Dagtrip naar Óbidos, Nazaré, Fátima en Batalha

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 85,20

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een fascinerende dagtocht van Lissabon naar de Portugese plaatsen Óbidos, Nazaré, Fátima en Batalha. Verken het pittoreske middeleeuwse stadje Óbidos onder begeleiding van uw lokale gids. Geniet vervolgens in het charmante vissersplaatsje Nazaré van de aangeboden lunch (indien optie geselecteerd). Bezoek het Batalha-klooster, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en het klooster van Santa Maria d'Alcobaça. Geniet ook van vrije tijd in Fátima om het heiligdom van Fátima te bezoeken: één van de belangrijkste plekken voor christenen op aarde. Op de terugweg kunt u genieten van het prachtige Portugese landschap.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
U gaat op deze dagtour vanuit Lissabon noordwaarts terug naar een vervlogen tijdperk, met kleine dorpen waarin het tempo laag ligt en historische religieuze sites die her en der verspreid liggen. Uw eerste stop is Óbidos, een dorp met witgekalkte huizen en smalle straatjes met een middeleeuwse sfeer. U hebt vrije tijd om de geplaveide straten en steegjes met kleurrijke huizen en gotische deuropeningen te verkennen. Ontspan in een café of proef de traditionele Ginja-likeur bij één van de vele wijnwinkels.

Ga vervolgens naar Alcobaça voor een bezoek aan het beroemde klooster van Santa Maria d'Alcobaça dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en de grootste gotische kerk in Portugal is. Ga verder naar Nazaré, een kleurrijk en traditioneel vissersdorpje. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant (indien deze optie is geselecteerd), en verken daarna de straten van deze populaire Portugese zomerbestemming.

Geniet van een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de mooie stranden. Stap weer in de touringcar voor een rit door een prachtige Portugese landbouwstreek. Al snel komt u aan in Batalha, een leuke stad met het Batalha-klooster, dat staat vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO. U gaat hier naartoe met uw gids. Bewonder de verfijnde architectuur en de prachtige glas-in-loodramen van dit gotische meesterwerk.

Ga verder naar Fátima, ooit een slaperig landelijk dorpje dat in 1917 een belangrijk bedevaartsoord werd toen drie kinderen uit een schaapherdersgezin melding maakten van verschijningen van de Heilige Maagd Maria, ook wel bekend als Onze Lieve Vrouwe Fátima (Nossa Senhora de Fátima). Profiteer van wat vrije tijd voor een bezoek aan het heiligdom van Fátima, een basiliek ter ere van de verschijningen die elk jaar miljoenen pelgrims trekt die hun respect betonen aan het heiligdom.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon en centraal gelegen hotels in Lissabon
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 18:30 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen tour
Code: TOUR

Boek uw dagtrip naar Óbidos, Nazaré, Fátima en Batalha

Engels
Van
USD 85,20
Prijsgegevens
Tour met lunch
Code: TOURLUNCH

Boek uw dagtrip naar Óbidos, Nazaré, Fátima en Batalha, inclusief lunch

Engels
Van
USD 104,13
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Óbidos, Nazaré, Fátima en Batalha

Óbidos, Nazaré, Fátima and Batalha Day Trip

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen voor Mosteiro de Alcobaça en Mosteiro da Batalha (alleen kerken)
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is geen toilet in de bus
 • Deze tour is in het Engels, Frans, Portugees en Spaans
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: wilma.midheij , november 2015

Leuke trip om te doen, mag wat mij betreft wel iets langer in Obidos blijven en wat meer rondleiding ter plaatse, Nazaré Fátima en Batalha zijn prachtig ik kan het iedereen aanraden, wij hadden een leuke gids en een goede chauffeur. Mocht ik nog eens gebruik willen maken van een trip dan zal ik zeker Viator nemen.