Culinaire tour (eten en wijnproeverij) in Lissabon met een kleine groep

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 52,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de smaken van de Portugese keuken tijdens uw culinaire tour en wijnproeverij van Lissabon met een kleine groep! Bezoek traditionele eetgelegenheden en proef heerlijke Portugese delicatessen terwijl uw gids u alles vertelt over Portugese wijn en eten. Tijdens uw wandeling brengt u een bezoek aan allerlei winkels met gebak, kaas en wijn, en proeft u de overheerlijke producten. Uw gids kan u prima adviseren over waar u tijdens uw verblijf heerlijk kunt eten!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis snacks inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Bij deze gourmet-tour door Lissabon voor kleine groepen wikkelt u zich een weg door de prachtige straten van de stad en proeft u de lokale keuken via stops bij traditionele restaurants en bars, waar u kennismaakt met lekkernijen zoals petiscos. Ontdek alles over de geweldige cafés van Lissabon, zoals het 18e-eeuwse Café Nicola - een van de meest literaire cafés en dé plek voor ‘tertúlias’ - en ontdek waarom Pastelaria Suiça zo'n monument is op het Rossioplein.

Probeer de beroemde Portugese kabeljauwtaart met een glas verfrissende groene wijn en kom meer te weten over de wijk Bairro Alto. In de twintigste eeuw werd Bairro Alto de artistieke wijk van Lissabon en het centrum voor het nachtleven, vol met bars, restaurants en nachtclubs. Stop bij een sfeervolle wijnbar in de Bairro Alto voor tapas en een glas lokale witte wijn. Bezoek een van de beroemdste restaurants in Lissabon, Cervejaria da Trindade (brouwerij), bekend om zijn visgerechten en steaks.

Vervolgens gaat u naar de trappen van Calçada do Duque, twee gebieden met een grote verscheidenheid aan restaurants en mooi uitzicht over de stad. Ontdek de geheimen van het succes bij Manteigaria Silva, geopend sinds 1908, en bekijk de heerlijke geëtaleerde producten zoals worsten, hammen en kazen. Kom hier meer te weten over de geschiedenis van port, de beroemde Portugese distillatiewijn, en probeer er een stuk heerlijke São Jorge-kaas bij. Later, in A Ginjinha, kunt u de smaak van port vergelijken met een typisch Portugese kersenbrandewijn. En probeer ook eens een bacahlau-viskoekje bij Tendinha.

Ga verder naar de Portas de Santo Antão straat, één van de belangrijkste toegangspunten van de stad; de poorten van Santo Antão. Eindig uw gastronomische tour met een lichte maaltijd (brood, kaas, worst en andere lokale producten) en een glas Alentejo-wijn in het neo-Moorse Casa do Alentejo, een 17e-eeuws paleis met een van de meest intrigerende interieurs van de stad.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon
Vertrektijd:
16:30 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Casa do Alentejo

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Culinaire tour (eten en wijnproeverij) in Lissabon met een kleine groep

Lisbon Small-Group Gourmet Portuguese Food and Wine Tour

Inbegrepen:
 • Culinaire proeverij (gebakken viskoekjes van kabeljauw, kaas, jam, worstjes, lokaal brood, tapas)
 • Wijnproeverij (een glas Port, Ginja-likeur, Portugese rode, 'groene' en witte wijn)
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Locaties voor proeverijen (hapjes en wijnen) kunnen worden gewijzigd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie