD 63,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Lissabon op deze begeleide Segway-tour en geniet van de proeverijen van lokale Portugese gerechten. Met een ervaren gids zoeft u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Lissabon, zoals het middeleeuwse Castelo de São Jorge, de beroemde kathedraal Sé de Lisboa en de barokke kerk Sint Antonius van Padua die in Alfama staat, de oudste wijk van de stad. Daarnaast krijgt u een voorproefje van de lekkerste lokale delicatessen, zoals ijsjes en gebakjes, en brengt u een bezoek aan lokale winkels. Deze kleinschalige tour is beperkt tot acht personen, zodat uw gids u persoonlijke aandacht kan schenken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Verken Lissabon op een leuke en makkelijke manier: op een Segway! Segways zijn eenvoudig te gebruiken en speciaal ontworpen voor een omgeving met voetgangers. Zo krijgt u de tijd en vrijheid om een stad of wijk te verkennen die met de bus of via een wandeltour niet bereikbaar is. U hebt geen ervaring nodig. Nadat u uw gids hebt ontmoet in het centrum van Lissabon, ontvangt u beknopte veiligheidsinstructies over hoe u de Segway bestuurt. Hierna bent u klaar om Lissabon in stijl te veroveren!

Tijdens deze sightseeingtour bezoekt u in een kleine groep per Segway de beroemdste en meest indrukwekkende monumenten van Lissabon en vertelt uw gids over de gedenkwaardige en historische gebeurtenissen die hier hebben plaatsgevonden. U begint uw tocht in Alfama, de oudste wijk van Lissabon, waar u zich onderdompelt in de middeleeuwse geschiedenis van het gebied terwijl u de smalle geplaveide straatjes, steegjes, trappen en doodlopende straatjes verkent, die ooit deel uitmaakten van een zeer strategisch verdedigingssysteem ten tijde van de Moorse overheersing.

Zoef langs de indrukwekkende kathedraal Sé de Lisboa en bewonder de mix van romaanse, gotische en barokke architectuur voordat u verder gaat naar het middeleeuwse Castelo de São Jorge, bovenop een heuvel met uitzicht over de stad en de brede rivier de Taag.

Volg uw gids naar allerlei lokale winkeltjes en trakteer uzelf op verschillende Portugese delicatessen die kenmerkend zijn voor het gebied in en rondom Lissabon, zoals ijsjes, bier, gebakjes en ginjinha (lokale likeur). Uw gids beantwoordt al uw vragen over de lokale keuken en de locaties die u tijdens de Segway-tour hebt bezocht.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon, vlak bij het station Praça do Comércio
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

10am Tour in English
Code: LISB1000

Lissabon Segway-tour met vertrek om 10:00 uur en Engelse gids

Engels
Van
USD 63,95
Prijsgegevens
2pm Tour in English
Code: LISB1400

Lissabon Segway-tour met vertrek om 14:00 uur en Engelse gids.

Engels
Van
USD 63,95
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sightseeingtour per Segway met een kleine groep, inclusief proeverijen

Santini Ice Cream

Inbegrepen:
 • Segway-tour
 • Helm
 • Plaatselijke gids
 • Proeverijen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 12 jaar
 • Maximumgewicht is 120 kg
 • Wettelijke leeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie