Privétour: voetbalervaring Lissabon

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 47,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Alle voetbalfanaten opgelet! Op deze privétour neemt u een kijkje achter de schermen van het voetbalstadion van Lissabon, Estádio do Sport Lisboa e Benfica, waar de legendarische voetbalclub, Sport Lisboa e Benfica, speelt voor enthousiaste menigten. Verken de VIP-gebieden van het stadion met een privé-gids en geniet van de voetbalsfeer. U brengt ook een bezoek aan het museum Benfica om meer te weten te komen over de rijke historie van Sport Lisboa e Benfica. Als u een sportfreak bent die leeft voor het voetbal, dan is dit de tour voor u!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lissabon reist u met uw vriendelijke gids naar het Estádio do Sport Lisboa e Benfica en stopt u onderweg bij het museum Benfica, gewijd aan de geliefde voetbalclub van Lissabon, Sport Lisboa e Benfica (SLB). Met uw gids verkent u het museum dat de geschiedenis belicht van het team dat werd opgericht in 1904. Wandel door een lange gang, aan beide zijden bekleed met trofeeën van nationale kampioenschappen en het Europees kampioenschap, en veel foto's van de vroegere en huidige spelers, inclusief Eusébio Matoso, Rui Costa en de Deense speler Michael Manniche.

Loop door naar het stadion voor een kijkje achter de schermen. Het stadion heet officieel Estádio do Sport Lisboa e Benfica en werd gebouwd voor de kampioenschappen van Euro 2004. Het biedt plaats aan 65.400 toeschouwers — op capaciteit het grootste stadion van Europa. De opvallende stoelen zijn rood en wit — de clubkleuren van SLB.

Op de tour brengt u een bezoek aan de kleedkamers, de overdekte trainingsvelden en persfaciliteiten, en bekijkt u de spelerstunnel, de bank van de reservespelers en de zitplaatsen in de VIP-ruimte. U zult ook daar mogen komen waar de gemiddelde persoon niet mag komen - loop het veld op en stelt u zich een vol stadion met gillende voetbalfans voor.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in het centrum van Lissabon
Vertrektijd:
Flexibel: de begintijd van de tour wordt aangepast aan uw wensen. Neem zo snel mogelijk contact op met de plaatselijke dienstverlener om de exacte ophaaltijd te controleren. De contactgegevens staan op uw boekingsvoucher.
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: voetbalervaring Lissabon

Private Tour: Lisbon Football Experience

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.