Elektrische fiets huren in Lissabon

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: Flexibel
Van USD 34,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek de schoonheid van Lissabon op een andere en leuke manier - op een elektrische fiets! Zet de elektrische fiets aan en maak een rit door de heuvels om van bovenaf naar Lissabon te kijken. Breng vervolgens een bezoek aan de prachtige wijken Alfama, Chiado en Bairro Alto en fiets langs de bezienswaardigheden van Lissabon zoals de kathedraal Sé de Lisboa, het kasteel van Sint Joris (Castelo de São Jorge), de citadel van Santa Cruz en de kerk Santa Engracia, het nationale Pantheon van Portugal. Geen ervaring nodig!

Hoogtepunten

 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen

Als u een leuke en makkelijke manier zoekt om Lissabon te verkennen, is een elektrische fiets alles wat u nodig hebt! Bezoek de hoogtepunten van de stad die niet toegankelijk zijn met de auto via een gemakkelijke en leuke fietstour door Lissabon. Geen ervaring nodig: een elektrische fiets is net als een normale fiets, maar met een paar voordelen! De fiets is uitgerust met een accu en een elektrische motor, zodat u snel heuvelop fietst en kunt uitrusten wanneer u moe bent door de motor via de handvatten op het stuur in te schakelen. U ontvangt instructies voor gebruik bij de fietsenwinkel, evenals een helm voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Met uw kaart van Lissabon (geleverd bij de fietsverhuur) fietst u langs de Avenida da Liberdade (Liberdade-avenue). Hier ziet u het Eden-theater, één van de beste voorbeelden van de Portugese art deco, en het 18e-eeuwse Foz-paleis. Bereik de top van het park Eduardo VII en geniet van het panoramische uitzicht over Lissabon. Later kunt u genieten van een vergelijkbaar prachtig uitzicht bij het kasteel van Sint Joris, dat zich op een heuvel in het centrum van Lissabon bevindt.

Rijd langs het Rossio-plein, het hart van het oude en nieuwe Lissabon, geplaveid met typisch Portugese golfvormige kasseien. Bezoek het Restauradores-plein, het centraal station Rossio en het prachtige Do Carmo-plein.

Fiets door de Moorse wijk Alfama, de geboorteplaats van Fado - het eigen muziekgenre van Portugal dat vermeld staat op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van UNESCO. Ervaar het leven in de smalle geplaveide straatjes met schilderachtige huizen. Bezoek de kathedraal Sé de Lisboa, de oudste kerk van de stad, en ga verder door de elegante wijk Chiado, met zijn charmante cafés, boetieks, theaters, boekwinkels, en de wijk Baixa.

Rijd met uw elektrische fiets door de historische wijk Belém, aan de waterkant, en fiets langs de 16e-eeuwse Toren van Belém en het Hiëronymietenklooster, twee fraaie voorbeelden van de kunst in Manuelstijl.

Deze zelfstandige elektrische fietstour geeft u alle vrijheid en flexibiliteit die u nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur door Lissabon!


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon, vlak bij het station Baixa Chiado
Vertrektijd:
U kunt de elektrische fiets ophalen en terugbrengen tijdens de openingstijden (9:30 tot 18:30 uur van maandag tot zondag) op de geboekte reisdag.
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Elektrische fiets huren in Lissabon

Lisbon Independent Electric Bike Tour and Rental

Inbegrepen:
 • Fietsverhuur
 • Helm en haarnet
 • Fietsslot
 • Reflecterend vest
 • Reparatieset en fietshulp in Lissabon
 • Plattegrond van de stad
  Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Comfortabele kleding wordt aanbevolen
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Minimumleeftijd 12 jaar
  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene

  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.