Dagtrip met kleine groep naar Sintra en Cascais vanuit Lissabon

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 88,60

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de natuurlijke en historische schoonheid van Portugal tijdens een dagtrip met kleine groep vanuit Lissabon naar Sintra en Cascais. Sintra, op een paar uur van de Portugese hoofdstad, is een magische plek waar mens en natuur in perfecte harmonie samenleven. Ontdek geheime grotten en paden in het Pena-park, bewonder de natuurwonderen in het natuurpark van Sintra en de kliffen van Kaap Roca, en breng een bezoek aan het zonderlinge Nationaal Paleis van Pena. Geniet van een prachtige tocht langs de Atlantische kust en stop bij het strand van Cascais. Wandel door het centrum van Cascais en de baai.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Allesomvattende bustour
Op slechts een klein stukje rijden vanaf Lissabon liggen de prachtige steden Sintra en Cascais. Begin uw tour met de reis naar Sintra. Bezoek het Pena-park, waar u versteld zult staan van de verschillende paden, bomen en andere planten. Ga naar de troon van de koningin voor een adembenemend uitzicht op het Nationaal Paleis van Pena (Palacio da Pena) en de Atlantische Oceaan.

Voel vervolgens het Portugese vorstendom als u het Nationaal Paleis van Pena betreedt bovenop de berg van Sintra. U ziet de Grote Triton als hoeder van het paleis, geïnspireerd door kunst in Manuelstijl. Bewonder in het paleis de aandacht voor detail in de slaapkamers van de koning en koningin en de Arabische kamer.

Verlaat het paleis en volg uw gids naar het historische centrum van Sintra, waar u vrije tijd hebt om de stad te verkennen, een bezoek te brengen aan het Nationaal Paleis van Sintra (waar de Portugese koningen van de 15e en 16e eeuw de zomermaanden doorbrachten) of ergens te gaan lunchen (op eigen kosten). Probeer voor het dessert een travesseiro of een queijada, twee heerlijke lokale gebakjes.

Bewonder vervolgens het landschap van het natuurpark van Sintra, waarbij u langs Quinta da Regaleira, het paleis van Seteais en het Paleis van Monserrate komt. Maak foto's bij de kliffen van Kaap Roca (Cabo da Roca), het meest westelijke puntje van Europa en breng een bezoek aan surfparadijs Guincho Beach. Passeer de klif bij Hellemond (Boca do Inferno) voordat u even stopt om uw benen te strekken langs de baai van Cascais.

Slenter door het centrum van Cascais, een voormalig vissersdorp en vandaag de dag een populaire vakantiebestemming. Volg uw gids door smalle steegjes en bekijk de traditionele Portugese witte huizen of geniet van een ontspannen moment op het strand.

Tijdens de rit terug naar Lissabon waar de tour eindigt, geniet u van het prachtige uitzicht langs de Atlantische kust en in de stad Estoril.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar Sintra en Cascais vanuit Lissabon

Sintra and Cascais Small-Group Day Trip from Lisbon

Inbegrepen:
 • Entreeprijs voor het Paleis van Pena en het Pena-park
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Rondleiding met gids in monumenten en gebouwen
 • Toegangskaart voor het Nationaal Paleis in Sintra
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Duur van stop bij Cascais Beach is afhankelijk van de weersomstandigheden
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Baby-/kinderzitjes zijn verplicht voor kinderen van 0-11 jaar. De zitjes zijn op aanvraag beschikbaar, mits leeftijd van kind vermeld bij boeking.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Willy V , november 2015

Het slechte weer was natuurlijk een tegenvaller. Nogal veel rondgereden zonder al veel aandachstpunten. De gids heeft ons vrij veel laten shoppen op plaatsen waar er niet veel te zien was.