Trip van een halve dag naar Sintra, het paleis van Pena en Cascais vanuit Lissabon

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 50,09

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een trip van een halve dag vanuit Lissabon naar Sintra om één van de meest populaire bezienswaardigheden van Portugal te bekijken: het massieve, schitterende paleis van Pena (Palácio da Pena), dat perfect gelegen is bovenop een heuvel. Geniet van een rondleiding door het paleis en kom interessante feiten te weten over de Portugese geschiedenis. Breng een bezoek aan Cabo da Roca, de uiterste westpunt van het vasteland van Europa, en Cascais, een mooie stad vol stranden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
Vanuit Lissabon rijdt u in westelijke richting naar Sintra, een stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en ook wel de sprookjesstad wordt genoemd vanwege de heuvels, paleizen en villa's.

Uw gids neemt u mee op een tour van 1,5 uur door het beroemde paleis van Pena (Palácio da Pena), een fantastisch Romanticistisch paleis dat uit de jaren 1840 dateert en een klooster en zomerhuis dat van de Portugese koningen en koninginnen was. Bewonder het Victoriaanse en Edwardiaanse meubilair en de prachtige, gedetailleerde inrichting. Bekijk de indrukwekkende balzaal en stelt u zich de aristocraten voor die hier ooit in prachtige jurken en pakken hebben gedanst. Werp een blik op de Arabische kamer, waar enorme schilderijen de wanden en het plafond bedekken. Maak vervolgens een wandeling door de het park van Pena en geniet van de koninklijke sfeer terwijl u de enorme verscheidenheid aan bomen en exotische planten bekijkt.

U hebt 30 minuten vrije tijd in Sintra. Breng deze door met een bezoek aan het nationale paleis in Sintra (Palácio da Vila) of geniet van een kopje heerlijke koffie met typisch gebak, zoals ‘travesseiros’ of ‘queijadas de Sintra’.

Vervolg uw tocht naar Cabo da Roca (alleen van maart tot en met oktober), een steile klif die bekend is omdat het de uiterste westpunt van Europa is. Geniet van de 20 minuten durende pauze en maak foto's van het prachtige landschap en de kleine vuurtoren van de kaap.

Uw laatste stop van 10 minuten is Cascais, een voormalig vissersdorp en de plaats waar de Europese koninklijke familie graag kwam aan het begin van de 20e eeuw. Wandel langs een van de kleine stranden voordat u terugkeert naar Lissabon.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon - het plein Praça do Comércio
Vertrektijd:
14:00
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Trip van een halve dag naar Sintra, het paleis van Pena en Cascais vanuit Lissabon

Sintra, Pena Palace and Cascais Half-Day Trip from Lisbon

Inbegrepen:
 • Entreeprijs en rondleiding door het paleis van Pena
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
  • De minimumleeftijd is 4 jaar
  • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

  Beoordeling door: bart g , november 2015

  gids Paula was zeer goed, verblijf in sintra was wel wat kort van duur.