Privétour: Het beste van Lissabon per zijspanwagen

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: Varieert
Van USD 184,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de schoonheid van Lissabon op een unieke en spannende manier - op een motor met zijspanwagen! Zie alle hoogtepunten van Lissabon, zoals de beroemde 16e-eeuwse Toren van Belém, het Hiëronymietenklooster en de charmante wijken van de districten Alfama, Bairro Alto en Chiado, terwijl u ontspant en plezier maakt in uw zijspanwagen. Motorfietsen bieden ruimte aan één of twee passagiers en worden gereden door een gekwalificeerde gids, die ervoor zal zorgen dat u een onvergetelijke ervaring hebt. Met een keuze uit privétours in de ochtend, middag, avond en gedurende een hele dag hoeft u slechts de beste optie te selecteren en het beste van Lissabon te bekijken!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Bekijk het beste van Lissabon op een spannende een onvergetelijke manier - in een zijspanwagen! Ontspan terwijl uw privéchauffeur u door Lissabon rijdt tijdens een drie uur durende rondleiding met stops om foto's te nemen en momenten om interessante wetenswaardigheden te leren van uw chauffeur.

Begin met een bezoek aan de historische wijk Belém aan de waterkant. Rijd langs de beroemde 16e-eeuwse Toren van Belém en het Hiëronymietenklooster, twee fraaie voorbeelden van kunst in Manuelstijl. Stop bij een lokale patisserie om pastel de nata (taart met custard) te proeven, één van Portugal's beroemdste soorten gebak (op eigen kosten, alleen ochtend- en middagtours).

Ga verder met een bezoek aan de wijk Alfama, een Moorse wijk en het oudste district in Lissabon, gevolgd door een rit door Bairro Alto - de hipste wijk - en de aristocratische wijk Chiado.

Eindig uw tour met een bezoek aan Baixa en Rossio, in het centrum van Lissabon, een levendige buurt waar de plaatselijke bewoners 's avonds bij elkaar komen, en rijd over de Avenida da Liberdade en Marquês de Pombal richting het centrum van Lissabon. Tijdens de avondtour stopt u hier om de beroemde Ginjinha-likeur te proeven (op eigen kosten), voordat uw tour eindigt!

Upgrade naar een dagtour
Upgrade naar een volledige dagtour in een zijspanwagen om het meeste uit uw verblijf in Lissabon te halen. Met een extra drie uur om in Lissabon door te brengen kunt u alle hoogtepunten van de tour van een halve dag bekijken en daarna nog genieten van een heerlijke Portugese lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten).

Vervolgens kunt u ontspannen in de zijspanwagen terwijl u de rivier de Taag oversteekt over de 15-aprilbrug, een hangbrug van 2,2 km. Geniet van het uitzicht over Lissabon vanaf het dorp Almada, en ga verder naar het heiligdom van Christus Koning, waar u een prachtig uitzicht hebt over Lissabon.

Ontspan in de zijspanwagen op de terugweg naar Lissabon terwijl uw privégids interessante weetjes vertelt over de stad, en maak een laatste stop bij het expo-gebied Parque das Nações, het nieuwste gedeelte van de stad waar de Wereldexpo van 1998 plaatsvond.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Lissabon of bij de haven van Lissabon
Vertrektijd:
Ochtendtour: 10:00 uur
Middagtour: 14:00 uur
Avondtour: 20:00 uur
Dagtour: 10:00 uur
Neem voor aankomst contact op met de plaatselijke serviceprovider om de locatie van ophalen te controleren. De contactgegevens staan op uw boekingsvoucher.
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Middagtour van een halve dag
Code: SIDECARNOON

Het beste van Lissabon: privé-middagtour van een halve dag in een zijspan. Vertrekt om 14:00 uur

Engels
Van
USD 184,51
Prijsgegevens
Avondtour van een halve dag
Code: SIDECAREVE

Het beste van Lissabon: privé-avondtour van een halve dag in een zijspan. Vertrekt om 20:00 uur

Engels
Van
USD 184,51
Prijsgegevens
Ochtendtour van een halve dag
Code: SIDECARMORNING

Het beste van Lissabon: privé-ochtendtour van een halve dag in een zijspan. Vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 184,51
Prijsgegevens
Upgrade naar dagtour
Code: SIDECARFULL

Het beste van Lissabon: privé-dagtour in een zijspan. Vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 345,96
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: Het beste van Lissabon per zijspanwagen

Private Tour: Best of Lisbon by Sidecar

Inbegrepen:
 • Chauffeur en gids
 • Helm(en), regenkleding en handschoenen
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Entree
 • Lunch
 • Pastel de nata
 • Ginjinha-likeur
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • De minimumleeftijd is 16 jaar
 • Een motor met zijspanwagen biedt plaats aan twee passagiers, één in de zijspanwagen en een ander op de motor achter de bestuurder
 • Prijzen gelden per zijspanwagen
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie