Viator

Lissabon hop-on hop-off bustour met optionele Cascais-lijn

 • Locatie: Lissabon, Portugal
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 18,61

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de onbeperkte fascinerende bezienswaardigheden van Lissabon met de vrijheid van een hop-on hop-off bustour met een optionele lijn naar Cascais. Kaartjes zijn geldig voor 24 of 48 uur om u de grootst mogelijke flexibiliteit van sightseeing te geven. Deze tour biedt vier verschillende lijnen om uit te kiezen (kaartjes zijn geldig voor één, twee, drie of vier lijnen) met stops bij gedenkwaardige monumenten, uitzichtpunten en wijken van het centrum van Lissabon. U krijgt een blijvende indruk van de geschiedenis en cultuur van Lissabon op alle lijnen, dus koop een kaartje en de hop-on.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Familievriendelijk
 • Allesomvattende stadstour
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar
Stap in een dubbeldekker bij de terminal van Lissabon op het plein Marquês de Pombal. Ga lekker zitten en rijd door Lissabon op één van de vier verschillende, maar even interessante buslijnen, waaronder lijnen naar Belém, Oriente, Castle of de charmante badplaats Cascais.
Ga zonnen op één van de vele zandstranden op de Cascais-lijn. Geniet van de beste uitzichtpunten langs de kust voordat u zich ontspant op het strand. Kom meer te weten over de geschiedenis van de steden Cascais en Estoril. Eindig uw tour met een glimp van zachte, witte zandduinen op het strand van Guincho en de groene heuvels van de Serra de Sintra.
Ontdek de buitengewone Belém-lijn met 18 haltes langs verlichte pleinen die voorheen een plek boden aan illustere schrijvers en fado folk-zangers. Bezoek Belém en kom meer te weten over de schepen van Vasco da Gama die een nieuwe route naar India moesten varen. Stop bij niet te missen monumenten zoals de Belém-toren (Torre de Belém), het klooster van Jerónimos (Mosteiro dos Jerónimos) en het Nationale rijtuigmuseum.
Verken de 19 haltes van de Oriente-lijn voor een dag vol opwinding. Bezoek de dierentuin van Lissabon of het Oceanarium in Parque das Nações, waar de wereldtentoonstelling van 1998 werd gehouden. Bekijk de zeven heuvels van Lissabon, waar u boetieks en antiquiteiten bekijkt, eet bij lokale eetgelegenheden en geweldige uitkijkpunten vindt. Stap uit bij een van de vele musea zoals het Watermuseum vol met levendige kleuren die worden gereflecteerd in waterbaden.
Duik in de wonderen van de Castle-lijn met acht haltes vol met markante ervaringen. Beklim de stenen trap binnen het kasteel van Sint Joris (Castelo de São Jorge). Neem de beste panoramische zichten van Lissabon in u op vanuit de muren van het kasteel of ga naar de toren van Odysseus om door de gigantische periscopen te kijken. Wandel vervolgens door betegelde steegjes en bekijk de romaanse, gotische en neoklassieke architectuur van Lissabon. Stijg dan naar een ander prachtig uitzicht over de stad met een bezoek aan Portas do Sol.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Lissabon
Vertrektijd:
April t/m oktober
Belém-lijn: 9:00 tot 19:00 uur (elke 25 minuten)
Oriente-lijn: 9:15 tot 18:00 uur (elke 45 minuten)
Castle-lijn: 9:30 tot 18:00 uur (elke 30 minuten)
Cascais-lijn: vertrekt vanuit Lissabon om 10:15, 11:15, 12:15, 15:15, 16:15 en 17:15 uur; vertrekt vanuit Cascais om 10:15, 12:15, 13:15, 15:15, 17:15 en 18:30 uur

November - maart
Belém-lijn: 9:30 tot 17:00 uur (elke 30 minuten)
Oriente-lijn: 10:15 tot 17:15 uur (elke 60 minuten)
Castle-lijn: 10:00 tot 17:00 uur (elke 30 minuten)
Cascais-lijn: vertrekt vanuit Lissabon om 10:15, 15:15 uur; vertrekt vanuit Cascais om 12:15 en 17:15 uur
Duur:
2 dagen (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen kasteellijn
Code: 1LINE

Boek uw ticket voor de hop-on hop-off sightseeingtour door Lissabon voor alleen de kasteellijn. Kaartje is 24 uur geldig

Engels
Van
USD 18,61
Prijsgegevens
Ticket voor alle lijnen
Code: 4LINES

Boek uw hop-on hop-off sightseeingtour door Lissabon voor alle lijnen. Kaartje is 48 uur geldig

Engels
Van
USD 34,74
Prijsgegevens
Belém-lijn + één lijn
Code: 2LINES

Boek uw ticket voor de hop-on hop-off sightseeingtour door Lissabon voor de Belém-lijn en een andere lijn naar keuze. Kaartje is 48 uur geldig

Engels
Van
USD 27,30
Prijsgegevens
Belém-lijn + twee lijnen
Code: 3LINES

Boek uw ticket voor de hop-on hop-off sightseeingtour door Lissabon voor de Belém-lijn en twee andere lijnen naar keuze. Kaartje is 48 uur geldig

Engels
Van
USD 31,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Lissabon hop-on hop-off bustour met optionele Cascais-lijn

Lisbon Hop-On Hop-Off Bus Tour with Optional Cascais Line

Inbegrepen:
 • Vervoer per sightseeingbus
 • Informatieboekje
 • Audiogids
 • Kortingen voor attractie
 • Gratis WiFi
 • Gratis tuktuk-rit (behalve op de Castle-lijn)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.